Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kui palju vaatate nädalas animet??? |
3 tundi |
|
25%
|
[ 8 ] |
6 tundi |
|
25%
|
[ 8 ] |
12 tundi |
|
6%
|
[ 2 ] |
20 tundi |
|
16%
|
[ 5 ] |
või rohkem veel |
|
25%
|
[ 8 ] |
|
Kokku Hääli : 31 |
|
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Esm Juul 03, 2006 15:29 Teema:
|
|
|
Ehh, mõõtke ise:
Chobits
Episode 2-13, jutti ühe päevaga, vahepeal ainult korra köögis süüa otsimas ja paar korda vetsus. Üks osa ~20-25 minutit.
Ja ma suudan veel, kell on alles pool kuus, nii et vaatab, palju ära suudan vaadata, kui just ema mind tüütama ei tule, et mida sa vahid neid titekaid seal arvuti taga päev otsa... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Juul 07, 2006 19:23 Teema:
|
|
|
Keskmiselt umbes 20 tundi nädalas, mõnikord rohkem, mõnikord vähem. Üldiselt kipun ma korraga hästi palju vaatama, samas mõni nädal ei vaata peaaegu üldse.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Reede Juul 07, 2006 21:18 Teema:
|
|
|
ma vaatasin kogu fullmetalalchemisti ära ühe jutiga. vahepeal ei teind midagi kohiv ja toitu oli ja pärast ei allund keha eriti kontrollile
enamik alla 20 seeraid vaatan ühes jutis, üle selle kahes. alla nelja tunni vaatan vähestel päevadel, kuigi jah, vahel ei vaata üldse, kui pole linnas näiteks.
et siis täismetallalkeemik on mingi 18 tundi + siis film |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Juul 07, 2006 21:36 Teema:
|
|
|
Eks ta olegi nii, et kui pole midagi huvitavat vaadata, võin mitu nädalat ilma olla. Aga kui korra millegi huvitava otsa komistan, ei saa enne rahu kui on lõpuni vaadatud.
Kurb on ainult see, et niimodi jutti vaadatud ei jää nii hästi meelde ja kurb on ka kui kähku otsa lõpevad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|