Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 13, 2010 22:05 Teema:
|
|
|
Ei ole salastatud. See jah esialgne kava. Nagu näha, pole ettekannetel ja demodel veel nimesid  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 13, 2010 22:33 Teema:
|
|
|
Väga hyped olen animatsuri pärast, nii ootan juba seda
Alustasin täna ka oma guilty-gear treeningut, terve movelist proovisin läbi, mingid lihtsamad combo tüüpi asjad vms. õppisin ära ja mingi basic strategy stuff, varsti vist vaatan natuke rohkem advanced stuffi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 13, 2010 22:47 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Väga hyped olen animatsuri pärast, nii ootan juba seda  |
+1 - eelmine aasta olin külastaja rollis, see aasta kannan meeskonnasärki, literally :3 Das ist sehr gut! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Esm Sept 13, 2010 23:14 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Väga hyped olen animatsuri pärast, nii ootan juba seda  |
+1 - eelmine aasta olin külastaja rollis, see aasta kannan meeskonnasärki, literally :3 Das ist sehr gut! |
Pole animatsuril käinudki ja see aasta kannan meeskonnasärki  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 12:18 Teema:
|
|
|
Mul küsimus Guilty Gear kohta, kas mõni tegelane banned ka on, või kõik lubatud ikka? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 15:00 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Mul küsimus Guilty Gear kohta, kas mõni tegelane banned ka on, või kõik lubatud ikka? |
Kõik tavalised karakterid on lubatud, keelatud on shadow ja gold karakterid. Korraldaja töötab veel täpseid reegleid ja turniirivormi välja. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 16:06 Teema:
|
|
|
Shirotoki kirjutas: | teshrin kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Väga hyped olen animatsuri pärast, nii ootan juba seda  |
+1 - eelmine aasta olin külastaja rollis, see aasta kannan meeskonnasärki, literally :3 Das ist sehr gut! |
Pole animatsuril käinudki ja see aasta kannan meeskonnasärki  |
see aasta on 3 kord meeskonnasärki veel ei ole, muidu ei saaks joonisus võistulel osaleda^^ And Desu loves Drawing 
Viimati muutis seda DesuD (Teis Sept 14, 2010 19:39). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 18:35 Teema:
|
|
|
näitusel võivad kõik ju osaleda. meeskonnaliikmeid ei tohiks tasuta pileti võitmine eriti ju kõigutada |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 22:05 Teema:
|
|
|
Nonii!! Öömaja võimalus festivalikülastajatele leitud
Selles saab olema Mart Reiniku Gümnaasiumi vanas majas, mis siis nüüd on põhikooli käsutuses. Ühele inimesele saab ööbimine olema 50.-
Seega kellel on huvi ja vajadus öömaja järele, siis saab ennast sinna paigutada. Vaja on magamiskotti ja magamismadratsit.
Täpsem info peagi! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 22:13 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Nonii!! Öömaja võimalus festivalikülastajatele leitud
Selles saab olema Mart Reiniku Gümnaasiumi vanas majas, mis siis nüüd on põhikooli käsutuses. Ühele inimesele saab ööbimine olema 50.-
Seega kellel on huvi ja vajadus öömaja järele, siis saab ennast sinna paigutada. Vaja on magamiskotti ja magamismadratsit.
Täpsem info peagi! |
Yay!
Ootan täpsemat infot juba, et kuidas see ööbimine toimib jne.
EDIT: Nvm saan siiski tuttava juures.
Viimati muutis seda ShinNatsume (Kolm Sept 15, 2010 10:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 06:23 Teema:
|
|
|
Kui ma võidaks selle tasuta pileti, siis isegi saaks sinna magama minna, selline kirplane nagu ma olen. Aga raha on tõesti vähe, kui saaks pileti ostetud, peaks tasuta öömaja otsima.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 15:30 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ma võin põrandale kellegi visata, kes mulle seksikaid pilte privaatsõnumiga saadab. |
Üks proovis ja kukkus läbi, sest pildid ei olnud seksikad vaid nunnud! Nii et põrand on veel õhus. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 17:13 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Nonii!! Öömaja võimalus festivalikülastajatele leitud |
YAY ! Olen väga väga tänulik . Mina olen 1 neist , kes end sinna majutada tahab . Ootan infot .  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|