|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
Postitatud: Püh Sept 18, 2005 15:51 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Või sain ma probleemist valesti aru? |
ei... spot on... niisiis, proovime...
 _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Niora

|
Postitatud: Esm Sept 19, 2005 23:02 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Niora kirjutas: | ja täna avastasin, et Tartus on Memories ka müügil... | kus kohas Tartus? |
lihtsalt kiireks täpsustuseks. See oli müügil Eedeni videolaenutuses joonisfilmide hunnikus. Enam seda seal muidugi pole (sest ma ostsin ta ära, enne peitsin igaks juhuks teiste kassettide alla. igaks juhuks ) kuid, khmm, "Kauboipeitust" (no seda nime lihtalt peab armastama) pole ma ei Tallinna ega Tartu poodides näinud. Need mis olid, osteti ära ja juurde pole tulnud? _________________ *to be continued* |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 15:22 Teema:
|
|
|
Niora kirjutas: | mimmu kirjutas: | Niora kirjutas: | ja täna avastasin, et Tartus on Memories ka müügil... | kus kohas Tartus? |
lihtsalt kiireks täpsustuseks. See oli müügil Eedeni videolaenutuses joonisfilmide hunnikus. Enam seda seal muidugi pole (sest ma ostsin ta ära, enne peitsin igaks juhuks teiste kassettide alla. igaks juhuks ) kuid, khmm, "Kauboipeitust" (no seda nime lihtalt peab armastama) pole ma ei Tallinna ega Tartu poodides näinud. Need mis olid, osteti ära ja juurde pole tulnud? | hah täna just käisin seal ega sa enne vist ei tahtnud öelda et muidu ostan äkki eest ära  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|