|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 01:17 Teema:
|
|
|
Mis küll sellest teemast on saanud ? XD
Järjekordselt Tsiteerimise paraad, jaa mitte vähe..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 08:46 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Mis küll sellest teemast on saanud ? XD
ma saan aru, et sul on oma paarilauseliste postitustega, mida tuleb kui vändrast saelaudu, hea ilma tsiteerimiseta hakkama saada, aga mina näen selguse mõttes vajadust tsiteerida, st et pärast oleks lihtsam aru saada millele ma vastasin mitte ei pea seda osa teise postitusest otsima hakkama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 09:49 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | -hectic- kirjutas: | Mis küll sellest teemast on saanud ? XD
ma saan aru, et sul on oma paarilauseliste postitustega, mida tuleb kui vändrast saelaudu, hea ilma tsiteerimiseta hakkama saada, aga mina näen selguse mõttes vajadust tsiteerida, st et pärast oleks lihtsam aru saada millele ma vastasin mitte ei pea seda osa teise postitusest otsima hakkama. |
ok, aga tead et pikki tekste on üldse halb lugeda - võtab liiga kaua aega XD Mis mu lühikestel postidel viga on? Pigem lühike ja selge kui pikk ja segane  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 15:45 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | ok, aga tead et pikki tekste on üldse halb lugeda - võtab liiga kaua aega XD Mis mu lühikestel postidel viga on? Pigem lühike ja selge kui pikk ja segane  |
Kui sa ei ole võimeline midagi sisukat postitama, siis vähemalt püüa. Ei ole mõtet foorumit oma ühe lauseliste postitustega ummistada. Niimoodi lähevad postitused, mis tõepoolest midagi ütlevad kaduma kogu selle mula vahele : (
teema lukus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|