|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juul 09, 2006 21:15 Teema: Tartu Eksootilised Hansapäevad 13.-16. juuli 2006
|
|
|
Et siis. Mul paluti internetifoorumites reklaami teha
Ma ei hakanud üritusteteema alla panema, sest sinna lähevad ikka animeteemalised üritused ^__^
---
Tartus tantsitakse oma linna sambat
Tartu eksootiliste hansapäevade avatseremoonial, 13. juuli õhtul toimub Tartu samba esiettekanne, mida õpetatakse nelja pidupäeva ja -öö jooksul mitmel pool Hansa-alal ka kohaletulnud külalistele.
Tartu samba on tantsijatele seadnud koreograaf Eike Ülevain, muusika on Tõnu Raadik sambaks ümber seadnud tuntud Tartu marssist. Tartu eksotiliste hansapäevade avatseremoonial esitavad tantsu teiste seas Nukuteatri noortestuudio,Vilde teatri ja Tudengiteatri näitlejad ning Veeriku rahvatantsurühm. Laulab rahvakoor, solist on Kristjan Kasearu ansamblist ”Elav legend”. Kaasa löövad ka Tartu Vaim ja Hansanarr.
Suve suurim kultuurisündmus - Tartu Eksootilised Hansapäevad stardib kolme päeva pärast
Tartus toimub sel nädalavahetusel, 13.- 16. juulil suve suurim kultuurisündmus – Tartu Eksootilised Hansapäevad, kuhu on oodata üle 100 000 külalise nii Eestist kui mujalt maailmast.
Suurejooneline festival keskaja vaimus - Tartu Eksootilised Hansapäevad, mille eriline idee on eksootiliste rahvuste, kultuuride, vaatemängude ja käsitöö tutvustamine, toob sel aastal Tartusse 14 riigi 47 linnast kõrgetasemelised esindused ja/või kultuurigrupid, eksootilisemad riigid neist Jordaania ja USA. Oma rahvuskultuuri toovad sel aastal Hansapäevadele võro, kihnu ja seto, läti, norra, vene, poola, ukraina, armeenia, t¹uva¹i, usbeki, tatari, india, ungari, belgia, itaalia, hispaania ja portugali esindajad.
Nelja päeva jooksul on külalistel võimalus osaleda enam kui 100 huvitavas töötoas ning nautida 310 etendust ja kontserti kuuel laval. Kultuuriprogrammi töötubade läbiviimise ja esinemisprogrammide taga on rohkem kui 2000 inimest. Hansanarri juhendamisel saab mitmel pool hansa-alal selgeks õppida ka spetsiaalselt Hansapäeavdeks loodud Tartu samba tantsimise.
Hansalaadal kaupleb 250 müügikohas üle 500 kaupleja ja käsitöömeistri. Keskaegsel laadal müüakse eksootilist käsitööd, idamaiseid ehteid, punutisi, sepiseid, looduslikest ja keraamilistest materjalidest tooteid, idamaiseid vürtse, maiustusi ja maitsetaimi, eksootilist puuvilja. Samuti on laadal esindatud mitmed rahvusköögid. Teiste hulgas saab maiustada vene, iiri, itaalia, prantsuse, gruusia ja armeenia toitudega.
Tartu Eksootiliste Hansapäeavad toovad Tartu kesklinnas kaasa mitmeid liikluspiiranguid ning teistsuguse parkimiskorralduse. Muudatustest informeeritakse eelnevalt.
Täpsemalt saab Hansapäevadel toimuvast lugeda internetist www.tartu.ee/hansa
Lisainformatsioon:
Urmas Kõiv
Tartu Eksootiliste Hansapäevade peakorraldaja
50 77 007
urmas@konverentsikeskus.ee
Reeda Toots
Tartu eksootiliste hansapäevade avatseremoonia lavastaja
55 699829
reedatoots@hotmail.com
Katrin Mesilane
Tartu eksootiliste hansapäevade meediajuht
51 69139
katrin@konverentsikeskus.ee _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Juul 10, 2006 15:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Juul 09, 2006 21:34 Teema:
|
|
|
Ehhee, aga mina olen seal teist aastat vabatahtlik. eelmine aasta sai hollandlasi mööda linna veetud, kohtusin väga huvitavate inimestega ja nalja oli küllaga.
Tulge kindlasti. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juul 09, 2006 21:43 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Ehhee, aga mina olen seal teist aastat vabatahtlik. eelmine aasta sai hollandlasi mööda linna veetud, kohtusin väga huvitavate inimestega ja nalja oli küllaga.
Tulge kindlasti. |
Ma olin ka eelmine aasta vabatahtlik Nagu eelmine aasta, olen ka see aasta Raelinna linnaülema abi  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|