|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AndreS

|
Postitatud: Reede Jan 22, 2010 22:23 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Jan 23, 2010 10:09 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Veeb 20, 2010 01:29 Teema:
|
|
|
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Reede Mai 07, 2010 02:38 Teema: Ülevaade: Las Lindas
|
|
|
Ma olen päris õnnelik, et tänu sellele teemale ma avastasin VGCatsi koomiksi, mille lugemine palju rõõmu on toonud. See oli üks vähestest koomiksitest, kus ma tõesti viitsisin algusest peale kõik stripid läbi lugeda. Hiljuti ma leidsin ühe sama meeldiva koomiksi, mille läbilugemise ma just värskelt lõpetasin. Tahan seda tutvustada teile, ülevaate moodi vormis. Ma pakun, et Soobelile võib see näiteks meeldida.
Las Lindas
Autor Chalo (Gonzalo Reyes, El Salvador), aga praegu on rohkem inimesi sellega seotud.
Kellele:
furry armastajad, pigem mehed, reiting 14+ aga huvitav on see vast pigem natuke vanematele
Sisu:
Mora Linda peab üksinda vanematelt päranduseks saadud farmi, aga see kipub talle üle jõu käima. Nii lööb maa tüdruk (kes on tegelikult lehm, go figure) end üles ja läheb linna, et leida sealt mehi (kasse ja koeri tegelikult), kes tuleksid talle appi farmi pidama. Järgneb sündmuste ahel, misjärel igasuguseid erinevad inimesed (loe loomad) farmis elama hakkavad.
Koomiksis peamiselt tegeletakse nende omavaheliste keeruliste suhetega portreteerimisega läbi loomulikult kulgeva stoori. Kõlab nagu seep, tean, aga seebi sõber ma ei ole. Isikupäraseid karaktereid on väga palju ja see, mis nad on, varieerub kõvasti: loomad, inimeste moodi tulnukad, nanoosakestest kummitused, väikesed haldjad. Ja mõned karakterid, kellele vihjatakse, eksisteerivad vaid boonuskoomiksites.
Vorm:
Iga järgmine strip on ajaliselt järgnev eelmisele. Story on minumeelest hästi balanseeritud, ehk fillerite tunnet ei tekkinud. Joonistamise stiil on ilus ja nauditav alates vast 50nendast stripist. See mida joonistatakse varieerub laialdaselt (kontranäitena mõtle Dilberti peale). Väga head tööd on tehtud "kaamera nurkade" valimisel. On veel üks eripära, mis võib meeldida, aga võib ka koomiksi juurest kaugele eemale peletada. Selleks on ülisuurte rindadega lehmad ja muud elukad. Mulle need üldiselt polnud probleemiks.
Staatus:
285 strippi hetkel ja iga nädal lisandub uus
---- Kahesajandas strip. Mõned farmi asukad ----
---- Kuna iga strip on eelnevatega seotud, siis oli päris raske stiilinäidet ilma sisu spoil-imata välja valida. ----
---- Üks out of the storyline fancomic ka, kus tekstimullide tekstid on ära vahetatud. ----
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Reede Juul 02, 2010 12:42 Teema:
|
|
|
http://abstrusegoose.com/3 _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Nelj Juul 08, 2010 10:07 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|