Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hoshihana

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2011 19:55 Teema:
|
|
|
Veider jah... |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2011 20:53 Teema:
|
|
|
Toomas on juba ammu Lätti põgenenud teie rahadega, leppige sellega ometi ükskord!
Tegelikult ma tahtsin öelda, et pole mõtet iga paari tunni tagant +1tada, ega midagi sellest kiiremini liikuma ei hakka. Küll toomas teada annab, kui midagi selgub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Kolm Nov 02, 2011 21:29 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: |
Tegelikult ma tahtsin öelda, et pole mõtet iga paari tunni tagant +1tada, ega midagi sellest kiiremini liikuma ei hakka. Küll toomas teada annab, kui midagi selgub. |
Iga paari tunni tagant tõesti ei ole mõtet, 3-4 päeva tagant on ikka.
Also, see "küll midagi ütleb kui saab teada" mulle eriti ei istu, ükskord juba jäin enda rahast ilma niimodi evaanime klubis, juba kolmas aasta ootame et mees "midagi ütleks". Ma pigem eelistaks: "Suhtlen esindajaga, umbes nädala pärast ütlen mis saab", - nädala pärast, - "Veel pole info, eeldan et veel nädal läheb", kui täielik vaikus. See võtab 5 sec kirjutada ja kõik on rahul.
Tahaks lihtsalt kursis olla, that's it. |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Nelj Nov 03, 2011 12:20 Teema:
|
|
|
Oh miks, baka.ee ei saada mulle miskipärast notificationeid kui keegi siia teemasse kirjutab
Mõistan täiesti, et kõik on ärevad juba, et mis toimub, minu viga et ei ole updatenud teemat. Võibolla peaks korraldama mingi stepmania ürituse lähiajal, et kompenseerida infosulgu
Head uudised on, et matid said eile (2.11) teele pandud peale suurt jamamist rahvusvahelise maksega, kus saaja panga andmete saamiseks pidin SEBi kontoris käima ja maksmishetkest kuni raha kättesaamiseni läks pea nädal. Midagi juurde maksma ei pidanud nagu vahepeal kartsin, ehk siis saatmiskulud kattis futuremax ise. Ühe õppetunni võrra targem jälle selliste asjade organiseerimisel.
Ma ei julge väga prognoosida, millal võiksid matid kohale jõuda, aga varasem kogemus ütleb, et umbes nädal on nad postis teel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ArchonD

|
Postitatud: Nelj Nov 03, 2011 12:24 Teema:
|
|
|
Ma tean seda feeli, kui baka.ee otsustab millegi pärast notificatione mitte saata XD [selle pärast ma oma mati eest raha saatmisega hilja peale pea et jäingi >_>; ]
Üritus oleks suht lahe, seda enam, et matid on juba teel :3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Nelj Nov 03, 2011 13:44 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2011 11:49 Teema:
|
|
|
Täna-homme peaksid matid jõudma siia Tartusse, eks näis.
PS. Kas kellelgi on välja pakkuda äkki mõni koht kuhu saaks Tallinnas näiteks matid tuua ja ühtlasi ka koos natuke neid proovida? Siis saaksid kõik paari tunni tunni jooksul tulla enda matile järele või siis koha peal koos teistega niisama chillida ja mängida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2011 19:25 Teema:
|
|
|
toomas kirjutas: | PS. Kas kellelgi on välja pakkuda äkki mõni koht kuhu saaks Tallinnas näiteks matid tuua ja ühtlasi ka koos natuke neid proovida? Siis saaksid kõik paari tunni tunni jooksul tulla enda matile järele või siis koha peal koos teistega niisama chillida ja mängida. |
Sõltuvalt kuupäevast ja kellaajast võin enda juures pakkuda võimalust matte kätte saada ja proovida  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Reede Nov 11, 2011 08:55 Teema:
|
|
|
Kas Tartus saab ka proovida (ja, kui võimalik, ka lihtsalt chillida). Mul on vend see nädalavahetus Tallinnas, aga mu matt on vist juba Tartus või sinna teel, nii et... oleks olnud tore kui ta oleks võinud mu matile järgi minna... Vaene suur venna oleks saanud teiste Asashio liikmetega hängida, maybe make some new friends... *obvious envy* *can't wait to be 18 to join "da club"! * _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Reede Nov 11, 2011 12:40 Teema:
|
|
|
Matid on kohal. Kes tahab kiiresti kätte saada, siis alates kell 13:30 olen ma riia 24 - 308, tõenäoliselt kuni kell 18-neni  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Reede Nov 11, 2011 17:46 Teema:
|
|
|
Millal võiks Tallinnasse oodata? |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Laup Nov 12, 2011 19:25 Teema:
|
|
|
Pühapäeval kella 11-16 olen sealsamas riia 24 - 308, kui keegi tahab Tartus matile järele tulla. Kui uks peaks all lukus olema, siis helista mulle 5250675.
Inori kirjutas: | Millal võiks Tallinnasse oodata? |
Tallinnasse jõuavad matid pühapäeval 19:30. Need kes teavad kus Kaia resideerub, siis sinna need matid lähevadki. Täpsemalt mis, kus ja kuidas, saadan igaks juhuks kõikidele ka PMi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ArchonD

