Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 19:28 Teema: Noein - Mou Hitori no Kimi e
|
|
|
Osasid on 24 subitud on 23
Seeria on lõpuni jooksnud kui miskipärast pole veel viimast osa ära jõutud subbida.
Genres: Adventure, Drama, Romance, Science Fiction
Seeria on selline sigrimigri et kõik on kõigiga seotud no mida sealt ikka tahta kui tegu on ajahypetega edasi ja tagasi.
Selles seerias on see naljakas asi et pahad on väga indja usundite moodi sellised lendavad peletised kes palvetavad ja neil on mitu pead ja peas on neil pesunöörid.
Natuke raske on seletada mille pärast nad võtlevad no tegelt nad võitlevad ellujäämise nimel loomulikult kuid seal on se värk et on parraleeluniversumid ja siis yks paaraleeluniversum sööb kõiki teisi ja see on siis paha.
Edasi ma vist ei räägi mulle meeldis kuid kohati jättis sellised titeka mulje pobleemid olid lahendatud väga sirgjooneliselt kuigi lõpus ka on oma snitt.
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Viimati muutis seda c0en (Kolm Juul 12, 2006 06:27). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 21:56 Teema:
|
|
|
snitt? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

|
Postitatud: Püh Juul 09, 2006 21:42 Teema:
|
|
|
tänasega sai se seeria purki
kõik 24 osa on subbitud _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 11:24 Teema:
|
|
|
Aga snitt? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 11:35 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Aga snitt? |
Lõpeta.
Noein on suure tõenäosusega järgmien seeria mida ma vaatama hakkan, kohe kui mul paar seriaali (Deadwood ja Trailer Park Boys) lõpetatud on. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 12:57 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Aga snitt? |
Tuleneb saksakeelsest sõnast "Schnitt". Kõige otsesem tõlge on vist "lõige".
Anime puhul võib see siis tähendada näiteks montaazhi stiili . _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 17:10 Teema:
|
|
|
Aitäh kaptengalaktlan. Sest ma tõesti ei teadnud.
*lööb acousmatique'* _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 05:19 Teema:
|
|
|
Noeini animatsiooni stiil on natuke erinev tavapärasest, aga minuarust sobib see ideaalselt. Siin väga kõvasti kvantfüüsika teooriat, asi mida ma pole eales animes ette kujutanud. Eksistentsi- ja universumihuvilstele kohustuslik anime. Soovitan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 12:43 Teema:
|
|
|
MTI kirjutas: | Noeini animatsiooni stiil on natuke erinev tavapärasest, aga minuarust sobib see ideaalselt. Siin väga kõvasti kvantfüüsika teooriat, asi mida ma pole eales animes ette kujutanud. Eksistentsi- ja universumihuvilstele kohustuslik anime. Soovitan. |
Aitäh et ütlesid, tegid mu kohe uudishimulikuks. eks peab siis kunagi vaatama. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 21:58 Teema:
|
|
|
irw
ära väga lootusi yles kruvi
kohati on seal väga viis tegevus&pilt samas mõni teine koht tundub selline sloppi täiesti harju keskmine ma annaks 10 pointsast tugeva 5,5.
a se on subjektiivne hinnang mitte objektiivne... i guess  _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juul 13, 2006 01:57 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | samas mõni teine koht tundub selline sloppi täiesti harju keskmine |
haha ! harju keskmine on küll tiptop väljend, mida selles kontekstis kasutada |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 02:00 Teema:
|
|
|
Ma ei tahaks küll eriti offtopicucs minna, aga minul vähemalt tekkisid väikesed küsimused seoses Noeinis käsitletud kvantmehhaanika teooriatega.
See on muidugi tore, et ma sain meelelahutuslikust sarjast teada sellisest asjast nagu Theta-kiirgus. Huvi pärast lihtsalt uurisin, kas see on miski udujutt või vastab tõele. Nagu selgus, on see esialgu eksperimentaalselt tõestatud, aga korraliku tõestust veel ei ole. Tegemist on siis pentakvarkide vooga. Theta-osake ehk pentakvark koosneb aga neljast kvargist ja ühest antikvargist. Minu kooli ja ülikooli ajal veel ei räägitud neist midagi, aga teooria on ka pärit alles selle sajandi algusest.
Okei, oletame, et selliste osakeste abil on siis võimalik dimesioone läbida jne. Kuskilt aga ei tule Noenis välja, kust võetakse energia paralleelsete universumite koos eksisteerimiseks. Kui võimalike harude hulk igal ajahetkel kasvab, siis peab justkui kuskilt kogu aeg energiat juurde tulema. Aga kui energia hulk on ikkagi sama, siis saab korraga eksisteerida ainult 1 universum - teised on siis niiöelda ainult võimalkud variandid. Kust aga on siis võetud energia, kui keegi või miski niiöelda saabub ühest võimalikust aegruumist, mille eksisteerimine ei ole kindel? _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Laup Juul 29, 2006 21:59 Teema:
|
|
|
Ok, vaatasin selle nüüd lõpuni ja oli täitsa ok, joonistusstiil oli päris omapärane, aga samas huvitav. NII et ja oli tõesti seda aega väärt, mis ma seda vaadates veetsin.
kuid ma alles hiljuti lugesin ühest artiklistet, et lihtsas kvantmehaanilises süsteemis saab välistada ajas rändamise ja sellega seotud paradoksid. Väide põhineb kvantmehaanika lainelisel olemusele - ajaline tagasisidestus lihtsalt ''kustub'' kvantlainete vastastikmõjus. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|