Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 16:07 Teema: Mida teete piltidega?
|
|
|
Siin on positatud palju-palju pilte anime teemal. Alates piltidega naistest ja lõpetades anime wallpaperite sektsiooniga.
Niisiis, mis teete nende piltidega? vaatate niisama, ei vaata üldse? Salvestate?
Minul on igatahes nende kahe ülevalpool mainitud teemades asuvad pildid KÕIK salvestatud. muidugi välja arvatud need, mida ei saanud tehnilistel põhjustel salvestada. Hetkeskoor minu Baka kaustas on 526 pilti. Baka kaustas? jah, mul on eraldi kaust kõigi nende piltide jaoks mis siin foorumis postitakase. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 16:09 Teema:
|
|
|
Ma vaatan niisama. Vahel võibolla panen mõne tapeedi endale. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 16:33 Teema:
|
|
|
Või terve kaust on sul kohe.No mina igatahes ei tee mitte kui midagi nende piltidega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 16:51 Teema:
|
|
|
Kogun. Sest nad on kenad ja toredad. Hea vaadata vahest. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 17:44 Teema:
|
|
|
Mina päris kõiki pilte ikka ei salvesta, ainult need mis väga meeldivad. Ega nendega suurt midagi peale polegi hakata, lihtsalt hea aeg-ajalt vaadata.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 17:48 Teema:
|
|
|
Salvestan need pildid, mis mulle meeldivad. Halva kvaliteediga pilte ma ka ei salvesta. Mõne pildi pealt on näiteks hea anatoomiat või erinevaid poose harjutada. Samas mõnikord vilksab pildiga seoses mõni hea veebikujunduse idee läbi ja siis veidi niisama nokitsen selle kallal. Aga üldjuhul salvestan, et kunagi jälle hea läbi vaadata. Mõnikord, kui uuesti läbi vaatan, siis kustutan need, mis mulle enam ei meeldi või mida on topelt sattunud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 18:17 Teema:
|
|
|
Ahjaa, huvitava värviskaalaga pilte salvestan selleks, et need hiljem pshopis ära sodida-venitada ja millegi taustaks panna. nii saab ühe ilusa kirju tausta.
Ja Baka kaust anime all on mul sellepärast, et kui ma oma arvutist midagi leian ja siia postitan, ei oleks seda haput topeltpostituse maiku küljes. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 18:40 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Mõne pildi pealt on näiteks hea anatoomiat või erinevaid poose harjutada. |
Ma loodan, Genky, et sa ei mõelnud selle lausega seda, mida mina...
Muidu, mina pean mõningaid pilte väga inspireerivaks ja meeleolu tekitavaks. Samas, foorumis ei viitsi ma neid eriti vaadata, pigem lehitsen aegajalt netis mingeid veidi organiseeritud galeriisid, kui tekib vastav tuju.
PS
Täiesti offtopicuna - olen Hetkel Tokyos ja anime pole siin üldsegi nii suur asi kui Eestist tundub. Kui vaatad suvalisel hetkel telekat, siis ligi sajast programmist tuleb animet vaid 1-2 kanalilt. See eest on aga olemas 24h anime kanal nimega Animax, kust täna tuli muu hulgas ka Ghost in the Shell S.A.C ja Eureka 7.
Tänaval on lugu aga veidi teine, mangaajakirju on suvalistes kioskites ja DVD poode anime sümboolikaga kohtab märksa tihedamini. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 18:44 Teema:
|
|
|
Vaata mis mõõgad maksavad! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 19:06 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Ma loodan, Genky, et sa ei mõelnud selle lausega seda, mida mina... |
Ma arvan, et mitte
kaptengalaktlan kirjutas: | PS
Täiesti offtopicuna - olen Hetkel Tokyos ja anime pole siin üldsegi nii suur asi kui Eestist tundub. Kui vaatad suvalisel hetkel telekat, siis ligi sajast programmist tuleb animet vaid 1-2 kanalilt. See eest on aga olemas 24h anime kanal nimega Animax, kust täna tuli muu hulgas ka Ghost in the Shell S.A.C ja Eureka 7.