|
Postitatud: Laup Nov 12, 2011 22:58 Teema:
|
|
|
Olen homme kohal et matt kätte saada, kuigi arvatavasti hahjuks pole võimalust sinna rahvaga chillima jääda T_T suutsin isa veenda et taga mati järgi tulla, samas on ta seda tüüpi mees, kes ei kannata kaua ringi vahtida >_>;; |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Laup Nov 12, 2011 23:56 Teema:
|
|
|
ArchonD kirjutas: | Olen homme kohal et matt kätte saada, kuigi arvatavasti hahjuks pole võimalust sinna rahvaga chillima jääda T_T suutsin isa veenda et taga mati järgi tulla, samas on ta seda tüüpi mees, kes ei kannata kaua ringi vahtida >_>;; |
Kui sa eriti pikk ei ole ma võin sind pärast tagasi tuua (tegelt ka sinna viia kui sa Katleri peatusele tuled) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 13, 2011 00:26 Teema:
|
|
|
Annan teada, et suutsin aegu natukene valesti vaadata. Töö lõppeb alles 19:30 ning koju jõuan seega mingi 15 minutit hiljem, kui mu viimane kõne kaua ei võta.
Kellel ajaga väga häda pole, võiks ehk natukene hiljem tulla. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Püh Nov 13, 2011 00:49 Teema:
|
|
|
Tegelikult on nii, et ma sõidan autoga Tallinnasse ja pärast tagasi, nii et kes tahab võib lihtsalt kaasa sõita... kuigi ma küll ei tahaks uskuda et keegi sooviks, sest see oleks 4+ tundi autos istumist, aga minesatea
Mul on 3 vaba kohta sinnasõiduks ja 2 kohta tagasisõiduks. Enne Kaia juurde minekut kohtun ma ühe inimesega vast 40min kusagil kesklinnas, ehk siis tuleks teil see aeg ise sisustada (ma hindaks ka, kui kütusekulu omavahel ära jagaks) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Püh Nov 13, 2011 21:24 Teema:
|
|
|
Sain kätte, suured tänud
Meeldiv oli mõni baka.ee nägu ka näha ja enda oma näidata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Püh Nov 13, 2011 22:17 Teema:
|
|
|
See töötab! Hea kraam. :3
Veelkord suur tänu Toomasele!  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Esm Nov 14, 2011 15:29 Teema:
|
|
|
Kontrollime igaks juhuks üle, ei tahaks halval ajal sisse tormata - Riia 24-308. Tartus. Kas sobib kui tuleb tuttav läbi ja võtab mati minu asemel? Ta käib Tartus tööl nii et ma ei pea ise kohale tulema... samas... kui Tartus mingil ajal mingi chillimine tuleks, siis võiks ise kah tulla.. GAH! I'll just see what happens in the end!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
k2ru

|
Postitatud: Esm Nov 14, 2011 18:55 Teema:
|
|
|
hei!
minu matt ka töötab olen väga rõõmus:D suur äitähh!  |