Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 02, 2007 20:56 Teema: Idamaised kaubad Eestis
|
|
|
Pealkiri on "idamaine" sellepärast, et keskmine eestlane ei tee niikuinii Hiina, Taiwani, Korea ja Jaapani söögipulkadel vahet.
teema eesmärk oleks tutvustada baka japanofiilidele igasugust jaapani ja muu sama regiooni nänni, mida siit-sealt võib vahel vastada.
Täna avastasin, et vana Kaubamaja Super Boxis on müügil idamaised söögiriistade komplektid.
235 krooni maksnud komplektis oli 4 kaussi, 4 paari pulki ja 4 bambusmatti ning neli nublakat mille otstarvet ma ei tea.
135 krooni eest sai kahese komplekti
45 krooni eest sai 5 paari söögipulki.
Kui ma oma suur kaamera kõhu peal kaubamajja läksin, hüppas kohe turva juurde ja ütles, et pilti teha ei tohi. Demonstreerisin rõõmuga, et päikesevarjuki taga oli objektiivil kork ees ja pilti ma ei teinud. selle eest on mul aga Alcatel alati taskus. hihihii _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Apr 02, 2007 21:03 Teema:
|
|
|
Am...selliseid toidukomplekte on juba mitmetes poodides suhteliselt kaua müügil olnud. Tartu Kaubamaja kolmanda korruse ühes poes on suur valik igasugu komplekte (poe nimi oli vist Home 4 you): toidusöömise komplektid, lihtsalt pulgad (1-4 pulka komplektis, ka viirukitega koos), sake ja tee komplektid. Toidu tegemiseks on seal ka midagi.
Hinnad sõltuvad. Pulgad kõige odavamad olid vist miski 25-35.- kanti. Toidukomplektid aga miski 200-400.- Pole seal ammu käinud, niiet ei mäleta hindu täpselt  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 02, 2007 22:06 Teema:
|
|
|
Kuna Tartusse käin aastas vähem, kui jõulukuuse ostul, siis ma huvituksin sarnastest kaupadest Tallinnas. Kaubamajas leidsin vaid ühe söögipulkade komplekti, mis oli aga väga kole (isegi 15 eegu kohta kole), Stocmannis oli ka vaid üks komplekt, mis aga liiga kallis (neile oli mingi alus ka kaasas - seda mul vaja aga pole). Suurtemates poodides rohkem nagu polegi, peab vist spetsialiseerunud kohtadest otsima. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Esm Apr 02, 2007 22:47 Teema:
|
|
|
Ma panin kah seda seti superboxis tähele. Ja need nublakad peaksid olema pulkade aluseks kui parajasti ei söö, sest toidu sisse neid püsti panna EI TOHI!  _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 00:57 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Suurtemates poodides rohkem nagu polegi, peab vist spetsialiseerunud kohtadest otsima. |
tõenäoliselt, kuigi selliseid kohti vist ka ei ole. teine võimalus naaberriigist otsima minna, kuigi see vist ka rohkem õnneasi. näiteks mõni aasta tagasi õnnestus lätist ühest suvalisest suveniiride poest allolev komplekt omandada:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 08:36 Teema:
|
|
|
Tallina Stockmann's on juba aastaid igasuguseid aasia päraseid köögitarvikuid müügil olnud. Kaubamajas olen neid vahelduva eduga näinud. Enamasti leidub neid sisustus ja suveniiri poodides.
Tartu Peldiku kolmandal korrusel olevas sisustuspoes on avamisest saadik neid müüdud.
