Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 21, 2008 23:01 Teema:
|
|
|
Ma olen Rosalis aga tegin Shikasse uue tüübi nimega Shether. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
|
Tagasi üles |
|
 |
desiderio
|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 10:23 Teema:
|
|
|
Täna-homme on eriti hea aeg alustamiseks, sest käimas on event mille tõttu on experience võitlemise eest kahekordistatud.
Täna ja homme ainult! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 11:06 Teema:
|
|
|
Ma midagi ka lugesin... mingi komeet langeb neil. Aga ma mõtlen, et ei tea, kas viitsin uues serveris jälle uue karakteri teha... ma juba mahe level 11 oma mehikesega. Aga samas kambakesi dungeone tehes saab päris easylt. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Juun 16, 2008 08:38 Teema:
|
|
|
Lugesin siin ringi ja tundub, et mõndatel on mitmetes serverites kasutajad, aga mis serveris te siis kõige aktiivsemad olete? |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Esm Juun 16, 2008 11:28 Teema:
|
|
|
Mina olen ainult Shikas näiteks. _________________ Unenäopäevik-joonistusplokk - http://joanlafolle.tumblr.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Esm Juun 16, 2008 11:34 Teema:
|
|
|
No kolm inimest on juba shikas, ja seal räägitakse kõige rohkem inglise keelt ja ajavahe pole nii suur Inglismaal ja Eestil nagu Ameerikal ja Eestil.
EDIT:
Sisse logimise nimi: NekoRobin
See teine nimi: Pockyman
Tegelase nimi: Pockyman
Server: Shika |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Esm Juun 16, 2008 20:40 Teema:
|
|
|
Proovisin nüüd huvi pärast seda mängu. Teadmiseks kes mängu proovida soovib:
- Surres ja olles lvl 2 kaotate umbes 30% XP
- Esimese lvl 1 kolli tapmine võttis aega 6 min.
- Veidi harjutamist ja suutsin juba 3 minutige lvl 1 kolli tappa
- Veel harjutamist ja olles lvl 2 suri koll 2 minutiga ( kokku tegin selle 2 minuti jooksul keskmiselt 50 hiirklikki )
- Veel rohkem harjutamist ja ikka veel lvl 2 olles suri viimane lvl 1 koll 5 minutiga ( selline ajavahe olenab sellest, kuivõrd palju see koll ringi jookseb )
Rünnak koosneb:
Kood: |
1) klikite kollil
2) klikkate Ready
3) Koll ilmub kusagil ekraani teises otsas
4) klikite Skip my turn, seni, kuni koll kunagi teieni jõuab
5) otsite üles kolli ( ta ei ole alati nähtaval )
6) klikite skillil
7) Klikkate kollil ( kui koll sklilli raadiuses on, võetakse talt HP maha )
8) koll liigub teist eemale ja teil tuleb jälle skip my turn clikkida, et koll skilli raadiusse liiguks
9) klikite skip turn (see on nüüd see koht, kus koll teid lööb)
10) kordate samme 5-9 seni kuni koll surnud on | _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Esm Juun 16, 2008 22:23 Teema:
|
|
|
Tegelikult võid sa ka ise talle vastu liikuda, et seda protsessi kiirendada (see, kuni ta sinuni jõuab). Sa ju ei pea paigal seisma.
Ja mainin, et püsimatu nagu ma olen, pole ma seda juba... em... noh, pikalt mänginud. Hetkel huvipärast olen Florensia suletud beetatestis... aga.. eks näis, kaua seda jaksan. Offline elamuste mõttes tõmbasin omale Dreamfall: The Longest Journey. See on põnev. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 09:10 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | T Dreamfall: The Longest Journey. See on põnev. |
on tõesti. või noh, mulle oli. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 13:34 Teema:
|
|
|
Kas sõbralisti saab ainult siis lisada, kui teine kasutaja online on?..Sest praegu proovisin nii desiderio kui joani kasutajaid sõbralisti lisada, kõik nimed mis postitasite igaks-juhuks proovisin aga koguaeg ütleb: "action impossible, this character or account does not exist or is not connected"
<.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 14:20 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | Proovisin nüüd huvi pärast seda mängu. Teadmiseks kes mängu proovida soovib:
- Surres ja olles lvl 2 kaotate umbes 30% XP
- Esimese lvl 1 kolli tapmine võttis aega 6 min.
