Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
gozaimashita
|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 13:53 Teema: Sünnipäevad
|
|
|
Lugedes topicut ittekimasu viimane kõne -yumi- kaudu, mõtlesin, et äkki ütleks kõik enda sünnipäevad, et rohkem seda sünnipäeva-bänni värgi-probleemi ei tekiks
MUUDETUD:
genky kirjutas: | Nonii... sain hakkama sellise kalendriga.
Sisestatud on kõik alates 2009 detsember, niiet kui lähete käesoleva aasta puhul tagasi, siis pole midagi näha. Alates jaanuarist 2010 on kõik edaspidised aastad ka olemas/tulemas. Tulemas seepärast, et ma ei ole jõudnud kõike teha aastati korduvaks, v.a. detsembri ja novembri omad. Aga tegelen mingi hetk sellega.
Võetud on inimeste siia teemasse kirjutatud kuupäevad, kellegi mainitud õnnesoovid siin või siis minu enda teadmised. Teada anda, kui midagi lisada on! Selleks saada mulle privaatteade!
Kellel on kogemata mingi viga sisse tulnud anna teada privaatteatega! | |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 14:20 Teema:
|
|
|
11 September ja mina endateada olen saanud ainult ühe väikese hoiatuse offtopicu eest, seega mind lähiajal bänn ei ohusta. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 15:09 Teema:
|
|
|
Varsti saad sa ip b2nni, et uuskasutajagi enam ei p22sta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 15:24 Teema:
|
|
|
15. jaanuar. Minust voolab küll massiliselt spämmi, aga sel kuupäeval mind ei tohi bännida!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 20:19 Teema:
|
|
|
6. Aprill _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 20:24 Teema:
|
|
|
26. juuni |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 21:18 Teema:
|
|
|
Mina oma sünnipäeva ei ütle - seega MIND EI SAA BÄNNIDA!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 21:20 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Mina oma sünnipäeva ei ütle - seega MIND EI SAA BÄNNIDA!  |
Ei-ei, see tähendab, et sind saab bännida ka sinu sünnipäeval. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 21:26 Teema:
|
|
|
12. August.
See aasta oli tore sünnipäev. sain 18. selle tähistamiseks võtsin labida, läksun külasurnuaiale ja kaevasin hauda. ittekimasu, sinu bännimine kahvatub vist selle kõrval. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 21:38 Teema:
|
|
|
25.oktoober
Tsiteerin:: | See aasta oli tore sünnipäev. sain 18. selle tähistamiseks võtsin labida, läksun külasurnuaiale ja kaevasin hauda |
kavatsesid lihtsalt ühiskondlikku kasulikku tööd teha üks päev või kaevasid kellegile kindlale? |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 23:03 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | jackwood kirjutas: | Mina oma sünnipäeva ei ütle - seega MIND EI SAA BÄNNIDA!  |
Ei-ei, see tähendab, et sind saab bännida ka sinu sünnipäeval. |
Tegelt suva ju! Mis seal vahet on millal sind bännida saab? See 1 päev ei muuda ju lõpptulemust. Ning vaevalt ma oma sünnipäeval olen siin foorumis nii ametis, et just siis tuleb minu kasutaja eemaldada kogukonnast. Loodetavasti leian sünnipäeval ka muud tegevust...
Aga nüüd tuleb administraatoril elada kuni oma elupäevade lõpuni teadmisega, et äkki ta bännis kasutaja jackwoodi just tema sünnipäeval. Muhahahaaaa...
PS - IP muutmise ei ole ju enamusel kasutajatest kah eriline vaev - vaja vaid pisike elektrikatkestus korraldada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 23:24 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | 25.oktoober
Tsiteerin:: | See aasta oli tore sünnipäev. sain 18. selle tähistamiseks võtsin labida, läksun külasurnuaiale ja kaevasin hauda |
kavatsesid lihtsalt ühiskondlikku kasulikku tööd teha üks päev või kaevasid kellegile kindlale? |
Vanatädi (97) suri ära. aga omamoodi tore kogemus oli ja miskeid hingepiinu ega masekat ei olnud stiilis "oh kui kurb, ma sain 18 aga mul ei olegi pidu parimate sõpradega, selle asemel tegin maailma üht õudsamat ja hirmsamat tööd nutthalahala." Olen elu aeg julm pohhuist olnud, miski augu kaevamine mingil suvalisel laupäeval oli mulle suht ükskõik, pole kunagi armastanud pidude korraldamist ja sellega seonduvat saginat. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 00:29 Teema:
|
|
|
7. November _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 13:01 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Vanatädi (97) suri ära. aga omamoodi tore kogemus oli ja miskeid hingepiinu ega masekat ei olnud stiilis "oh kui kurb, ma sain 18 aga mul ei olegi pidu parimate sõpradega, selle asemel tegin maailma üht õudsamat ja hirmsamat tööd nutthalahala." Olen elu aeg julm pohhuist olnud, miski augu kaevamine mingil suvalisel laupäeval oli mulle suht ükskõik, pole kunagi armastanud pidude korraldamist ja sellega seonduvat saginat. |
sorri, mina jälle oma offtopicuga, aga su vanatädi suri ära ja sa pidid talle ise hauda kaevaama ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 14:09 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Tsiteerin:: | Vanatädi (97) suri ära. aga omamoodi tore kogemus oli ja miskeid hingepiinu ega masekat ei olnud stiilis "oh kui kurb, ma sain 18 aga mul ei olegi pidu parimate sõpradega, selle asemel tegin maailma üht õudsamat ja hirmsamat tööd nutthalahala." Olen elu aeg julm pohhuist olnud, miski augu kaevamine mingil suvalisel laupäeval oli mulle suht ükskõik, pole kunagi armastanud pidude korraldamist ja sellega seonduvat saginat. |
sorri, mina jälle oma offtopicuga, aga su vanatädi suri ära ja sa pidid talle ise hauda kaevaama ? |
veel offtopicut:
Jah, kuid mitte mina üksi. maakolgas oli ja kutselisi hauakaevajaid ei olnud, seega võttis pool suguvõsa labidad selga ja läks sunruaiale. mina sealhulgas. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 15:57 Teema:
|
|
|
sellise sünnipäeva peale olen isegi veidi kade mitte, et ma tahaks et keegi ära sureks, aga lihtsalt.. selline lahe xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 18:42 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | PS - IP muutmise ei ole ju enamusel kasutajatest kah eriline vaev - vaja vaid pisike elektrikatkestus korraldada. |
Saab vähemagagi hakkama. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Siku

|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 23:13 Teema:
|
|
|
10. märts |
|
Tagasi üles |
|
 |
gozaimashita
|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 14:36 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | 25.oktoober
homme siis!
Mul reedel:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|