Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Riion

|
Postitatud: Püh Sept 11, 2011 20:44 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Kas just põnev, aga sain Tantsutaldade katsetel eelviimase praakimiseni ja siis öeldi, et oh sorry, see aasta rohkem ei võeta. Olin oodanud neid katseid laulu- ja tantsupeost saati...
Meh, ja see oli teine aasta Tantsutaldadesse katsetada.
Otsisin välja rahvatantsurühma Torbikud esimese kokkusaamise ja lähen uurin asja. 26, peale AniMatsurit, nii et väga viis! |
TÜRKA või Tarbatu peale oled mõelnud? _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 12, 2011 06:23 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | teshrin kirjutas: | Kas just põnev, aga sain Tantsutaldade katsetel eelviimase praakimiseni ja siis öeldi, et oh sorry, see aasta rohkem ei võeta. Olin oodanud neid katseid laulu- ja tantsupeost saati...
Meh, ja see oli teine aasta Tantsutaldadesse katsetada.
Otsisin välja rahvatantsurühma Torbikud esimese kokkusaamise ja lähen uurin asja. 26, peale AniMatsurit, nii et väga viis! |
TÜRKA või Tarbatu peale oled mõelnud? |
Jah, Tarbatu katsetele on plaan sellel teisipäeval minna, aga kõigepealt peab rebaste seast endale paarilise leidma. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Nelj Sept 15, 2011 16:59 Teema:
|
|
|
Mitte just otseselt põnev ega otseselt minuga. Olen nüüdseks aasta aega müünud Hurtigruten reise ja täna läks üks meie firma laevadest Alesundi lähedal põlema. 2 inimest kadunud, 12 haiglas, 2 meeskonnaliiget surnud. Nordlys ise põleb edasi, mattes Alesundi linna suitsupilvede alla, samal ajal vett sisse võttes ja vaikselt vasakule küljele kaldudes.
Arvestades, et laeval oli 267 inimest, ja väga suur osa reisijatest 60+ aastat vanad, lõppes juhtum niigi hästi. Üks meie natuke suurem laev sõidab Antarktikas, teravmägedel, gröönimaal ja ületab ka atlandi ookeani, oleks seal midagi sellist juhtunud, oleks tõenäoliselt palju kurvemalt lõppenud.
Delfi kommentaatorite väitel olevat laeval olnud ka kaks eestlast.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/norra-reisilaeva-tulekahjus-sai-kaks-inimest-surma.d?id=57830806
http://www.newsinenglish.no/2011/09/15/fire-forces-hurtigruten-evacuation/ _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Nelj Sept 15, 2011 18:57 Teema:
|
|
|
ma kõlan nüüd nagu tunneteta jobu, aga ma pean tunnistama, et see on võrreldes muuga üpris põnev |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Sept 16, 2011 18:40 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin A Serbian Filmi.
Ma kahetsen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piruhi

