Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 07:10 Teema:
|
|
|
Tamme Gümnaasiumis küll õhtune vahetus ei alganud kell 10.00, vaid hiljem kui ma ei eksi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 13:11 Teema:
|
|
|
Siis kui mina väike olin, käisin koolis keskpäevast kuni kella neljani, viieni või kuueni. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 15:32 Teema:
|
|
|
lexo kirjutas: | cenorig kirjutas: | Õhtune vahetus tähendab ikka seda, et tunnid pole mitte kaheksast kaheni vaid kümnest neljani. Pole kuulnud, et kusagil koolides tunde kauem peetakse, kui just mingi lisaaine pole. Õpetajad tahavad ka ju magada. | Meil on tunnid kaheksast neljani. o.O |
Pean kah tõdema, et käin nüüd koolis kaheksast neljani pea igapäev, kolmapäeval aga lõppeb lauasa 16.45 tunnid. Õhtune vahetus tähendaks et kool lõppeb kell 18.00 või 19.00.
-------
Täna oli riigikaitses topograaafia, õppisime kaarti lugema kaitseväelaste moodi ning järgmine nädal peaks olema orienteerumine . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 15:51 Teema:
|
|
|
Ohissandjummel.
Kaheksast neljani on tõeliselt lühike aeg - oleks mul ka seda lõbu. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 15:58 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | Ohissandjummel.
Kaheksast neljani on tõeliselt lühike aeg - oleks mul ka seda lõbu. |
Njah kolmandik päeast lihtsalt taotakse sulle pähe tarkusi millest sa 5 aasta pärast võib-olla mäletad ainult 20% kui nii paljugi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 16:02 Teema:
|
|
|
skullkiller kirjutas: | Riion kirjutas: | Ohissandjummel.
Kaheksast neljani on tõeliselt lühike aeg - oleks mul ka seda lõbu. |
Njah kolmandik päeast lihtsalt taotakse sulle pähe tarkusi millest sa 5 aasta pärast võib-olla mäletad ainult 20% kui nii paljugi. |
Arvad, et ülikoolis on midagi muud või? _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 17:19 Teema:
|
|
|
Paar nädalat tagasi algas mul koolipraktika. Seal me töötame koolisööklas ja teeme toitu kõikidele õpilastele.. Muidugi on pagana sant, et kui hiljaks jääd, siis tuleb sul minna terveks päevaks potipessu rügama (Ma vihkan seda.)
Iga hommik tuleb olla koolisööklas kell 7.30 riides ja valmis..  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 18:33 Teema:
|
|
|
Ma ei mäleta, millal ma viimati õigel ajal kooli jõudsin... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 21:08 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Tamme Gümnaasiumis küll õhtune vahetus ei alganud kell 10.00, vaid hiljem kui ma ei eksi. |
Mul oli 1.-3. klassini õhtunevahetus. Kell 11 ja 12 algas tavaliselt ja koju saime umbes 5. Mäletan et talvel tulin jala koju kell 5 ja siis oli õues juba täitsa pime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
terraomegamon

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 22:38 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Tamme Gümnaasiumis küll õhtune vahetus ei alganud kell 10.00, vaid hiljem kui ma ei eksi. |
Yeah mul 1-5 klassis seal koolis algas tavaliselt 13-15 ringis.Vb nüüdseks on muutunud.. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Reede Apr 08, 2011 09:27 Teema:
|
|
|
DesuD kirjutas: | Kaoru kirjutas: | Tamme Gümnaasiumis küll õhtune vahetus ei alganud kell 10.00, vaid hiljem kui ma ei eksi. |
Mul oli 1.-3. klassini õhtunevahetus. Kell 11 ja 12 algas tavaliselt ja koju saime umbes 5. Mäletan et talvel tulin jala koju kell 5 ja siis oli õues juba täitsa pime. |
Minu meelest on seal endiselt õhtune vahetus. Mäletan, kuidas pisikesed jõmpsikad olid kella 16-17ni endiselt koolis, kui käisin Veiko Ratta tantsukursusel. Jõmpsikate õhtuvahetuse tõttu saime meie, gümnasistid, päris hilja sööma.
