Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 16:23 Teema: Bännitud kolm kasutajat
|
|
|
ittekimasu, kuldkala ja Yokai
Põhjused: baka reeglite punktide 1, 3, 4, 5, ja osaliselt 6 pidev rikkumine adminnide hoitatusest hoolimata. Ehk siis eestikeelde tõlgituna- ajuvaba spämm. Olgu see ka teistele väikeseks hoiatuseks. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 16:24 Teema:
|
|
|
kui kauaks bännitud? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 16:27 Teema:
|
|
|
Igavesest ajast igavesti. Aamen. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 16:37 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Igavesest ajast igavesti. Aamen. |
natuke palju. Kas ei piisaks neile paarist aastast kuni mõistus koju tuleb?
Aitäh, see spämm ajas hulluks. _________________

Viimati muutis seda Random (Teis Okt 17, 2006 16:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 16:39 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | hjarg kirjutas: | Igavesest ajast igavesti. Aamen. |
natuke palju. Kas ei piisaks neile paarist aastas kuni mõistus koju tuleb?
Aitäh, see spämm ajas hulluks. |
indeed. Eluaeg on nagu veidi karm tõesti. Mingi paar-kolm aastat vast oleks paras... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 17:32 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | indeed. Eluaeg on nagu veidi karm tõesti. Mingi paar-kolm aastat vast oleks paras... |
milles on paari aasta point? arvad tõesti, et keegi tuleb paari aasta pärast sama kasutajaga tagasi? või et keegi tahab üldse paari aasta pärast tagasi tulla?
ma ei tea kuidas see bänn töötab, aga kui ainult kasutajakonto on kinni pandud, siis on neil võimalus teise nime all tagasi tulla. ja võib-olla ka natuke mõistlikumalt käituda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 17:34 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | mimmu kirjutas: | indeed. Eluaeg on nagu veidi karm tõesti. Mingi paar-kolm aastat vast oleks paras... |
milles on paari aasta point? arvad tõesti, et keegi tuleb paari aasta pärast sama kasutajaga tagasi? või et keegi tahab üldse paari aasta pärast tagasi tulla?
ma ei tea kuidas see bänn töötab, aga kui ainult kasutajakonto on kinni pandud, siis on neil võimalus teise nime all tagasi tulla. ja võib-olla ka natuke mõistlikumalt käituda. |
see paar-kolm aastat oli neile mõeldud. Mitte et bänn nii kaua kestaks vaid et nad arvastaksid oma käitumise nii.
Oli minu süü et ma ennast õigesti ei väljendanud. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 18:28 Teema:
|
|
|
foorumis kohe palju spammi vabam õhk njh samas mida sa 3'lt 13 aastaselt tüdrukult ootad... minu õde on ka 13 ja mida rohkem ma kuulen mida ta oma sõbrannadega räägib seda lollimaks ma lähen mitte, et see nii väga asjasse puutuks  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 19:20 Teema:
|
|
|
Ausalt öeldes arvan ma, et nad tõstsid veidike foorumikasutajate aktiivsust. Mitte selles mõttes, et hästi palju postitada pidevalt järjest igale poole mõttetust oleks hea, aga tundub küll, et teised kasutajad on hakanud tavalisest rohkem igale poole igasuguseid asju kirjutama. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 19:27 Teema:
|
|
|
ammu aeg aga kas alateema kasutajate pildid ka natuke puhastatakse, paari nädalaga on jube palju üleliigseid kommentaare tekkinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Okt 18, 2006 09:30 Teema:
|
|
|
Star kirjutas: | ammu aeg aga kas alateema kasutajate pildid ka natuke puhastatakse, paari nädalaga on jube palju üleliigseid kommentaare tekkinud. |
Üldse on pea igas teemas miskipärast tohtult spämmi. Ja ma ei arva, et ainult need kom tüdrukut selles süüdi on. On teisigi. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Okt 18, 2006 09:48 Teema:
|
|
|
Need baka adminnid on ikka hirmsad inimesed küll! Algul hakkas mul jutt jooksma Hinotoga ja ta sai bänni. Nüüd järgnesid ittekimasu ja Yokai. Paistab, et neil sai alarkivi dissimisest kõrini ja hakkasid hoopis mind kiusama!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-Yumi-
|
Postitatud: Nelj Okt 19, 2006 13:41 Teema: Ittekimasu viimne kõne -yumi- kaudu
|
|
|
Kuidas te julgete?! See ei ole mu õige kasutaja, aga ükskõik.
Te bännisite ära suurepärase inimese, kes ei olnud üldse nagu te arvasite, et ta on. Ma olen 20, tema 12 ja ma saan temaga rääkida kohtamistest ja isiklikkudest probleemidest rääkida nagu täiskasvanud inimesega. Ta on 12 välimuselt, aga seest on ta täiesti elukogenud inimene...
Te bännisite ta ära ta enda SÜNNIPÄEVAL. Teate, kui kaua ta otsis eesti keelset anime foorumit? Kõik ta klassis arvavad, et ta on mingi veidrik, sest ta on erinev ja kõik on ta loomingu üle kadedad? Olete ta meistriteoseid üldse näinud ka või?
Ta valas pisaraid nii kaua enda sünnipäeval , kui kõik nägid, et ta on foorumist ära bännitud. Ja ma ütlen ta on 12 aasta jooksul 2 korda varem nutnud...
Ta ei olnud tegelikkult üldse selline nagu ta end näitas. Tegelikkult on ta masenduses väike tüdruk, aga ta teeskles optimist, sest arvas, et te tõukate muidu ta ära, (nagu kõik teised inimesed). Te olite ainukesed tema srnased inimesed ja mõelge kui valus oleks teil, kui ainukesed teie srnased inimesed teid eluks ajaks ära tõukaksid ja mõelge enda teo üle.
Ma saan aru, et te ei võta ta karistust ära, aga kasvõi vähendage seda. Ma tean, et olen siin ainuke, kes nii arvab ja kõik on minu ja ittekimasu vastu, aga PALUN! Bännige ka mind siis ära, sest see kasutaja oli mõeldud ainult sellel teemal vestlemiseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Okt 19, 2006 15:47 Teema:
|
|
|
Edasine diskussioon siin. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|