Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
Postitatud: Reede Apr 08, 2005 00:53 Teema:
|
|
|
ehh, pean tunnistama, et vanapõlves olen õudukatest tüdinud ja hakanud rohkem aasia action-komöödiat hindama (splätterifaktorit see muidugi ei välista ). tuliselt soovitaks näiteks Kung Fu Hustle'it - see võib siin isegi kinno tulla... vanematest asjadest ruulib Iron Monkey, ja mainimata ei saa jätta Tai filmi Ong-bak ning selle peaosalise Tony Jaa lõua-läbi-põranda-kukutamise faktorit... has to be seen to be believed, jumala eest. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Apr 13, 2005 21:49 Teema:
|
|
|
ää... te teete nalja või? kust kohast see horror on? Väga väga lahja võrreldes Ichiga, mis oli ka rohkem komöödia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Kolm Apr 13, 2005 21:53 Teema:
|
|
|
Sellele vaatamata oli ta ikkagi hea film. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vampodrama
|
Postitatud: Esm Mai 16, 2005 21:21 Teema:
|
|
|
Ringu, BR, Dark Water, Ichi, Suicide Circle, Audition jms klassikud on muidugi kõik ära nähtud ja ühtki halba sõna ei kavatse öelda.
siiski on mul küsimus teemaalgatajale: miks Electric Dragon 80.000V siia kategooriasse paigutub? tegemist on kahtlemata tõeliselt hea filmiga, üks väheseid, mida mina viitsin ka üle 3 korra vaadata, aga erilist horrori-splätteri momenti mul küll pole sealt õnnestunud tabada....  _________________ but you said I'm useless |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lumekass

|
Postitatud: Nelj Veeb 16, 2006 00:44 Teema:
|
|
|
Värskendaksin seda topicut, pakkudes välja, et lähtuvalt pealkirjast võiks rääkida ka lihtsalt õudus e. horror filmidest. Üheks mu isiklikuks lemmikuks on paranoia filmid (tõenäoliselt seetõttu, et minus endas pole seda piisavalt, võrreldes ühiskonnaga, haha).
Praegu meenub mulle jaapani väga headest (paranoia)õudukatest
Circuit (ehk "Kairo") -- tõeliselt hästi tehtud ja armas, soe film. Kas keegi on seda näinud? _________________ refined social skill dance |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Veeb 16, 2006 02:42 Teema:
|
|
|
Mina olen. Päris õudne film oli!
Aga sü¾ee oli jube -- selle sõna teises mõttes! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Draconda

|
Postitatud: Esm Märts 13, 2006 22:05 Teema:
|
|
|
Shutter väga hirmus film hehe...2l energia jooki ja ma olin filmi l6puks pool surnud kah ja ka jaapani versioon Grudge-ist suht hirmus |
|
Tagasi üles |
|
 |
|