|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Juun 08, 2006 21:27 Teema:
|
|
|
Pean kurvastusega teatama, et see aasta ei tule Animefestist midagi välja. Põhjus? Sest üks inimene jättis ühe lihtsa kuid olulise töö tegemata, milleks tal oli aega rohkem kui küll. Ja mul polnud sellel otsustaval ajal võimalik seda ise teha. Ühesõnaga...ma ei jõua üksinda : / Kahjuks ei ole ma teda siiamaani kätte saanud ja ta pole ka minuga ühendust võtnud. Kurb kurb...
See eest on väljavaated järgmise aasta Animefestile paremad, sest meil on rohkem aega, projekt on põhimõtteliselt valmis ja me saame rahulikult pühenduda rahalisele probleemile.
Tänud aga neile, kes selle projektiga see aasta vaeva viitsisid näha : ) Ootan abi järgmisel aastalgi ^_^ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ittekimasu

Liitunud: 23 Aug 2006 Postitusi: 108 Asukoht: Unenägude maailma WC...?
|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 11:44 Teema:
|
|
|
kui... äkki... kas mingid loengud tuleksid? mingid jaapani bändid kutsuda ei oleks eriti halb... noh, jah... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|