Kas normaalne inimene hakkaks kõrva peast puurima.
Kui tahad normaalseid inimesi vaadata, siis ei ole anime ilmselgelt õige valik, üldises mõttes.
Jep ning @Kaoru:
Spoiler:
miks sa üldse eeldasid, et see vanamees normaalne on? Isegi ta char. designiga üritati näidata, et tegu on hullu ning halva inimesega, lol. Ning iga kord, kui teda näidati, siis ta kas tegi midagi rõvedat või tal oli lihtsalt haiglane irve näol ning sobiv muusika taustaks.
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
Postitatud: Esm Jan 28, 2013 00:51 Teema:
KrissKross~ kirjutas:
Kuidas Metropolis on?
cmon, see on üks film, seda ikka jõuad vaadata _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Postitatud: Laup Juul 27, 2013 09:34 Teema:
Jätkan soovitustega:
Tari Tari
Väga hea anime, see pole tavaline muusika anime vaid võib nimetada muusikaliks. Eriti huvitavad muusikapalad olid Rangersi osa ja anime lõppu lugu. see oli üks võimsamaid elamusi, mida ülepikka aja nägin.
üks lugu ka siia: üks minu lemmikutest
Natsu-iro Kiseki
See anime räägib neljast põhikooli tüdrukust ja nende tegemistest suve jooksul. Muidugi on ka üka salapärane soovide kivi ka mängus.
Chihayafuru2
Eelmine osa valiti parimaks spordianimeks 2012
Chihayafuru2
Eelmine osa valiti parimaks spordianimeks 2012
Et kes siis valis? Jaapani kultuuriministeerium, ANN, MAL, /a/, vene animefoorum? Tähtis infokild on puudu.
Ega ma valikule vastu ei vaidle ning mitte ainult seepärast, et 2012 minu mälu järgi ühtegi märkimisväärset spordianimed ei ilmunud, vaid seepärast et Chihayafuru on üpriski paeluv anime, mis suudab ni¹imängust karutast teha põneva vaatemängu. Ma isegi ei tahaks sarja spordi alla liigitada, aga vastu vaielda on ka raske, prevaleerivad ikkagi võistlused ja probleemide noolepeaks on üldiselt tiimitöö ja tegelaste suhted mänguga. Shoujomangale omaselt on ka natuke tegelastevahelist konflikti, kuigi vähe, ja ¾anrile ebaomaselt on armastus siiani täiesti tagaplaanil. Tugev karakterisatsioon, visuaalselt kompvek. Mõlemad hooajad on ühtlaselt head olnud, kahjuks on manga ehitusjärgus ja kolmanda hooaja jaoks sealt materjali veel ei jätku. _________________ xyz
Olen suht anime kauge inime, seepärast ootan Teie poolseid soovitusi just täispikkade filmide osas mida vaadata, seriaale paluks mitte pakkuda. Minu anime kogemus piirdub enamsti Studio Ghibli loominguga (Karigurashi no Arrietty, Gake no Ue no Ponyo, Gedo senki , Sen to Chihiro no Kamikakushi, Tonari no Totoro, Mononoke-hime , Coquelicot-zaka kara jne.) va. mõned erandid (Afro Samurai: Resurrection , Asura , First Squad: The Moment of Truth)
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
Postitatud: Reede Veeb 14, 2014 10:39 Teema:
Imo on must-watch Paprika, The Girl Who Leapt Through Time ja Perfect Blue. Metropolis on ka päris hea. Red Line on ka päris vinge. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Postitatud: Reede Veeb 14, 2014 15:48 Teema:
No kui juba Kon'i mainiti, siis kuidas saab mainimata jätta ka tema teisi filme. Kõik ta filmid väärivad vaatamist. Kindlasti soovitan peale Paprika ja Perfect Blue ka filme Tokyo Godfathers ja Millennium Actress. =)
Samuti soovitan sellist filmi, nagu Tekkon kinkreet. _________________
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes