Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Sept 27, 2007 18:02 Teema: Loeng: "Jaapanlased" 29.09.07 Tartus
|
|
|
Saab natukene hilja kuulutuse üles, aga loodetavasti leidub ikka tulijaid
"Jaapanlased"
Loeng jaapanlastest, nende pere- ja töösuhetest, väärtustest, maailmapildist, tähtsamatest sündmustest, suhtumisest välismaalastesse ning nende kommetest ja tabudest, millele peaks tähelepanu pöörama, kui külastate Jaapanit.
Loengut peavad: Naoya Tamura, 3 aastat Eesti elanud ja töötanud jaapanlane ning Kärt Tomberg, molekulaar-ja rakubioloogia magistrant, kes õppis 2006. aastal Jaapanis.
Toimumisaeg: 29. september 2007, kell 16.00
Loeng kestab kokku maksimum 2,5-3 tundi (ettekanded, küsimuste esitamise aeg ja vahepaus)
Toimumispaik: Tartu Ülikooli Keelekeskus, Näituse 2, ruum 114
Küsimuste korral saate pöörduda MTÜ Tartu Animeklubi “Asashio” emailile asashio@anime.ee. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Sept 29, 2007 08:37 Teema:
|
|
|
Oleks huvitav teada, kas keegi bakast loengut kuulama tuleb?  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Teis Okt 02, 2007 22:46). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Okt 02, 2007 11:55 Teema:
|
|
|
Tagantjärele võiks mõni inimene ka jagada muljeid, kui siit keegi üldse kuulamas käis. Ise lugesin seda teadet kahjuks alles laupäeva/pühapäeva vahelisel ööl. Samas poleks praegu aidanud ka varasem teadasaamine, sest laupäev oli mul muude asjadega hõivatud. Teinekord ehk läheb paremini ja saan ka kuulama minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 08:54 Teema:
|
|
|
Ma käisin!!!!   
Ja minu muljed olid positiivsed! _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2007 23:09 Teema:
|
|
|
genky käsul (ja kes julgeks talle vastu vaielda) postitan midagi zorki auks.
Jaapanlane oli lahe. Naeris kogu aeg. midagi hüper-super-fantastilist ei olnud, mis jääks elu lõpuni kustumatult meelde, kuid tükki ka küljest ei võtnud. Sain ka paari väikese nüansi võrra targemaks ja jaapanis nabapluusi ei kanna. oh wait...mul enamus särke on niikuinii peaaegu põlvini...nevermind.
Kui midagi sellist uuesti tuleks, tuleks ma hea meelega sinna tasuta küpsiseid sööma...err...see tähendab kuulama. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2007 23:45 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | Sain ka paari väikese nüansi võrra targemaks ja jaapanis nabapluusi ei kanna. |
mis värk siis nabapluusidega on ? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2007 23:49 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Hauakaevaja kirjutas: | Sain ka paari väikese nüansi võrra targemaks ja jaapanis nabapluusi ei kanna. |
mis värk siis nabapluusidega on ? |
tüdrukutel ei ole üldse sobilik naba näidata. turistidele antakse andeks, kuid imelikult vaadatakse ikka.
rongis ei räägita, kindlasti ei räägita telefoniga
miskit oli veel *kukub peaga klaviatuurile ja jääb magama* _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Okt 08, 2007 23:55 Teema:
|
|
|
ma panin tähele seal olles et söögikohtades ka ei räägitud telefonidega ...paaris kohas nägin isegi kas keelumärki või palvet oma telefon hääletu peale lülitada _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chalirius
|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 15:26 Teema:
|
|
|
Äkki võiksid nimetatud üritusel käinud jagada veel enda uusi teadmisi. Mina isiklikult, kes ma olin hõivatud muude tegevustega ning ei olnud võimeline loengule ilmuma, sooviksin kindlasti omandada killukesi jaapanlaste olmekultuuri ja -reeglite kohta (plaanis sinna pärast kooli mõneks ajaks elama minna).
Ette tänades. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 17:51 Teema:
|
|
|
Kui sul just mingisugust ägedat viisanippi varrukast välja võluda pole, siis igaks juhuks ütlen sulle, et Jaapanis võib kuni 3 kuud järjest viibida. Peale seda pead riigist lahkuma. Olen kuulnud lugusid, kus inimene läheb peale 3 kuud korraks teise riiki ning naaseb siis kohe tagasi. Kas see päriselt ka nii lihtsalt toimiks, ei tea. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 17:59 Teema:
|
|
|
Aga kui sa lähed sinna elama? _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Okt 09, 2007 18:14 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Aga kui sa lähed sinna elama? |
Sa ei saa nii vist teha et ostad lihtsalt ühe otsa pileti ja jääd sinna, Pead ikka jamama jms...vist.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 11:56 Teema:
|
|
|
Krt ostad lennupileti ja lääd sinna immigrandiks. Mul vend tegi kah nii kui USAsse läks. Krt seepärast ei saagi ma nüüd talle külla minna sest me perekond nüüd mustas nimekirjas. _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chalirius
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 18:29 Teema:
|
|
|
Palun ärge kalduge teemast kõrvale.
Siiski, järsku vaevuks keegi mu palvele vastama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 18:36 Teema:
|
|
|
Ma sain tegelt teada, et Jaapani ja Eesti inimeste kultuur polegi nii erinev, ainus asi mis võib suuremalt silma paista on viisakus tase, aga üldiselt ei erine meie kultuurid väga. Ehk... on ka palju sarnasusi...  _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|