Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ittekimasu

Liitunud: 23 Aug 2006 Postitusi: 108 Asukoht: Unenägude maailma WC...?
|
Postitatud: Kolm Aug 23, 2006 15:42 Teema: Lemmik anime autor...?
|
|
|
Mul... Hayao Miyazaki, Rumiko Takahashi ja see , kes tegi CB ja SC |
|
Tagasi üles |
|
 |
ittekimasu

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 11:10 Teema:
|
|
|
ahah... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 11:11 Teema:
|
|
|
Muideks, veel õpetusi: kui keegi ei pea sinu teemat vastamisväärseks, siis "ahah" kirjutamine ei aita asjale kohe kuidagi kaasa. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ittekimasu

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 15:08 Teema:
|
|
|
olgu, aitäh _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 15:36 Teema:
|
|
|
Anime puhul on minu meelest enamasti ebaõiglane nimetada mingit ühte konkreetset inimest autoriks, erinevalt näiteks mangast. Anime (nii TV-seeria, OVA kui ka kinos esitatav film) on tavaliselt ikka suurprojekt ning selle loomisel on tegevad kümned inimesed, kunstnikud, animaatorid, produtsendid-re¾issöörid ja muu seltskond.
Nii et endale tundub mulle pigem õige liigitada animesid stuudiote järgi. On muidugi erandjuhte (sarnaselt muu filmikunstigagi), nt Hayao Miyazaki, Mamoru Oshii või Satoshi Kon, kelle osalusega filmide puhul on re¾issööri visioon ja nö "puudutus" nii tugevasti tuntavad, et nt Studio Ghibli mõnedest filmidest saab rääkida kui Miyazaki filmidest. Aga see võiks siiski pigem olla üldistus, ilma veendumuseta, et nii ongi.
Ehkki ka mangakunstnikel on tihti abilised olemas, on nende otsene osalus tulemuses ikkagi käegakatsutavam ja vahetum kui anime puhul. Sestap lemmik-mangaautoreid ma nimetaksin kergema südamega.
Eelnevat juttu arvestades julgen oma lemmik-animeautorina esile tõsta Makoto Shinkai'd, kuna enamik oma teostest on ta tõepoolest praktiliselt üksi meisterdanud. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ittekimasu

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 16:42 Teema:
|
|
|
oih...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 18:01 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Anime puhul on minu meelest enamasti ebaõiglane nimetada mingit ühte konkreetset inimest autoriks, erinevalt näiteks mangast. Anime (nii TV-seeria, OVA kui ka kinos esitatav film) on tavaliselt ikka suurprojekt ning selle loomisel on tegevad kümned inimesed, kunstnikud, animaatorid, produtsendid-re¾issöörid ja muu seltskond.
Nii et endale tundub mulle pigem õige liigitada animesid stuudiote järgi.
|
Sattusin selle teema peale anidb stuudiote osa lehitsema ning milline stuudio see kõige õigem autor siis võiks olla. Eriti kui mitu stuudiot projektis osaleb. Ühe osa on "animation work", teisel "production", kolmandal "financial production", neljandal "original work", jne teemadega nagu "original story", "music work" ja muid asju veel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Aug 25, 2006 18:31 Teema:
|
|
|
Hea küssa, ma ei tea. Ilmselt pigistaksin silmad kinni ja valiksin huupi! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
terraomegamon

|
Postitatud: Laup Aug 26, 2006 20:35 Teema:
|
|
|
akiyoshi hongo _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 11:22 Teema:
|
|
|
terraomegamon kirjutas: | join withthewill.real digimon communicity!baka.ee sucks like a cheap hooker who got hit by a fat guy with sores on his face |
lugedes sihukest kena konstruktiivset kriitikat tunneks huvi, et mida paremat suudab withthewill communicity pakkuda mittedigimoni fännile? mis on siin baka.ee's nii halvasti, et mina, kelle jaoks digimoni seeria on lihtsalt üks lasteanime mille peale ma ei viitsi oma aega raisata, peaksin digimonide foorumisse kolima? |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Aug 27, 2006 15:44 Teema:
|
|
|
Aga mina olen terraomegamoni allkirjaga rahul. Tänu temale õppisin uue ingliskeelse sõna (sore) ära!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
crazyn00b

Liitunud: 28 Aug 2006 Postitusi: 18 Asukoht: kuskil sealkandis
|
Postitatud: Esm Aug 28, 2006 18:11 Teema:
|
|
|
Rumiko Takahashi ning INUYASHA  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ottkosmoses
|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 23:43 Teema:
|
|
|
Hideaki Anno, kellel muuhulgas ka mõni laiväkson õnnestunud(love&pop, theRitual).
Bebopi autor Watanabe, kelle ¹edöövriks siiamaani just Bebop, Champloo puhul oodanuks mõnusa visuaali ja karateriarenduse kõrvale ka tugevamat plotti ja tempokust.
Loomulikult Miyazaki.
Teiste resikate loomingut pole süsteemipärasel läbi võtnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|