Liitunud: 16 Sept 2009 Postitusi: 31 Asukoht: Hamamatsu, Jaapan
|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2011 14:20 Teema:
|
|
|
Istusin koos klassiõega pargis ja õppisime, parki tulid kaks vanameest, umbes vanuses 70, vähemalt nii me arvasime, üks oli rolleril ja teine oli rattal.
Üks vanameestest kutsus mängima geetobooru nimelist mängu. Midagi kriketi taolist. Vanamehed jooksid päris aktiivselt ringi väljakul. Väga energilised.
Hiljem sai natuke räägitud nendega, seletasime klassiõega kus Eesti asub ja nad küsisid vanuse keskmist. Ütlesime, selle madala, 70 midagi. Ise lisasin, et mul muidu haruldaselt on vanaema ja vanaisa 85 ringis. Vanamees naeratas "Aga ma olen 92". See oli see vanamees rolleril. Rattal oli 84.
Jaapan, kui miskit siin veel hämmastama paneb, siis ned on kindlasti vanainimesed.
-Fishbunny Piruhi kasutajas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2011 22:56 Teema:
|
|
|
Sattusin selle video otsa, mis pani teda iga 10 minuti tagant seisma ja järele mõtlema.
Ülivõimas video muusikast, ilukirjandusest, filmimaailmast jne ehk kunstidest, kuidas see on muutunud digitaalajastul ja kuidas see on muutnud suhtumist.
(Muusik - eriti sulle soovitan.) _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Laup Sept 24, 2011 11:43 Teema:
|
|
|
Suutsin eile ülima isekuse pärast emaga tülli minna ning täna ta sünnipäeva ära unustada.
Go me! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Sept 24, 2011 19:12 Teema:
|
|
|
Skoorisin Teadusbussi särgi. Sotsiaalne kuuluvustunne, aww yeah. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Püh Sept 25, 2011 23:40 Teema:
|
|
|
huvitavat hakkab juhtuma kui homme... TÄNA... õpetajale vabandan et ma ei jõudnud õppida kuna olin terve nadalavahetuse koos animetegelasteks riietunud sõpradega, ning kojujõudes avasin baka.ee ja uurisin seal poole ööni ringi  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Sept 25, 2011 23:46 Teema:
|
|
|
Käsin ühel anime üritusel Tartus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2011 23:54 Teema:
|
|
|
Shirotoki kirjutas: | Käsin ühel anime üritusel Tartus. | Äkki oleksid nii hea ja ütlesid selle ürituse nime? Ma isegi võib-olla käisin samal üritusel aga ma pole nii kindel. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Sept 25, 2011 23:59 Teema:
|
|
|
KameKami kirjutas: | Shirotoki kirjutas: | Käsin ühel anime üritusel Tartus. | Äkki oleksid nii hea ja ütlesid selle ürituse nime? Ma isegi võib-olla käisin samal üritusel aga ma pole nii kindel. |
....
Suht loogiline, et Animatsuri. |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 21:30 Teema:
|
|
|
FullmetalBoy kirjutas: | õpetajale vabandan et ma ei jõudnud õppida kuna olin terve nadalavahetuse koos animetegelasteks riietunud sõpradega, ning kojujõudes avasin baka.ee ja uurisin seal poole ööni ringi |
Jep, veits keeruline oli.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

|
Postitatud: Püh Okt 02, 2011 19:37 Teema:
|
|
|
*paneb kaussi jäätise*
*pigistab käsitsi apelsinimahla peale *
*läheb rõõmsasti arvuti taha *
*paneb stepmania tööle ja võtab kausi enda ette *
*AJAB KAUSI UMBER JA UJUTAB VOODI LÄBI *
GJ Haganeno _________________ 私は決してあきらめないだろう。
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Okt 02, 2011 23:08 Teema:
|
|
|
6 tundi triikisin triiksärke.
Ma saaks iga päev panna uue triiksärgi selga, mis on korras ja nii kuu aega järjest. Ja mitte ükski pole ühesugune.
Gentleman stay gentleman. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Okt 03, 2011 10:00 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | 6 tundi triikisin triiksärke.
Ma saaks iga päev panna uue triiksärgi selga, mis on korras ja nii kuu aega järjest. Ja mitte ükski pole ühesugune.
Gentleman stay gentleman. |
Awesome |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Okt 04, 2011 16:06 Teema:
|
|
|
Minu punane kiisu käis loomaarsti juures... Röökis kogu tee sinna ja tagasi, nagu torgitaks teda nugadega, ja nüüd on hüperaktiivsem kui kunagi varem. Kivi langes südamelt! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

|
Postitatud: Kolm Okt 05, 2011 13:54 Teema:
|
|
|
Õpetajatepäev on ja seega 12.klassid annavad tunde... füüsika töö ajal sai lihtsalt rääkida üksteisega ja eesti keele kirjandi kirjutamine toimus muusika saatel
Üldiselt oli hästi tore päev  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
|
Tagasi üles |
|
 |
|