Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 23:16 Teema:
|
|
|
Mul on tegelt silmade värvist suhteliselt suva aga noh kuna ma ise mingil teadmata põhjusel alati pruunide silmadega tüüpe joonistan siis arvatavasti on pruunid silmad mu lemmikud...hmm  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 23:18 Teema:
|
|
|
hele sinised ikka |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 22:39 Teema:
|
|
|
Veri-punased silmad jätavad väga laheda effekti ja seepärast meeldibki mulle, kui on sellised silmad ja üldse ebaloomuliku värviga silmad (nt. rohelised, kollased, süsimustad) |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 22:44 Teema:
|
|
|
Midigi kirjutas: | hele sinised ikka |
nagu Narutol ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 22:49 Teema:
|
|
|
sellised hele-sinised nagu Hellsing-is politseitüdrukul olid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 23:09 Teema:
|
|
|
ma just vaatan seda! nüüd juba 10. osa....sellel hellsingil olid ka sinised silmad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 10:35 Teema:
|
|
|
Nana kirjutas: | Veri-punased silmad jätavad väga laheda effekti ja seepärast meeldibki mulle, kui on sellised silmad ja üldse ebaloomuliku värviga silmad (nt. rohelised, kollased, süsimustad) |
Sa tahad öelda, et kõigil neil, kellel on rohelised silmad, on ebaloomuliku värviga silmad? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 10:39 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Nana kirjutas: | Veri-punased silmad jätavad väga laheda effekti ja seepärast meeldibki mulle, kui on sellised silmad ja üldse ebaloomuliku värviga silmad (nt. rohelised, kollased, süsimustad) |
Sa tahad öelda, et kõigil neil, kellel on rohelised silmad, on ebaloomuliku värviga silmad? |
Mu sõbral on rohelised silmad, ta küll ebaloomulik pole.. ROFL XD
Roheline on täisti normaalne silmavärv ja suht levinud ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 10:43 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Ummi kirjutas: | Nana kirjutas: | Veri-punased silmad jätavad väga laheda effekti ja seepärast meeldibki mulle, kui on sellised silmad ja üldse ebaloomuliku värviga silmad (nt. rohelised, kollased, süsimustad) |
Sa tahad öelda, et kõigil neil, kellel on rohelised silmad, on ebaloomuliku värviga silmad? |
Sul õigus - ka mul on roheline silmavärv, mis mulle endale küll imelik ei ole ning roheline silmavärv pole imelik - just väga levinud silmavärv!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 19:40 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | -hectic- kirjutas: | Ummi kirjutas: | Nana kirjutas: | Veri-punased silmad jätavad väga laheda effekti ja seepärast meeldibki mulle, kui on sellised silmad ja üldse ebaloomuliku värviga silmad (nt. rohelised, kollased, süsimustad) |
Sul õigus - ka mul on roheline silmavärv, mis mulle endale küll imelik ei ole ning roheline silmavärv pole imelik - just väga levinud silmavärv!  |
Mhm, eks ikka ole natuke imelik, kui tuleb tänaval erk-roheliste silmadega vastu. Teie räägite vist sellisest hallikas-rohelistest silmadest... on mul õigus?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 19:43 Teema:
|
|
|
Umm...Vist küll, Nana, mul veidike hallikas, nagu vend ütles, kuid ise küll ei näe, et hallikas oleks - näen, et oleks nagu tumeroheline, kuid eks ikka tal (Mu vennal) on õigus, et siuke hallikas-roheline.
Käisin nüüd vaatamas ning näeb välja, nagu roheline, aga jah...
---
Muidu lemmik silmavärv on mul ka roheline ning mul endal on ka roheline silmavärv, nagu ma juba ütlesin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 23:08 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Midigi kirjutas: | hele sinised ikka |
nagu Narutol ? |
täpselt muidu sharingani silmad on ka väga ilusad |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:09 Teema:
|
|
|
punane,valge,kollane ja roheline Kõige rohkem fännan kolla- silmseid naisi. Aga ega ma mingi lesbi ole, nagu mu parim sõbranna. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:16 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Aga ega ma mingi lesbi ole, nagu mu parim sõbranna. |
Räägi lähemalt.
Muide, ega see et sulle kollasilmsed naised meeldivad ei tähenda et sa lesbi oled. Irw. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:16 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Aga ega ma mingi lesbi ole, nagu mu parim sõbranna. |
/offtopic
Avalikult oma sõbrannat lesbiks nimetama, urr sa oled kuri oma sõprade vastu. irw XD
tegelt on see nagu "too much information"  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:23 Teema:
|
|
|
Ei ole ma midagi kuri. Ta ise jookseb ringi ja kuulutan kõigile sellest. Mina lihtsalt aitan kaasa.
Muide Nana. Minul on ka rohelised silmad. Kuid minu silmadega on siis nii, et nad vahetavad silmavärvi kliimaga või midagi sellist. Talveti on mul rohelised ergad silmad. Suvel kollakad. Toas kalduvad olema punaste iiristega ja sügisel ja kevadel on hallid silmad. Ma ei aja s'tta suust välja. Ja ma EI kasuta läätsi. Ma lihtsalt olen looduseime.
Te võite mu pildi üles toppida teksti: looduseime. Ma olen nii originaalne ja tark. Eks? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Siku

|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 18:14 Teema:
|
|
|
Oleneb juustest. Kui punased, siis raudselt rohelised silmad. Kui blondid, siis säravsinised. Muidu leian, et lillad on ilusad.
Ah jaa, muidugi... Üks vastupandamatuid lemmikuid: türkiis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Reede Märts 23, 2007 15:19 Teema:
|
|
|
mulle meeldib, kui iiris on ka must nii, et nii iiris kui ka pupill on mustad ja siis ongi sellised üleni mustad silamd, mumblemublesokasokabrrrrr- jne _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 12:54 Teema:
|
|
|
Midigi kirjutas: | shether kirjutas: | Midigi kirjutas: | hele sinised ikka |
nagu Narutol ? |
täpselt muidu sharingani silmad on ka väga ilusad |
Sharingani silmavärv on tõepoolest hea, aga päris huvitav oleks vaadata, kui keegi tänaval vastu tuleks ja tal 2-4 pupilli oleks. Seda oleks tõesti huvitav näha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 14:37 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | mulle meeldib, kui iiris on ka must nii, et nii iiris kui ka pupill on mustad ja siis ongi sellised üleni mustad silamd, mumblemublesokasokabrrrrr- jne |
Totoro...? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|