Käisin täna ka Tamme gümnaasiumis külas, ajasin juttu õpetajatega ja riputasin JAFFi plakati kooli üles. Eriti muhe oli, kui läksin huvialajuhi käest klammerdajat küsima, näitasin JAFFi plakatit ning ta rääkis, et tal on enda klassis ka üks animehuvilisest tüdruk. Ma teadsin juba, kellega tegemist ja ütlesin: "Desiree," mille peale puhkesime naerma.
Tõsiselt mõnus oli gümnaasiumi külastada.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Reede Apr 08, 2011 09:46 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | -pikk tekst- |
Nüüd on meil pikapäeva rühmad. Kõik (vist) tulevad 8-ks kooli ja 1. klassi lastel on umbes 3-4 tundi mis lõppevad 12. kandis ja siis nad on mingis klassis ja teevad oma kodutöid, mängivad ja käivad vahel söömas ka.
Kahju, et täna koolis ei olnud, eile sain pärast teist tundi arsti käest vabastuse( peavalu ) ... muidu oleks klassijuss kohe tulnud minu juurde ja öelnud,et keegi keda sa vist tunned käis Jaffi plakatit riputamas vms. Päris lõbus oleks olnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Reede Apr 08, 2011 13:58 Teema:
|
|
|
Passin hetkel maailma usundite loengus, mõtlen, et oleksin pidanud peale pausi ära minema, kuna uus teema mida praegu käsitseme on vana-kreeka usundid. Olen väga palju nendest asjadest eelmine aasta tarbekunsti ajaloos läbi võtnud. Tegelengi siin saja muu asjaga vahepeal vaatan pilte ka mis ekraanil näidatakse ja poole kohaga kuulan  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 14:21 Teema:
|
|
|
Täna ja eile käisid meil koolis külas soome sõpruskooli õpiladed. Need õpilased kes majutasid mõnda soomlast meie klassist pidid nad ka tundi kaasa võtma. Matemaatikas rääkis õpetaja nendega soome keeles mis oli 2. huvitav kogemus matemaatiaks meie klassil, 1. on see kui ta avastab,et tegi mingi asja tehtes valesti ja ütleg "Oi Jou!" . Eesti keele tunnis (pm. viimane tund) küsis õpetaja,et mis on meie ja nende kooli suurem vahe ja nad vastasid et meie koolis on mingi salajane kommipood keldris  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 19:26 Teema:
|
|
|
Tallinna koolis puhkes lesbiskandaal, kaks õpetajat vallandati.
Kui olin läbi lugenud, siis ei oska midagi siin öelda. Natuke segane artikkel. Võõrastest alaealistest tüdrukutest hoian eemale, sest ei tea kunagi mis jama võivad nad mulle kaasa tuua. Tänu ühele vahejuhtumile sai üks tuttav seksuaal süüdistuse, et ahistas alaealist tüdrukut ööklubis.
Vat kus siis lops. |
|
Tagasi üles |
|
 |
udibaka
|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 12:12 Teema:
|
|
|
nägin üht tudengit alles eksamil esimest korda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Nelj Mai 12, 2011 04:09 Teema:
|
|
|
...TKG 10b klassis on minu andmete kohaselt 3 inimest, kes vaatavad animed ja/või loevad mangat. Kuigi kolmas ei puuduta seda teemat...vist..., aga tal on mõned anime/manga tegelastega asjad: Telefoni või muu sellise hoidja/kaitsja, pinali küljes kooliaasta alguses olid mõned, kuidas neid kutsutakse need nagu nõelaga külgepandavad sildid/pildid/jne. _________________ Ero sennin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Nelj Mai 12, 2011 15:04 Teema:
|
|
|
Minu koolis lastakse nüüd algklasside lapsed vahetunni ajal staadionile ringi jooksma. Koridorid on jälle turvaliselt läbitavad. Ei pea enam tormavate väikeste laste eest ära hüppama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Reede Mai 27, 2011 11:37 Teema:
|
|
|
Täna oli spordipäev. Kaugushüpe, topispalli viskamine, köietõmbamine, teatejooks ümber tiigi, võrkpall, saalihoki vms. Muidu oli täitsa tore, aga see ajas närvi, et klassis leidub inimesi kes hoolivad oma küüntest,meigist,juustest ( selles mõttes, et meik laiali ei lähe, juuksed lokki ei lähe jms) rohkem kui kooli üritustest ja üldse tunnis kuulamisest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|