Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 22:34 Teema:
|
|
|
Viimane peatükk oli äärmiselt põnev. Väike informatsioonikild Minato ja Kyuubi kohta ning Uchiha Madara seismas oma kuju peal. See viimane stseen oli võimas. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Naru-Chan

|
Postitatud: Reede Sept 28, 2007 21:35 Teema:
|
|
|
Aina huvitavamaks läheb  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Okt 05, 2007 17:36 Teema:
|
|
|
Chapter 373. Pein'il või Nagatou'l on äärmiselt huvitav doujutsu, Rinnegan. Huvitav, mis on selle tehnika võimalused. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rhonoc

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
Rinnegan annab võimaluse kasutajal kõik tüüpe jutsusi õppida. rohkem ei oska sellele öelda. nad võiksid jälle näidata Sasuke otsimist. Aga muidu siiamaani väga hea on kõik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 22:11 Teema:
|
|
|
Ma hakkasin ka mangat lugema ja see on väga kõva tegelikult. Otsad hakkavad tasapisi kokku tõmbuma, selleks läheb ajaliselt muidugi vähemalt paar aastat, aga siiski lahe. Mulle nimelt ei meeldi seeriad, mille puhul suur võimalus, et uusi peatükke kunagi koos lastelastega ootan.
Ja praegu on väga lahe võitlus pooleli ja paljud-paljud võitlused on kohe silmapiiril. Nii et pro. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Noonik

|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 16:15 Teema:
|
|
|
Mul tundub, et tuleb veel kindlasti mingisugune time skip. See eeldab aga seda, et praegune ajajärk kestab mangas veel kuskil mõni aasta ja siis tuleb veel mõni aasta seda, kui Naruto on täiskasvanu ja lõpeb sellega, et Naruto pühitsetakse Hokageks ja siis tuleb väike huumor stiilis "I told you so".
Kishimoto on küll võimeline üllatama, kuid kui läheb käiku see etteaimatav lõpp, siis kuidagi ei tahaks uskuda, et Naruto alaealisena külavanemaks saab, isegi ta isa, kes oli geenius, sai alles täiskasvanuna Hokageks.
Nii kaua kuni see sari põnevust tekitada suudab, ei ole mul oluline, kui kaua ta kestab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Laup Dets 22, 2007 21:48 Teema:
|
|
|
fufufu, 383 oli hea ja 384 tõotab tulla eriti pingeline:D
kui itachi ära sureb...no ma ei tea, sasuke on palju mõtetum, või mis? _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
River

|
Postitatud: Püh Dets 23, 2007 21:03 Teema:
|
|
|
Naruto tegelaskuju peaks nüüd hakkama huvitavaks muutuma. Tuleb talle ju nüüd nii süle kui seljaga igasugust jama kaela - Saskuke, J-mani ja rebane.
Jep.põnevaks läheb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 18:08 Teema:
|
|
|
naruto manga lugejatele küsimus: ega te ei tea miks orochimarul on sellised imelikud silmad, nagu kui naruto hakkab foxiks muutuma . Loodan et saate aru. |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 18:23 Teema:
|
|
|
sa mõtled kitsa piluga keskel?
ma pakun sellepärast, et ta nende madudega tegeleb ja värki, neil ka ju sellised silmad:D ja ta kestub nagu madu.. _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 18:25 Teema:
|
|
|
Aga põhjus miks ta välimus üldiselt mao moodi on on...? |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 19:53 Teema:
|
|
|
wikipedia ütleb, et "Orochimaru has made a number of modifications to his body, resulting in his natural form taking the appearance of a giant white snake composed of many smaller snakes".
Pmst, tuleneb Orochimaru vanal Jaapani jutust Jiraya Goketsu Monogatari, kus tal on võime muutuda maoks. Ja ma siis oletan, et Kishimoto-sensei on andnud talle ka mao silmad ja keele, et sarnasus maoga oleks võimalikult ligilähedane. Tehniliselt võttes kõik jutt wikist. _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 22:40 Teema:
|
|
|
aa okei. Ma arvasin kartsin et Orochimarukene on mingit moodi Jinchuuriki
ehk siis tema puhul Hachibi no Hachimata. ( 8-tail demon ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Dets 07, 2008 22:36 Teema:
|
|
|
Loen kah mangat nüüd, Kakashi sureb? :O  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Püh Dets 07, 2008 23:29 Teema:
|
|
|
Jiraya, Orochimaru ja Kakashi surnud, huvitav kas Tsunade sureb ka, sest viimases chapteris ta kohtus Peiniga. Jube põnev!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 18:06 Teema:
|
|
|
suht põnev, jah.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Jan 01, 2009 19:30 Teema:
|
|
|
430's chapter oli ülipõnev ja üks parimatest! Soovitan kõigil seda lugeda! Mina igastahes ootan põnevusega järgmist chapterit.  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Jan 01, 2009 19:56 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | 430's chapter oli ülipõnev ja üks parimatest! Soovitan kõigil seda lugeda! Mina igastahes ootan põnevusega järgmist chapterit.  |
ditto
It was sooooooo cool. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Jan 02, 2009 18:42 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | 430's chapter oli ülipõnev ja üks parimatest! Soovitan kõigil seda lugeda! Mina igastahes ootan põnevusega järgmist chapterit.  |
Kust sa seda vaatasid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Jan 02, 2009 22:36 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | 430's chapter oli ülipõnev ja üks parimatest! Soovitan kõigil seda lugeda! Mina igastahes ootan põnevusega järgmist chapterit.  |
Kust sa seda vaatasid? |
mangafox |
|
Tagasi üles |
|
 |
|