Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 13:38 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Tulin siis vaikselt ära, kui sina anime asemel unenägusid vaatasid. ehk siis see aeg, kui tagaruumis uni valitses ja ekraanil mingit jaburat asja näidati, kuidas tegelasel kõrvad peast välja kasvasid ja siis mingi hull tegelane kitarriga peksis. |
FLCL?
Sellel pole ju viga midagi. |
niipalju kui mina teda vaatasin (1 osa enam-vähem) tundus jah suht normaalne. Komöödia ikkagi vist.
Mind Games oli küll aga: WTF is this crap? (jah, ma mõtlen inglise keeles, vahel ka saksa keeles)
Animega mitteseonduv: miks on meesoost animevaatajatel pikad juuksed? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 13:43 Teema:
|
|
|
FCLC ei maganud!! selle Paradise Kissi ajal hakkas vaikselt silm kinni vajuma!! Ja järgmine kord ma arvan et võiks rohkem komöödiat lasta!!
Ja booo lihaga kiirnuudlid on rops!! *kreverti power!
Random Hero kus sa passisid ?? ma kasutajanime järgi ei tunne! (ei tunne niisama kah lol)
(ja mul sama viga mis random herol: mõtlen inglise keeles) _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 13:57 Teema:
|
|
|
Mivina kananuudlid on maailma parimad! soovitan soojalt. Igasugused Rolltonid võite unustada, kõige hullemad on minu arust aga mingid "original asian noodles, extra tasty" sarnase nime-tiiltiga nuudlid.
Suures saalis vaadati jah vapralt animet, külm ei lasnud vist magada, pealegi oli minu arust ülimalt ebamugav vaadata. Tagaruumis oli küll mõnus: soe oli, diivan oli pehme ja sai ennast igas asendis sirutada.
Kes ära arvab, kes ma olin, saab järgmine kord minu käest kommi. Inimesed, kes mind tundsid-tundma õppisid ei loe.
Mind aga huvitab tõsiselt, kes see plikatrio oli, kes pidevalt itsitas. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:05 Teema:
|
|
|
mh ja vaatasitegi paradise kissi ma oleks nii tahtnud ka tulla. aga mida te seal teises toas vaatasite ?
ja genky korralda see kokkutulek ära juba eksju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:09 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
Mind Game oli küll aga: WTF is this crap? (jah, ma mõtlen inglise keeles, vahel ka saksa keeles)
|
Minu meelest Mind Game oli väga huvitav anime ning see "wtf" effekt oligi nii mõeldud. Tõsiselt, see anime kiusab inimeste alateadvust ning mängib sellega, söötes talle ette pilte, mis tekitavad erinevaid, kohati ebameeldivaid, seoseid. Kuid kõik on vägagi peen, et isegi kui nad näitavad sulle erinevaid asju, ei tekita see sulle "rõve" refleksi. Ma ütleksin, et Mind Game oli tõeline kunst ja ta mõjub ka vastavalt...nagu Magritte teoski
Jap, jap...kõikide sürrealistide lemmik on Freud
NB: Ma oleksin KA tahtnud tulla..aga..aga...lumega ja külmaga ei taha ma välja minna!
edit: halb, halb...rumalus on nakkav... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(")
Viimati muutis seda Chiisan (Püh Jan 28, 2007 15:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:13 Teema:
|
|
|
Paradise Kiss oli tore tõesti. Ma ei saa aru ainult kuidas nüüd keegi Random herot kirjeldama peaks, sest kõik olid seal ikka päris sarnased. Tänaval nt. küll vahet ei teeks  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 15:07 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | cenorig kirjutas: | FLCL?
Sellel pole ju viga midagi. | niipalju kui mina teda vaatasin (1 osa enam-vähem) tundus jah suht normaalne. Komöödia ikkagi vist.
Mind Games oli küll aga: WTF is this crap? (jah, ma mõtlen inglise keeles, vahel ka saksa keeles) |
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 15:31 Teema:
|
|
|
random hero kirjutas: | Mind Games oli küll aga: WTF is this crap? (jah, ma mõtlen inglise keeles, vahel ka saksa keeles) |
dont play mind games. selle anime nimi on mind game. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 16:57 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kuna ma peaaegu mitte kedagi tundma ei õppinud, siis mu ainus pakkumine on see, et Ummi oli see mustade juustega poiss, kes diivanil istus. |
Ee, jah... tegelt mul on tumepruunid juuksed ja diivanid olid ilmselt seal soojas kohas, kus mina ei olnud. Radiaatori kõrval oli ka suht soe.
Mind Game oli tore anime, Golden Boy kah. FLCL'i ja Cowboy Bebop'i olin näinud, aga Club-to-Death Angel ajas hirmu nahka. Black/Dark/vms Magic'u ajal tuli uni peale, läksin koju. Kodutee oli ülemäära külm. Järgmine kord võtan magamiskoti kaasa. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 17:33 Teema:
|
|
|
no oli ju mingi seljatoega asi.
