Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cenorig

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 15:27 Teema:
|
|
|
Kuulge, ma olen vist loll või midagi, aga kuidas anidb.net-is neid fansubide võrdlusi vaadata saab? Näitena võite anda kohe FMA lehe.
Ja mis suhetes te selle sarjaga ka olete? Et mis on head subid jne, sest valik on päris suur. Ning mida arvata ingliskeelsest versioonist. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 17:45 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Kuulge, ma olen vist loll või midagi, aga kuidas anidb.net-is neid fansubide võrdlusi vaadata saab? Näitena võite anda kohe FMA lehe.
Ja mis suhetes te selle sarjaga ka olete? Et mis on head subid jne, sest valik on päris suur. Ning mida arvata ingliskeelsest versioonist. |
Sa mõtled ültse näha kes on subbinud?
Vanasti sai ilma registreerimata aga nüüd peab regama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 21:01 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Ja mis suhetes te selle sarjaga ka olete? Et mis on head subid jne, sest valik on päris suur. |
on ka või? Keep-ANBU esimesed 31 osa, AF-F 18 osa... edasi jätkavad Sonchou (19+) kelelle liitub hiljem SHS ning Spoon (32+) ning natuke lõpust ka Nanashi. ühte gruppi ei ole kes oleks terve seeria subinud. samas tundub olevat 3 gruppi kes on selle tervenisti rippinud ja mõned kes seda veel teevad.
kui fansubi tahad, siis Keep-ANBU + Spoon |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Nov 18, 2007 12:30 Teema:
|
|
|
Mis oleks parim sub grupp Love hina specialitele?
KAA seeria sub oli hea aga KAA foorumis kolades sain aru et neid torrenteid kus oleks nende poolt subitud ovad/specialid enam pole olemas.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|