OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

The Rise And Fall of Anime Fansubs
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 20:37    Teema: Vasta viitega

Vähe veel sellest, paistab et teksti lisaja ei tea anatoomiast midagi ja nool näitab hoopis naise seljale.
Stopa
kibestunud sotsiopaat

Postitus Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 21:48    Teema: Vasta viitega

Ääm. buubsid on veits teises kohas ekraanil LaLaLaa
Aga ma mäletan, et korra School Rumble vaadates sattus selline sub nagu näiteks "I dunno what he says here lol >.< '._." ja "Damn those japs lol speaking too fast".

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 21:58    Teema: Vasta viitega

jackwood kirjutas:
Ma kah ei hinda eriti kõrgelt neid "üldharivaid" tekstikesi. Vaatasin rahulikult ingliskeelse dubleeringuga InuYashat

kas see oli fandub+sub, et selles teemas seda mainida vaja oli?

kui tegemist on dvd-rip'iga millele keegi on midagi lisanud, siis mida külvad, seda lõikad. tõmba korralikke dvd-rip'e või osta dvd, mitte ära tee fänsube maha viidates ametlikele dvd'dele millele keegi on midagi lisanud.
Tagasi üles
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 22:56    Teema: Vasta viitega

Stopa kirjutas:
Ääm. buubsid on veits teises kohas ekraanil LaLaLaa
Aga ma mäletan, et korra School Rumble vaadates sattus selline sub nagu näiteks "I dunno what he says here lol >.< '._." ja "Damn those japs lol speaking too fast".

Tegu oli vist your-dad'ga, kes feilis rämedalt oma subidega, ma loodan et see jäi nende ainukeseks väljalaskeks. Mul oli rõve vaadata seda ja ma vihkan neid südamest. Iseenesest oli teise hooaja kolmas osa hea, see sub rikkus lihtsalt kõik ära.
erik_schults

Postitus Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 23:37    Teema: Vasta viitega

Tema siin on perfektsionist..Praeguste fansub-idega ei ole midagi erilist viga...Muidugi olen ma ka n2inud inimesi kes yldse ei oska t6lkida jaapani keelt (See mees t6lkis t2iesti m88da..) ja inimesi kes topivad kogu ekraani kirjasi t2is (See segab natuke, aga seda eriti palju ei juhtu animedes..)..Ta isegi vingus selle kallal, et see black cat-i laulmis kohal (Kus see naine laulis katusel.) oli 1 t6lge ja 1 karaoke kiri...Ausalt 8eldes oli seda pilti t2itsa h2sti n2ha, kuidas see tydruk laulis jne..
Zetsubo sensei ONGI selline anime mis vajab selgitamist, muidu ei saa paljudest nendest naljadest aru....Kuigi tema r22gib, et ei tohi nii olla jne... ???
Muidu oli tema jutus ka v2ike t6e terake sees, mida ma ei viitsi v2lja tuua.. LaLaLaa

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Stopa
kibestunud sotsiopaat

Postitus Postitatud: Nelj Nov 27, 2008 00:29    Teema: Vasta viitega

@Ummi: oli jah Your dad.
Jumala masendav, tõmbasin kaks seasoni ühe torrentiga ja seal oli vahepeal(Ni gakkis) üks-kaks osa nende tõlkes.
Ma pole anime pärast nii palju pea vastu seina löönud terve elu jooksul vist.
@erik_schlts: Zetsubo Sensei'st ei saa vahest ka komentaaridega aru imo. Lihtsalt nad toppivad terve ekraani mingeid vaevalt nähtavaid detaile täis ja arvavad et on lahedad =/. Idk, minu silmis oli see veits tüütu SZS juures.

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes