|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Reede Jan 05, 2007 17:17 Teema: Gundami ülisuur universum
|
|
|
Tekkis seoses Gundamiga küsimus, kuna kavatsen ka kui mitte lähiajal, siis kunagi ka seda megapikka asja vaatama hakata.
Seega tekkis küsimus, kas vaadata seriaale/filme/OVA'si kronoloogilises järjestuses või ilmumise järgi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Jan 05, 2007 18:15 Teema:
|
|
|
Gundami kohta kronoloogilises järjestuses oleks võimatu öeda. Gundami animed on jaotunud mitmesse ajatelge. On kaks suuremat telge - Universal Century ja Cosmic Era. Lisaks sellele on mitmeid teisi telgi.
Erinevatest ajatelgedest on suhteliselt hea ülevaade Wikipedias: http://en.wikipedia.org/wiki/Gundam
Seega jääks sul üle vaadata ilmumise järgi, sellega aga tekib see probleem, et originaali on küllaltki raske saada, kui sa just ei taha ingliskeelse dubleeringuga seda vaadata. Praegu muidu tegeletakse ka subtiitritega versiooni väljalaskmisega, üle poolte osade on väljas, ent tervet seeriat pole tõlgitud.
Lisaks sellele ma ei oska hinnata, kuidas sa suhtud nii vanasse animesse nagu seda Mobile Suit Gundam on, tegemist on nimelt 1979. aasta animega.
Mina pole ise muidu vaadanud ilmumise järgi, olen vaadanud nii kuidas ette juhtunud on - samas need teosed pole ka omavahel väga tihedalt seotud olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Laup Jan 06, 2007 17:25 Teema:
|
|
|
niipalju kui ma gundamiga kokkupuutunud olen ja just selle vankooli omaga siis saadavl on kõik olnud ilust subitud kujul
ala siis 79 ja zeta ntx
kui mul meeles püsib sii genreerin ma mingi aja jooksul omale korraliku gundami kollektsiooni (välja arvat sis SD gundam) _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|