|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 14:58 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: | ...ma kasutan muidu igast downloadimis programme..aga nende kiirused on suht kõikuvad... |
Aga siiski, milles probleem? Nagu ise tunnistad, kasutad downloadimis-programme, mille "kiirused on kõikuvad". No las' nad siis kõiguvad pealegi - see, mida sa tõmbad, jõuab ju kohale niiehknii. Minul näiteks küll pole mingit imerohtu pakkuda kõikuvate kiiruste vastu. Endal ka kõiguvad pidevalt (BT, kliendiks utorrent) ja ma ei näe selles probleemi. Ei ole mul väga kiiret kuhugi, et vaja n arv terabaite kohe täna kätte saada.
Aga muidu, kõik vajalikud andmed antud valdkonnast on baka.ee-s kogutud sellesse teemasse. Kui sealt abi ei leia, on viga endas. Temaatilist diskussiooni sobib arendada üksnes käitumisreegleid silmas pidades. Ning BukonoNugashi'il on tõesti õigus, ka minu lemmikviis animet hankida on seda osta (ehkki seda vaid harva ja ettevaatlikult teen).
recycled_nerd kirjutas: | ostaks kui oleks kindel sissetulek...või oleks raha plaju...aga kuna kumbagi pole siis nagu pole suurt tahtmis osta asju või näiteks animet või mangat... |
Hmm. Väga kurb. See on tegelikult hea küsimus mõtisklemiseks meile kõigile: mis oleks kõige õigem teha siis, kui vahendeid pole, aga soov on? Kas kehitada õlgu ja oma saatusega leppida? Või saatusele sülitada ja käsi välja sirutada? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 17:38 Teema:
|
|
|
Minul ka mingit kindlat sissetulekut pole, ainus raha, mis mul on, tuleb vanematelt. Selle vähesegi raha kulutan just kõige parema meelega mangade peale, anime peale kulutaks kah, kuid neid pole just nii kerge hankida nagu mangat. Samas ei saa ma küll 100% kindel olla, et sa sellistki raha saad... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|