Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Nelj Juun 07, 2007 14:06 Teema: King of Hell
|
|
|
Väljas on 16 raamatut u.192 lehte raamatu kohta kokku on 21 raamatut
Kunagine võimas mõõgameister on vangistatud poisikehasse kes töötab põrguvyrsti juures "hingekarjasena".
kogu syseed ei saa ette rääkida aga võin seda öelda et kogu se seeria on läbi pikitud situatsiooni koomikaga aga no lisaks sellele koomikale on mitte äratyytavalt pikad võitlustseenid ja piisavalt syseepöördeid.
Kuigi seda lugedes võib tunduda et peategelaseleon antud liiga palju yllaid omadusi ei riku se ikkagi meeldivat ajaviidet ära.
vastu tulles baka.ee adminnidele (kuna ma ikka olen hea inimene) postitan ma selle manga autori ja kunstilise juhi nimed , kelledeks on kõigile hästi tuntud Ra In-Soo (loo autor) ning Kim Jae-Hwan (kunstiline mehike).
seda mangat ei anna välja mitte jaapan vaid oopis korea ( see riik on tuntud meile palju peavalu põhjustanud multikaga, mille nimeks on Aachi&Ssipak) veel teame me seda riiki ka sellest et seal on ajakirjanike sõnavabadus riigi kontrolliall, mis samuti on kajastatud multikas Aachi&Ssipak ning riigipeaks on kin jong il
mitte et ma paha inimene oleks  _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Viimati muutis seda c0en (Reede Juun 08, 2007 16:01). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 14:26 Teema:
|
|
|
Postita autori nimesid ka pliis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Juun 08, 2007 16:59 Teema:
|
|
|
Manwha!
c0en, sa ikka tead, et Koreasid on kaks tükki, jah? Põhjas asuva Korea Rahvademokraatliku Vabariigi suur juht Kim Jong IL on tõesti oma ajakirjanike vastu ebaõiglane ja vaevalt ta ka sellisel mangal laseks ilmuda (Põhja-Korea koomuskite kohta keegi midagi täpsemalt rääkida oskab?).
Muidu näevad need pildid lahedad välja. Berserkist välja karanud koll ajab mingit "pitiful human, su saatus on surra" juttu ja siis üks loll nägu vaatab talle vastu.
HUH?! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Juun 11, 2007 12:46 Teema:
|
|
|
Nüüd me siis teame, kuhu Dumbledore peale surma läks
 _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|