Ma otsin siia maani pädevat sake komplekti. Kusagil neli aastat tagasi, leidus Pärnu Foodmarketis ilus ja korralik sake komplekt, kuid tollel ajal ei olnud piisavalt raha selle ostmiseks. Kui mälu ei peta, siis oli selle maksumus ~430eq ringis. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 15:29 Teema:
|
|
|
mõnd aega tagasi oli taolisi, ainult et musta-punaseid söögikomplekte, nagu herr Randomgi näitas, tiimaritest saada
tartus riia mäel, natuke vanemuisest edasi üles kõndides on isegi mingi hiina vms pudi pood eraldi. sees pole käinud ise, kui aega saab, kaen üle |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 15:49 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Eesti hiina poed sakivad!Vähemalt üks..Kuna olin hullult ärevil..Ja siis läksin sisse ja tead mis?..ODAVAD MITTE-AASIA RIIDED!Mingi 2-3 potti ja üks fu-dog/fu-lion oli.. |
mai tea kus sa käisid, aga see tartu oma paistab täitsa kobe. paistab. akendel on igatahes need aasiapärased riisipaberi (vist) maalid ja punased paberlaternad ehivad ukse esist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-XXX-
|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 16:03 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Hinnad sõltuvad. Pulgad kõige odavamad olid vist miski 25-35.- kanti | ma sain 22.- eest 4tk(mitmekordseks kasutamiseks)
Türi kaupsis oli mingi 300.- eest ka mingid söögikomplektid olemas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 16:55 Teema:
|
|
|
Siis on jah lahe..Muidu ise käisin kanaaridel ja seal oli ka "kobe" hiina pood.Katanad,Wakishashid ja Tantod(Jaapani mõõgad),hiina särgid ja kleidid ning kimono pärased miskid asjad.Siis veel kujukesi,riisi paberi maale(vend ostis ühe,ise ostsin ühe) ja oli ka junki,võlts kaarte ja ka asju mis pervertidele huvi pakuks.. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 17:34 Teema:
|
|
|
Pulkadega võib ju nii teha, et kui jaapanisse minna siis tellida mõnes restoranis eine ja pulgad pärast koju tassida...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 18:02 Teema:
|
|
|
W_W kirjutas: | Pulkadega võib ju nii teha, et kui jaapanisse minna siis tellida mõnes restoranis eine ja pulgad pärast koju tassida...  |
Ongi nii? ossaa. Kuule, viitsid, too mulle ka ühed. Reisi maksad ise kinni. Söögi kah. Pulkade eest annan sulle purgi dr Pepperit. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 18:30 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | W_W kirjutas: | Pulkadega võib ju nii teha, et kui jaapanisse minna siis tellida mõnes restoranis eine ja pulgad pärast koju tassida...  |
Ongi nii? ossaa. Kuule, viitsid, too mulle ka ühed. Reisi maksad ise kinni. Söögi kah. Pulkade eest annan sulle purgi dr Pepperit. |
Oli see sarkasm?
Ma tegn nalja/ajasin niisma soga...
Aga kui ma kunagi jaapanisse juhtun võin ma sulle küll pulgad tuua...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 18:40 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: |
tartus riia mäel, natuke vanemuisest edasi üles kõndides on isegi mingi hiina vms pudi pood eraldi. sees pole käinud ise, kui aega saab, kaen üle |
olen sesl käinud ja see oli suht pettumus. Kõik asjad olid mõttetult kallid ja midagi väga toredat peale nunnude kleepsude ma leida ei suutnud. Muidugi võibolla on nad vahel end täiustanud, ei tea.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 18:42 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | electra kirjutas: |
olen sesl käinud ja see oli suht pettumus. Kõik asjad olid mõttetult kallid ja midagi väga toredat peale nunnude kleepsude ma leida ei suutnud. Muidugi võibolla on nad vahel end täiustanud, ei tea.. |
Suurte lootustega sinna tõesti ei tasu minna. Siiski need seinale pandavad pildid on mega kenad : ) Ehk soetab isegi mõned millalgi.
Seal Hiina keskuses on igastahes võimalus saada masaa¾i ja infot reisiks Hiinasse. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 21:34 Teema:
|
|
|
Näiteks Home4You poodides on päris kena valik nõudekomplekte. _________________ kin'en |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 08:01 Teema:
|
|
|
Minu üllatuseks olid asjad seal Hiina Keskuses just küllaltki odavad. Kleepsud olid vahvad jah, pildi ostsin ka seina peale, head teed sai ka sealt. Tore koht ütleks mina. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawaii

|
Postitatud: Laup Apr 07, 2007 15:20 Teema:
|
|
|
Pärnu RIMIs on päääris lai valik pulkasid,bambusmatte ja teisi tarvikuid + vähemalt kümmet eri sorti nuudleid ja teisi toiduaineid,saket..
Iseasi kui kvaliteetsed asjad on,kuid siiski.
Hindu ei märganud vaadata,aga 750ml Gekkeikan Saket maksis igaljuhul 173.-
Mujal pole Pärnus sellist kraami leidnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|