Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Nelj Okt 01, 2009 11:31 Teema:
|
|
|
mängin didgeridood. kavatsen mängida mingit marslaste digipilli, kui saan. eks tulevik näitab. theramoni mängiks ka kui leiaks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nolifer

|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 02:09 Teema:
|
|
|
Olen veidi üle aasta basskitarri mänginud.
Suht väga koba ikka veel, aga ma ei kavatse mingil juhul alla anda
See ta mul on <3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 09:27 Teema:
|
|
|
Ehh mul on muidu mõte teha 2-4 aasta pärast J-metal band, kaks kitarristi ja laulja on olemas. Vaja basskidra ja drumme.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 15:28 Teema:
|
|
|
kidarast mängin natukene |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 17:07 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Ehh mul on muidu mõte teha 2-4 aasta pärast J-metal band, kaks kitarristi ja laulja on olemas. Vaja basskidra ja drumme.. |
Kas sa ikka tead mida see "J" seal nimes tähendab? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 17:08 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Ehh mul on muidu mõte teha 2-4 aasta pärast J-metal band, kaks kitarristi ja laulja on olemas. Vaja basskidra ja drumme.. |
Kas sa ikka tead mida see "J" seal nimes tähendab? |
No shit..
Täpsemalt J-Melodic Death Metal.. See idee vb. kõlab idiootselt aga noh, eks näeb |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 17:10 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Stopa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Ehh mul on muidu mõte teha 2-4 aasta pärast J-metal band, kaks kitarristi ja laulja on olemas. Vaja basskidra ja drumme.. |
No shit..
Täpsemalt J-Melodic Death Metal.. See idee vb. kõlab idiootselt aga noh, eks näeb |
OK, mulle hakkab tunduma, et mina hoopis ei tea mida see J seal ees tähendab... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 20:24 Teema:
|
|
|
olen 8 aastat õppinud klaverit ja 11 aastat akordionit. mõlemat mängin endiselt ise õppides juurde |
|
Tagasi üles |
|
 |
grimnir

|
Postitatud: Kolm Okt 07, 2009 01:06 Teema:
|
|
|
Bodhrán |
|
Tagasi üles |
|
 |
shinjitsu
|
Postitatud: Esm Dets 07, 2009 16:49 Teema:
|
|
|
2 aastat elektri ja akusti. Nooti ei mõista siiamaani lugeda..aga see ei tohiks kedagi peatada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoriSama

|
Postitatud: Esm Dets 07, 2009 17:20 Teema:
|
|
|
Ma mängin akustilist kitarri ja tahaks kunagi õppida seda laheda kõlaga jaapani flööti , ma ei tea mis selle täpne nimetus on , aga ma olen seda kuulnud 
Viimati muutis seda SasoriSama (Esm Jan 04, 2010 17:00). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Dets 07, 2009 17:30 Teema:
|
|
|
Äkki on shakuhachi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoriSama

|
Postitatud: Esm Dets 07, 2009 17:48 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Äkki on shakuhachi. |
Jah , see . Äkki keegi on õppinud seda kuskil Tallinnas , kui jah , siis kus ? Uurisin veidi internetist aga ei leidnud midagi ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Esm Dets 07, 2009 18:45 Teema:
|
|
|
shinjitsu kirjutas: | 2 aastat elektri ja akusti. Nooti ei mõista siiamaani lugeda..aga see ei tohiks kedagi peatada. |
nõustun 100% selle väitega, paljud bändid mängivad nooti teadmata kh. Praegu olen natuke üle 1 aasta akustilist mänginud ja järgmine aasta kavatsen elektrikidra osta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 11:28 Teema:
|
|
|
Klaverit kuskil 5 aastat, käisin tunnis. Praegu õpin iseseisvalt. Tahan hakata õppima kitarri ja trumme.
EDIT: Oh, ma leidsin vanaema pööningult täitsa korras akustilise kitarri... *haliseb õnnelikult* 2. keel on puudu ja kõlakast logiseb, aga selle saab ära parandada.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Reede Jan 01, 2010 21:51 Teema:
|
|
|
Klaverit. 8 aastat õppisin, aga nüüd viimased aastad olen ise edasi õppinud, kaua ma ikka seal koolis käin. Pole kuigi raske netist noot võtta ja ära õppida.. peamiselt anime soundtracki ja muud filmimuusikat  _________________ Unenäopäevik-joonistusplokk - http://joanlafolle.tumblr.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Jan 07, 2010 23:52 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Stopa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Ehh mul on muidu mõte teha 2-4 aasta pärast J-metal band, kaks kitarristi ja laulja on olemas. Vaja basskidra ja drumme.. |
No shit..
OK, mulle hakkab tunduma, et mina hoopis ei tea mida see J seal ees tähendab... |
Ehh, ma mõtlesin sellesmõttes, et inspireeritud Jaapani bändidest ja laulud vähemalt pooleldi Jaapani keeles.
Aga tuleb välja, et see on Symphonic Metalcore hoopis.
Bändi teeme me suvel-sügisel. Meil on vaja trumme ja keyboardi ainult. 2x kidra, 1x bass ja 1x vocalist olemas.
Kui keegi on huvitatud keyboardi või trummide mängimisest bändis siis saatke PM. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enriko

|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 16:04 Teema:
|
|
|
Süntesaatorit juba teine aasta iseseisvalt. Põhiliselt kasutan ikka klaveri hääli sellel, sest unistus oleks klaverit kunagi osata mängida korralikult. Animest ja muud muusikat olen õppinud vähe, põhiliselt üritan ise mingeid meloodiaid teha ja neid siis arendada.
Veel hiljemas tulevikus tahaks endale üht korraliku suurt kelti harfi, selle kõla on mulle nii ilus. Selle õppimine, ma kujutan ette, on väga raske. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Esm Apr 26, 2010 17:34 Teema:
|
|
|
mina plaanin bassi lähiajal õppima hakata  |