Takso läks mulle maksma 54 krooni, kuid selle eest olin 5 minutiga kodus. võib palju tunduda, kuid korra söögipoest läbi hüpates kulub rohkemgi.
Mis kell koju läksite? Ise lahkusin umbes pool kolm koos Erickuga. Ta veel ütles, et ma võin seal taksot tükk aega oodata. ei tea, mis tunne tal oli, kui temast 3 taksot mööda kihutas  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 18:34 Teema:
|
|
|
Ma lahkusin 2 paiku ja siis oli küll täitsa soe väljas veel. Päris vahva oli, natuke jahe oli urus tõesti. Passisin suurema osa ajast tagaruumis, ainus asi mida ma suuremas saalis vaatasin oli Mind Game - super. Tore oli tuttavaid inimesi näha ja mitte ainult siit foorumist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 18:36 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | ja genky korralda see kokkutulek ära juba eksju  |
Erick juba ütles, et ma igaljuhul korraldaks. Kui ma Kunstimajalt vastuse märtsi kohta saan, siis annan täpsemad plaanid teada
Aga nagu...rahvas oleks võinud ennast tutvustada :/ Järgmine kord teeb mingi tutvustusringi vms. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 19:13 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Erick juba ütles, et ma igaljuhul korraldaks. Kui ma Kunstimajalt vastuse märtsi kohta saan, siis annan täpsemad plaanid teada  |
Märtsis? nagu kohe ei saaks?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 19:29 Teema:
|
|
|
Ma läksin millalgi veits enne kuut koju.....siis enam nii soe ei olnud.... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 22:01 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Mivina kananuudlid on maailma parimad! soovitan soojalt. Igasugused Rolltonid võite unustada, kõige hullemad on minu arust aga mingid "original asian noodles, extra tasty" sarnase nime-tiiltiga nuudlid.
|
Yuck. Eelmine kord oleks peaaegu välja oksendanud. Kõige paremad on need, millel nii see tavamaitseaine kui ka punane pipar kaasas.
Aga Mivina....  _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 22:43 Teema:
|
|
|
Mivinat söön ma vabal ajal ja mitte-vabal ajal ja pool-vabal ajal. Kodus animesid vaadates või sõbra juures olles. Ema ütleb, et sama hästi võiks süüa paberiribasid, aga mida tema ka teab. Missugune maitse vaid 1.50- juures (äärmisel juhul 2.- krooni).
Oot, ja mis see teema nüüd oligi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 22:46 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Mivinat söön ma vabal ajal ja mitte-vabal ajal ja pool-vabal ajal. Kodus animesid vaadates või sõbra juures olles. Ema ütleb, et sama hästi võiks süüa paberiribasid, aga mida tema ka teab. Missugune maitse vaid 1.50- juures (äärmisel juhul 2.- krooni).
Oot, ja mis see teema nüüd oligi... |
Säästukas on hetkel 1.20 pakk, ostsin kohe hulgi. ja emale ütle nii:"Anna mulle 50 krooni Mäceine jaoks, siis ma neid paberiribasid enam ei söö!" Kohe jätab norimise, kui sa 2 krooni asemel 50 korraga ära sööd. Pealegi on mäci kraam palju hullem.
kes seda enam mäletab _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 22:50 Teema:
|
|
|
Mina isiklikult ei olegi kunagi kiirnuudleid söönud.
Viimati muutis seda raidomees (Esm Jan 29, 2007 13:11). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 09:49 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Mivinat söön ma vabal ajal ja mitte-vabal ajal ja pool-vabal ajal. Kodus animesid vaadates või sõbra juures olles. Ema ütleb, et sama hästi võiks süüa paberiribasid, aga mida tema ka teab. [/size] |
Ju ta siis mitte maitse vaid toiteväärtuse mõttes võrdleb nendega. Et saaksid kõhu samapalju täis, kui paberriribasi sööksid.
Mis üritusse puutub, siis negatiivseid kommentaare pole ja oma eesmärgi täitis ära. Kuigi pärast mõeldes leidsin, et oleks võinud midagi muud vaadata, kui vaatasin, aga eks see ole tagantjärgi tarkus ja ega ei oska vist kunagi enne välja mõelda, mida just vaadata tahaks. Seda Gundamit sai valel ajal vaatama hakatud, siis rahvas oli veel üleval ja suhtles palju. Oleks pidanud pärast öösel, kui teised magasid uuesti peale panema, aga läks meelest ära ja vaatasin oma Atashinc'it ja Crayon Shinchan'i. Ja loomulikult aeti meid siis välja, kui me Xin'iga leidsime, et võiks Nadesico't vaadata ning selle teise osa juurde olime jõudnud. Et lühikeseks jäi see asi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 13:37 Teema:
|
|
|
zork kirjutas: | Et lühikeseks jäi see asi  |
Mhmh, võiks olla ikka "animekaksöödjanendevahelolevpäevkah". _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|