Tänaval on lugu aga veidi teine, mangaajakirju on suvalistes kioskites ja DVD poode anime sümboolikaga kohtab märksa tihedamini. |
Minu enda jaoks pole see eriti uudis, sest olen lugenud selle kohta. Anime peaks Jaapanis pigem laste ja otakute teema olema. Seevastu manga on populaarne kõigi seas. : ) _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 20:27 Teema:
|
|
|
Tavaliselt ma ei vaata eriti netis pilte. Aint siis kui mingit avatari vaja vms. Njh siis ka kui mingi hullem mõtte block ja midagi ei tule pähe, siis otsin inspiratsiooni ja vaatan kuidas midagi joonistada, aga seda juhtub harva kuna tavaliselt kui midagi pähe ei tule ei viitsi ma ka joositada, sest kui mingi halb joonistus välja tuleb on pärast sitt tuju . Muidu mul mingit vajadust endale wallpaper'eid või muid asju kuhugi kausta kuhjata pole. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 21:24 Teema:
|
|
|
Jah, manga nädalane käive on nii suur et võrreldes seda teiste riikide aastase koomiksite käivega tulevad judinad peale.
Üldlevinult populaarsed asjad on ehk veel karaoke, natuke veel endiselt pachinko põrgud, suurlinnad kubisevad ka love-hotellidest kus siis härrasmehed käivad oma naisi petmas või on neil kodus liialt kitsad olud~
ma mäletan veel et neil on veel naljakad poed kus kõik maksab sama palju (vähe) mingid 100 yen poed või midagi,,,, rohkem ei viitsi mõelda -aju suri väsimusest, lõpetan tänaseks. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Sept 20, 2006 00:57 Teema: Re: Mida teete piltidega?
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Niisiis, mis teete nende piltidega? vaatate niisama, ei vaata üldse? Salvestate? |
kui on midagi mis meeldib, siis salvestan, kahjuks selliseid eriti ei leidu. samas tuletab see meelde, et peaks enda moeboardi folderi läbi vaatama, et mida sealt võiks alles jätta. 3000+ faili ja kasvab, aga ei viitsi eriti nii palju pilte vaatama ka hakata.
kaptengalaktlan kirjutas: | PS
Täiesti offtopicuna - olen Hetkel Tokyos |
kah täiesti offtopic asi, aga kas sa sealt nattot saad kaasa tuua? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Kolm Sept 20, 2006 09:42 Teema:
|
|
|
lihtsalt sirvin mõnikord siin foorumis neid pilte, kui midagi eriti vinget leian siis võib ju tapeediks ka tõmmata
siiani pole veel leidnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Kolm Sept 20, 2006 15:36 Teema:
|
|
|
Eriti ei vaata neid. Salvestan ehk ainult selliseid pilte, mis on liikuvad ja sobiksid MSNi emotikonideks või foorumi avatarideks (random hero avatar on mul ühes kohas ja MSNis kasutusel, loodan, et ta ei pahanda ja kui pahandab, siis võin selle sealt maha ka võtta).
Kui mõne ilusa wallpaperi mõne hea animega leian, siis võin selle ka võtta, kuid seni on Google'st wallpaperite leidmisel rohkem abi olnud. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Sept 20, 2006 16:09 Teema:
|
|
|
See pole minu tehtud ja niikaua kuni sa seda mõnes minu külastatavas foorumis ei kasuta, ei saa ma sind keelata.
Mina salvestan just sellepärast, et google'st leiab tonnide kaupa mõttetut materjali, siin on juba paremad välja sorteeritud  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Sept 20, 2006 20:41 Teema:
|
|
|
mhh ma ei tea ma pooled korrad vaatan neid ja pooled korrad lihtsalt ei viitsi. Ei usu et oleks midagi salvestanud... aint mõned inimesed postitavad siia toredaid pilte muu on ikka kribukrabu... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Sept 20, 2006 21:59 Teema:
|
|
|
mina postitan aint hullult ilusaid pilte eksju |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Sept 21, 2006 20:21 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | mina postitan aint hullult ilusaid pilte eksju |
mhmh. Ego.
Edithi nurk: vaatasin su postituse peale mis pilte sa siis kõik postitanud oled ja postitad jah  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Laup Sept 23, 2006 16:27 Teema:
|
|
|
hmh, ma teen nende piltidega nii, et topin nad kausta, kogun endale mõne hunnikukese ja siis töötlen neid. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|