- Veidi harjutamist ja suutsin juba 3 minutige lvl 1 kolli tappa
- Veel harjutamist ja olles lvl 2 suri koll 2 minutiga ( kokku tegin selle 2 minuti jooksul keskmiselt 50 hiirklikki )
- Veel rohkem harjutamist ja ikka veel lvl 2 olles suri viimane lvl 1 koll 5 minutiga ( selline ajavahe olenab sellest, kuivõrd palju see koll ringi jookseb )
Rünnak koosneb:
Kood: |
1) klikite kollil
2) klikkate Ready
3) Koll ilmub kusagil ekraani teises otsas
4) klikite Skip my turn, seni, kuni koll kunagi teieni jõuab
5) otsite üles kolli ( ta ei ole alati nähtaval )
6) klikite skillil
7) Klikkate kollil ( kui koll sklilli raadiuses on, võetakse talt HP maha )
8) koll liigub teist eemale ja teil tuleb jälle skip my turn clikkida, et koll skilli raadiusse liiguks
9) klikite skip turn (see on nüüd see koht, kus koll teid lööb)
10) kordate samme 5-9 seni kuni koll surnud on | |
Ma enam ei mängi... aga kui mängisin siis ründe strateegia oli ikka pigem selline ,et jooksed kolli juurde ja peksad maha. Kuna olin sacrier siis teist varjanti polnudki range skille mul ei olnud ja kollid proovisid pigem eemale kui järele joosta.
lvl 5-6 olles peksin samal lvl'il kole mingi seitsme (järele jooksmine sisse arvestatud) käiguga maha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 17:46 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Ragnaripea kirjutas: | T Dreamfall: The Longest Journey. See on põnev. |
on tõesti. või noh, mulle oli. |
On, eks. Ma olen hetkel ühes spuukis kohas, selle peale läinud päris kaua juba. See no see trollidega maa-alune linn. Argpüks nagu ma olen, ei taha ma seda suurt trolli näha, kes mu maha lööb ja siis ma uurin seal tasapisi ringi. Päris õudne on. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 22:52 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | mimmu kirjutas: | Ragnaripea kirjutas: | T Dreamfall: The Longest Journey. See on põnev. |
On, eks. Ma olen hetkel ühes spuukis kohas, selle peale läinud päris kaua juba. See no see trollidega maa-alune linn. Argpüks nagu ma olen, ei taha ma seda suurt trolli näha, kes mu maha lööb ja siis ma uurin seal tasapisi ringi. Päris õudne on. |
See oli tõesti suht jube koht, aga kui õigetes kohtades peita ja õiged kohad üles leida, siis teeb ära küll. Ise hakkasin mängima Fallout'i, olen jubedas Necropolises ja suured mutandid lasevad mind laserpüstolitega surnuks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Kolm Juun 18, 2008 12:08 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ragnaripea kirjutas: | mimmu kirjutas: | Ragnaripea kirjutas: | T Dreamfall: The Longest Journey. See on põnev. |
On, eks. Ma olen hetkel ühes spuukis kohas, selle peale läinud päris kaua juba. See no see trollidega maa-alune linn. Argpüks nagu ma olen, ei taha ma seda suurt trolli näha, kes mu maha lööb ja siis ma uurin seal tasapisi ringi. Päris õudne on. |
See oli tõesti suht jube koht, aga kui õigetes kohtades peita ja õiged kohad üles leida, siis teeb ära küll. Ise hakkasin mängima Fallout'i, olen jubedas Necropolises ja suured mutandid lasevad mind laserpüstolitega surnuks. |
off topic lol |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juun 18, 2008 12:24 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: |
off topic lol |
spam lol _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Kolm Juun 18, 2008 19:05 Teema:
|
|
|
Ründamisega on nii, et mõnedele tegelastele just ei tasu liiga lähedale minna, sest nad võtavad AP maha ja siis ei saa midagi teha. Prespicud ja kalad on sellised rõvedad (aga need on seal all, mitte saare peal).
Mis levelid te olete? Võiks dungeoni teha (mul oleks välja pakkuda lvl 8 healer selle tarbeks, teised tegelased on all) _________________ Unenäopäevik-joonistusplokk - http://joanlafolle.tumblr.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Kolm Juun 18, 2008 20:56 Teema:
|
|
|
Ja muide, Joan, sinna üles saab ka minna, kui juba alla oled jõudnud. Selle jaoks on need teleportimise kujud või asjad ju(meenus, et sa ütlesid kunagi, et sa ei saa enam üles). _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Laup Juun 21, 2008 21:15 Teema:
|
|
|
Mingi kuskil enne 20. levelit alla kukkudes enam üles minna ei saa. Ütleb, et oled piisavalt kogenud juba  _________________ Unenäopäevik-joonistusplokk - http://joanlafolle.tumblr.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Taralack

|
Postitatud: Teis Juul 08, 2008 18:27 Teema:
|
|
|
kui keegi veel shikas tegutseb siis võib lisada Taralack või Urko (main char) |
|