Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 11:15 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | kuna nintendo omab RE õigusi. |
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 12:09 Teema:
|
|
|
Kui sa oleksid hoolikas ja paneksid rohkem tähele, siis teaksid, et RE 5 on praeguseks teatatud PS3 ja Xbox360'le. Päris kaval "nintendost" kas pole?
Ning sulle teadmiseks, et jaapanis on RE seeria nimeks Biohazard. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 14:16 Teema:
|
|
|
Biohazard-i nimega olen ma väga kursis, aga RE 5 tuleb ka uuele nintendo konsoolile kuna GC on lahja. Euroopas teama Residenti Evil-it aga jaapanis on jah Biohazard. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 14:18 Teema:
|
|
|
bio-tmnt, millisest paralleeluniversumist sa oma andmeid ammutad? Äkki viitsid ka viidata allikale, mille põhjal väidad, et RE5 Nintendo uuele konsoolile tuleb? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 14:35 Teema:
|
|
|
Kui tee paneks hoolega tähele siis leiaksite, et kõik siiani euroopas ilmunud Resident Evil-id ( alustades RE Zero kuni RE 4) on ilmunud eimesena GC või N64( erandid on RE Outbreak ja RE Dead Aim, kuna need olid eraldi tehtud PS2)
Ja veel RE DEADLY SILENCE on N DS ning RE Gaiden on GameBoy Color-ile. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 14:47 Teema:
|
|
|
Vabarnamees pqwned. Vabarnamees am cry. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 15:17 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Kui tee paneks hoolega tähele siis leiaksite, et kõik siiani euroopas ilmunud Resident Evil-id ( alustades RE Zero kuni RE 4) on ilmunud eimesena GC või N64( erandid on RE Outbreak ja RE Dead Aim, kuna need olid eraldi tehtud PS2) |
Ma ei saa aru kas ma olen idioot või saan sinust lihtsalt valesti aru, aga... see kõik on jama ju. RE 1-3 tulid kõik kõigepealt PS'il ja siis muudel platvormidel välja ning esimesest osast pole N64 versiooni ollagi, ainult kuubiku remake. Tõestusmaterjali leiab siit.
Ning ametlikule pressitekstile on ka natuke raske vastu vaielda. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 15:18 Teema:
|
|
|
Meil on hea meel, et RE on nii Sony kui ka Nintendo platvormil. Mind lihtsalt ehmatas sinu väide, et PS2-l pole eriti RE mänge, kuigi just see konsool suudab kõige arvukamat hulka neid just mängida. Capcom on mõnus iseseisev mängufirma ja Nintendo pole teda küll kuidagi orjastanud.
EDIT: Nüüd teeme nii nagu enamus endast "lugupidavad" postijad: w00t 100's post omfg! _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lenny666

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 20:36 Teema:
|
|
|
Tulles tagasi teema juurde, siis minul on Metal gear 1,2 ja 3 osa, siis tekken 3 ja 4, mingi bushido mäng, red ninja ja paar päeva tagasi sain ma jaapanist paki kahe naruto mänguga (uzumaki ninden ja Narutimate Hero 2...eBay on tore asi ikka). Need on muidugi kõik konsooli mängud (ps1 ja ps2) _________________ .
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 22:26 Teema:
|
|
|
Tomba ja selle järg"Tomba! 2: The Evil Swine Return" on mängud, millest ma jäin ka millegipärast sõltuvusse ...PAHAD SEAD VALLUTAVAD MAAILMA!!!!!!!! ning Tomba, kelle inventar asub kõhus, päästab maailma  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 23:24 Teema:
|
|
|
Resident Evil Outbreak, Outbreak file 2
PlayStation 2
Resident Evil Dead Aim
PlayStation 2
Resident Evil Zero
Nintendo GameCube
Resident Evil
Nintendo GameCube
PlayStation
PC
Resident Evil 2
Nintendo GameCube
Nintendo 64
Dreamcast
PlayStation
Resident Evil 3: Nemesis
Nintendo GameCube
PlayStation
PC
Dreamcast
Resident Evil 4
Nintendo GameCube
PlayStation 2
PC
Resident Evil Code: Veronica X
PlayStation 2
Nintendo GameCube
Resident Evil Gaiden
GameBoy Color
Resident Evil Deadly Silence
Nintendo DS _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 23:56 Teema:
|
|
|
Suurepärane nimekiri, aga siiski mitte täielik wink wink
Sõna vabadus on ilus sõna. Sõnavabadus on ilus liitsõna.
Aga teemasse...
Üks väga vahva Sega mäng oli Shenmue, mille esimene osa toimus Jaapanis. Teises oli Ryo'l võimalik seigelda lisaks kõigele muule ka Hiina suurtes ning koledates ühiselamutes. Siiani üks mänge, mis vajaks kindlasti ka kolmandat osa, aga selle projekti eelarve oleks vist liiga suur. Tänapäeva mainstream 13. aastased mängijad ilmselt ei mäletaks seda ning suur müügitulu jääks ka saamata. Ma ei ole kahjuks Sega finantsolukorraga tutvunud, aga nähes, et peale Dreamcasti nad suurest riistvarasõjast enam osa ei võta, jääb paraku mulje, et mitte nii nagu vanadel headel aegadel.[/i] _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 09:32 Teema:
|
|
|
Rääkides millest. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 11:03 Teema:
|
|
|
Vabandan sõnavabaduse pärast, on kea kuulda, et keegi osutab mind ka mu vigadele siin.
Nimekiri on tegelikult poolik, kuna osad RE ilmusid ka teistele konsoolidele nagu Sega Saturn.
On veel selline tore mäng nagu The Way of Samurai mille ma alles hiljuti PS2 ostsin, graafika on suht, aga mäng ise, no mina olen siiamaani kohe alguses surma saanud. Mäng ise on RBG, aga jällegi langeb mäng veel ka sellise tüüpilise 'mees relvaga ja tapab' stiili. Tegevus toimub vanas Jaapanis. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 11:45 Teema:
|
|
|
mingi pela oli, kus sa oled mingine ninja või keegi ja siis pead suuuuuuuuuri kivist jne koletisi maha nottima, turnid neil otsas jne. hiiglaslikud maailmad jne. ma ei tea , kas se on jaapani oma aga se on kunn.
vabandan ette , kui se ieo le jaapani pela ja ma offtopikut laksisin |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 11:59 Teema:
|
|
|
Shadow of the Colossus? On küll Jaapani oma, muideks. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 15:48 Teema:
|
|
|
jeje just see pela. se on nii nii tore
peaks omale ps2 ostma vist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 18:22 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: |
peaks omale ps2 ostma vist  |
Poleks kõige mõistlikum, nüüd kui PS3 kohekohe ilmumas on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Mai 11, 2006 12:15 Teema:
|
|
|
uplinkilie teadmiseks :
ma pole just suurim konsoolide sõber ja seega ei ole mul plaanis mitte iialgi kulutada konsooli ostuks raha rohkem kui päeva palk. ei tea kas ps2 isegi võimalik on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|