Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 00:16 Teema:
|
|
|
et siis väljakutse: RH-d on võimatu kappi panna ja kui see võimatu sündmus peakski aset leidma, siis ei pea teda ükski (puidust) kapp. nööridest ja pagasist rääkimata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 00:43 Teema:
|
|
|
ainus variant on siis seif  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 10:19 Teema:
|
|
|
muarust ei olnud viktoriinil häda midagist. täiesti paras raskusaste imo. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 16:06 Teema:
|
|
|
Pildid on üleval siin Mingil põhjusel on osad pildid vale nurga all, kuid selle vastu aitab oma pea või monitori vastavas suunas pööramine.
EDIT: üles laadimine võttis 2 tundi ja ma ei kavatsegi seda uuesti teha. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 16:36 Teema:
|
|
|
Ladies and Gentlemen, we have a winner! (veel parem!)
Exposed!
Bliss!
Super ja veel kord super! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Kolm Märts 28, 2007 16:49). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 16:41 Teema:
|
|
|
*möirgab naerda*
TEHTUD!  _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 16:56 Teema:
|
|
|
Eksklusiivsele Kapimaa avastusreisile läheb *trummipõrin* Erick!
Sa kurat, või tema sebib siin Jallai õdesid, no on tegelane. Mina pidin see sebija olema, aga näe, vanameister näitab koha kätte.
PS, nägin täna chiisani linnas. Kahjuks olin ratta seljas ja tuhisesin nii kiiresti mööda, et ei jõudnud isegi midagi hõigata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:16 Teema:
|
|
|
Miks sa ei pidurdanud?! See oli ju Chiisan!! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:30 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Miks sa ei pidurdanud?! See oli ju Chiisan!! |
1. vist ei olnud piisavalt kevadet südames, kuigi peab ütlema, et chiisan on
2. Ratas oli terve talve seisnud, piduritest ei maksa rääkidagi.
3. ta ei olnud üksi.
4. mul ei oleks niikuinii midagi tarka öelda olnud, vaevalt ta oleks õnnelik olnud minuga rääkimise üle, ma pole ju piisavalt populaarne ja lahe, et tüdrukud minuga räägiks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:46 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | 1. vist ei olnud piisavalt kevadet südames, kuigi peab ütlema, et chiisan on :arm: :hentai: |
Jaaa! Random Hero mul kohe süda läheb soojaks kui noormehed tänapäeval oma tunnetega nii avameelsed on * nuuks *
Random Hero kirjutas: | 2. Ratas oli terve talve seisnud, piduritest ei maksa rääkidagi. |
Sul oleks tulnud end siis ratta seljast heita.
Random Hero kirjutas: | 3. ta ei olnud üksi. |
Oh ei :( Oli see poiss või tüdruk kes temaga kaasas oli? Ära ütle et poiss :(:(
Random Hero kirjutas: | 4. mul ei oleks niikuinii midagi tarka öelda olnud, vaevalt ta oleks õnnelik olnud minuga rääkimise üle, ma pole ju piisavalt populaarne ja lahe, et tüdrukud minuga räägiks. |
Ära nüüd nii ka ütle :(:( "Hei" saab ju ikka öelda kui muuks julgust pole. Ilus lehvitus sobiks ka sinna juurde.
Ma ka pole populaarne ja lahe, koolis noorema kursuse omad loobivad munadega ja vanemad konidega, aga ühte või kahte "Tere" ei jäta ma sellegipoolest ütlemata. Nii palju austust peab enda vastu ikka olema. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:46 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ma pole ju piisavalt populaarne ja lahe, et tüdrukud minuga räägiks. |
Someone is acting like a total emo? _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:47 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Someone is acting like a total emo? |
Mis sa õrritad siin sitarott?? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:48 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Keitarò Urashima kirjutas: | Someone is acting like a total emo? |
Mis sa õrritad siin sitarott?? |
Oh, I'm so scared. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 17:50 Teema:
|
|
|
õu fakk saad nuga _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 18:00 Teema:
|
|
|
Mul läks eelmises postituses see peamine kirss tord peal meelest ära - pühapäeval lisas Random Hero mind oma MSN-i listi!!!!
Rääkinud me veel ei ole aga liiga ahneks ei tasu kah minna. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 18:18 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Mul läks eelmises postituses see peamine kirss tord peal meelest ära - pühapäeval lisas Random Hero mind oma MSN-i listi!!!!
Rääkinud me veel ei ole aga liiga ahneks ei tasu kah minna. |
Ei, ega ma ülbe pole, mul pole lihtsalt midagi öelda.
Oleks rohkemgi rahvast msn'i lisanud, kuid kõik siin salatsevad ja peidavad oma msn'i. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 08:31 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Eksklusiivsele Kapimaa avastusreisile läheb *trummipõrin* Erick!
Sa kurat, või tema sebib siin Jallai õdesid, no on tegelane. Mina pidin see sebija olema, aga näe, vanameister näitab koha kätte. |
Avaldan siinkohal noorematele õpetuseks oma suure sebimisnipi - väljas oli sitaks külm, mul oli seljas vaid triiksärk ja õhuke jakk, ning neiudel Jallaidel on väga kõrgeltarenenud empaatiavõime
Kui soovite ise hambaid plagistada lootuses, et ehk mõni hea hing võtab teid hõlma alla, siis proovige seda järgmisel kokkutulekul. Ma ise tean nüüd juba end edaspidi öisteks arktilisteks jalutuskäikudeks sobivalt riidesse panna  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 08:40 Teema:
|
|
|
Hah, pityfuck.
Low-low-low! _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 13:10 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | Hah, pityfuck.
Low-low-low! |
Lol, indeed.
Ja erick, see pruun jakk paistis päris soe, nii et ära räägi siin midagi. Ise kakerdasin ma välja ju oma üliõhukse pusaga ja mul oli kohutavalt külm, keegi ei tulnud mind soojendama :'( _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 13:27 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Ise kakerdasin ma välja ju oma üliõhukse pusaga ja mul oli kohutavalt külm, keegi ei tulnud mind soojendama :'( |
A sa ei ole ju erick ka, mis siin ikka imestada. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|