Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 14:59 Teema:
|
|
|
Ämblikuratsanikud.
Oli päris hea. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 16:41 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | Hei, kuulge nüüd, Sayonara Zetsubou Sensei on päris normaalne. |
Jaajaa, hakkame tähenärijateks, eksja? Äkki siis juba さよなら 絶望先生 parem.
Aga maitse üle ei vaielda ju. Mulle ta isiklikult ei meeldind. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 17:20 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Clawson kirjutas: | Hei, kuulge nüüd, Sayonara Zetsubou Sensei on päris normaalne. |
Aga maitse üle ei vaielda ju. Mulle ta isiklikult ei meeldind. |
Halvimaks animeks ei tasu selle pärast küll tembeldada. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 17:31 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Stopa kirjutas: | Clawson kirjutas: | Hei, kuulge nüüd, Sayonara Zetsubou Sensei on päris normaalne. |
Aga maitse üle ei vaielda ju. Mulle ta isiklikult ei meeldind. |
Halvimaks animeks ei tasu selle pärast küll tembeldada. |
Äkki tema jaoks on? Ma arvan, et iga kommentaar väljendab kommenteerija arvamusi, mitte seda, kuidas asjad tegelikult on. Muidugi pole see ka välistatud.
Isiklikult on kõige vähem meeldinud anime olnud Hitohira ja Akane iro ni somaru saka.
Eriauhinna saab Kyoshiro no towa no sora kõige halvema story eest. Teised aspektid olid kenad. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 19:28 Teema:
|
|
|
Iga mõtlev inimene peaks olema võimeline isiklikku arvamust ja objektiivset hinnangut eristama. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 22:26 Teema:
|
|
|
Mars of Destruction oli täitsa jube. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
Postitatud: Laup Mai 23, 2009 21:09 Teema:
|
|
|
Vaevalt ta just kõige halvem anime on aga mina jätsin Trinity Blood peale teist osa pooleli. Lihtsalt suht mage tundus.
Muidu polegi mingit väga hullu animed näinud. Aahh Vexille oli ka suht jube. Seda vaatasin kuna animatsioon oli kena  _________________ Mina OtakuCenteris
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viplala

|
Postitatud: Püh Aug 09, 2009 20:04 Teema:
|
|
|
tirin suhteliselt vana teema üles, kuid mõtlesin ka kribada.. hiljuti lõpetasin To Love-Ru vaatamise.. iseenesest polnud väga vigagi aga see lõpp oli väga mannetu. Kindlasti ka Love Hina.. niipalju plotist möödaminekut polegi näinud. 07-ghost hakkab ka imelikuks minema, arvan, et sellest tuleb järjekordne 50+ osaga seeria mis on plotist mööda |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Aug 12, 2009 21:18 Teema:
|
|
|
Sword of the Stranger. Täielik sõnnik. Sama masti on ka selline asi nagu Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 11:49 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Sword of the Stranger. Täielik sõnnik. |
Miks ometi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 21:35 Teema:
|
|
|
legend of duo ja I My Me! Strawberry Egg peaks olema halvimad animed, mida ma näinud olen. Ei soovita kellelegi. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
merlin
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 19:29 Teema:
|
|
|
ma ei ole küll palju näinud aga pokemon on kindlasti halvimate top 10 s või vähemalt selle lähedal juubE  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 19:38 Teema:
|
|
|
merlin kirjutas: | ma ei ole küll palju näinud aga pokemon on kindlasti halvimate top 10 s või vähemalt selle lähedal juubE  |
Tohoh, miks siis? Siis, kui ma veel sihtgrupis olin, mulle küll tohutult meeldis. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 19:47 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib Pokemon praegugi. Animet ma küll ei vaata ja ei ole kunagi vaadanud. Paari osa kogemata nägin ja suht sõnnik oli, aga äkki oli asi kohutavas inglise dubleeringus. Igatahes, Pokemon on väga äge. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 19:55 Teema:
|
|
|
merlin kirjutas: | ma ei ole küll palju näinud aga pokemon on kindlasti halvimate top 10 s või vähemalt selle lähedal juubE  |
tra mees kes sa...  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 20:03 Teema:
|
|
|
Pokemon on kõige algus... .... |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Jan 12, 2010 20:26 Teema:
|
|
|
Okei, mis on sinu põhjendus? Liiga titekas?
Edit: kuri number 666. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Burnem
|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 21:43 Teema:
|
|
|
He is my master võidab selle prestii¾ika tiitli minujaoks. Vaieldamatult halveim anime, mida olen näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Jan 13, 2010 23:09 Teema:
|
|
|
Minujaoks on halvim olnud Fatal Fury: The Motion Picture  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
merlin
|
Postitatud: Esm Jan 18, 2010 20:24 Teema:
|
|
|
heaküll võtan tagasi "jubee" ja selle lõusta, samuti ei asetapokemoni enam kümne halvima hulka, ehkki neist mis näind olen meeldib see mulle kõige vähem
kui seda kirjutasin oli kiire ja ma ei mõelnud teksti korralikult läbi
Kui nimetada puudusi, siis: esiteks: episoodid on kohutavalt monotoonsed nt. igas osas kui team rocket tuleb hüüavad protagonistid enamasti kooris "team rocket, teiseks: igas osas kus külalisesinejal on mingi probleem, on see seotud ilmselt tema pokemoniga. neljandaks. Loogikavead võiks emanasti välja kannatada, kuid kohutav on vaadata, kuidas tegelased et tunne ära team rocketit kes on valinud järjekordse viletsa maskeeringu, sest üritavad jälle midagi ära röövida(kui neil kassi poleks oleks veel peaaegu ok, aga no valevuntsid ja päikeseprillid)
... ehk leian teinekord veel midagi öelda aga seniks kleebin siia ühest teiseks foorumist pärit postituse:
ChaosControl
10 December 2007, 04:24 AM
"Pokemon is the worst. they have spent hundreds of episodes like this.
1.Ash and his friends are on a journey.
2.They go to a gym
3.They fight
4.Team Rocket shows up
5.They defeat Team Rocket
6.They win the gym match
7.The end"
niisiis story on nõnda pika anime kohta üsna vaene |
|
Tagasi üles |
|
 |