Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Apr 20, 2006 17:21 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Samas võiksid olla ka vanemad filmid igaksjuhuks kirjas, kuid sellised, mida Eestis pole veel mingilgi moel esitatud (kinos ja telekas ma mõtlen). |
See ma usun ei ole v2ga raske ylesanne, kui valida filme, mida Eestis veeel pole olnuud. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Nelj Apr 20, 2006 17:27 Teema:
|
|
|
ma nägin jah mida sa alguses palusid genky aga kuna eric otsutas muud pakkuda siis ma lihtsalt pidin tema hea valikuga nõustuma.
siiski, rääkides maratonidest...keegi äkki oleks huvitatud ja korraldaks(ime) midagi säärast. maraton kogemused on alati lõbusad!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Apr 20, 2006 17:31 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | siiski, rääkides maratonidest...keegi äkki oleks huvitatud ja korraldaks(ime) midagi säärast. maraton kogemused on alati lõbusad!! |
Projektori hankimisega pole probleemi, kui kellelgi leiduks vastav mugav õdune koosviibimise koht. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Apr 21, 2006 09:40 Teema:
|
|
|
MUgav koht on üks asi, selle mugava koha asukoht aga hoopis teine lugu :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Apr 21, 2006 10:10 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: The Laughing Man" |
vot see oleks väga hea variant. aga arvatavasti liiga väikesele ringile täiesti arusaamatu. sama probleem, mis full metal alchemistiga.
Tsiteerin:: | Furi Kuri maraton rokiks täiega ja jääks mõistliku ajalimiidi sisse! |
Tsiteerin:: | Mul jääb niisiis üle vaid otsustada, kumb nimetatud vaegustest mind iseloomustab - nagu selgub, päris normaalne inimene ma olla ei saa, kui "Horus" meeldis. |
ei saa jah mulle algus väga meeldis. selline kena ee.. kleidis poisike maagilise mõõgaga klassika, aga mingil hetkel jõudis asi mingi eriti õõvastava lahingustseenini, mis millegipärast oli animeerimata jäetud ning kogu tegevust esitati põnevate slaididena.
aga, kui jutt juba lühikeste seeriateni läks, siis suurelt ekraanilt väga värsket production i.g. karas-t tahaks küll näha. asi näeb visuaalselt liigagi kena välja ning on sisult võibolla küll alguses veidi keerukas, kuid see-eest meeldivalt verine ning põnev.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2179
ning mu enda ühte isikliku lemmikut blood: the last vampire-it oleks ka tore näha. kui keegi siin juba samuti vanemaid vampiirikaid mainis.
üleüldse tahaks päris paljusid asju suurelt ekraanilt näha. kasvõi perfect blue-d või memories-i või dead leaves-i , kuid arvatavasti on see jaapanist soovitatavalt mitte väljaspool esitatud ning viimasel ajal valminud klausel tõkestuseks.
Tsiteerin:: | Eriti Mind Game |
hihihhiiiihihiii  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|