Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas sul on huvi osaleda kolmepäevasel üritusel? |
Jah |
|
22%
|
[ 7 ] |
Ei |
|
51%
|
[ 16 ] |
Sõltub programmist |
|
25%
|
[ 8 ] |
|
Kokku Hääli : 31 |
|
Autor |
Teade |
downo
|
Postitatud: Kolm Nov 14, 2012 10:23 Teema:
|
|
|
See on isegi täitsa mõeldav ka minu poolt. Kui ainult saaks need kõige vanemad emanga/baka inime  _________________ You Cannot Kill What U Did Not Create |
|
Tagasi üles |
|
 |
Aarne

|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2012 20:19 Teema:
|
|
|
Viimane kord kui ma kolmepäevasest joomisest osa võtsin lõpetasin alkoholi pruukimise kolmeks kuuks, ma arvan, et jään kahepäevase peale. _________________ I dropped Clannad harder than Skrillex will ever drop the bass.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Laup Nov 17, 2012 02:59 Teema:
|
|
|
ühest ööst piisab küll, et lugematut kogust võõraid nägusid tuttavaks teha ning neid väheseid tuttavaid taas-tervitada.
kaks läheb vbla liiga lõhkumiseks?
või noh, maksta vähemalt 25€ selle eest rohkem, et laupäeval juba aktsioonis ärgata - on's see väärt seda? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Laup Nov 17, 2012 23:32 Teema:
|
|
|
Hinna vahe ikka liiga suur :/
Naisega tulles on 110 eur + kütus + söök/alko = gg |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 02:01 Teema:
|
|
|
Enamus inimesi saab täiesti valesti aru probleemipüstitusest. Kolmepäevane on mõeldud Baka veteranidele, kes nüüdseks käivad juba tööl ja kes hea meelega maksavad, et meenutada teiste bakapeerude seltsis foorumi algusaastaid.
Kui sa pole bakapeer ja 55 EUR on sulle liiga palju, siis su koht ei olegi reedel Kopra talus Minu koht on! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 07:22 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Enamus inimesi saab täiesti valesti aru probleemipüstitusest. Kolmepäevane on mõeldud Baka veteranidele, kes nüüdseks käivad juba tööl ja kes hea meelega maksavad, et meenutada teiste bakapeerude seltsis foorumi algusaastaid.
Kui sa pole bakapeer ja 55 EUR on sulle liiga palju, siis su koht ei olegi reedel Kopra talus Minu koht on! |
no kui Yoshy ja Random ja manic näiteks ei loe bakapeerudena siis ma ei teagi _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 11:27 Teema:
|
|
|
Kuna reaalselt suurt huvi kolmepäevase ürituse vastu pole, siis küsin Kopra talult pakkumise ainult kaheks päevaks. Seega Kopra talus oleme 2.-3. veebruar nagu algselt planeeritud
Küll aga saab mõeldud hetkel alternatiividele neile, kellel huvi siiski juba reedel kohtuda. Võtan kõigiga, kes siin huvi üles näidanud kommentaariumis, eraldi ühendust ning arutame ideed läbi. Kui midagi kindlamat, annan teada!
Aitäh kõikidele, kes oma hääle andsid ja sõna võtsid! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 11:54 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | erick kirjutas: | Enamus inimesi saab täiesti valesti aru probleemipüstitusest. Kolmepäevane on mõeldud Baka veteranidele, kes nüüdseks käivad juba tööl ja kes hea meelega maksavad, et meenutada teiste bakapeerude seltsis foorumi algusaastaid.
Kui sa pole bakapeer ja 55 EUR on sulle liiga palju, siis su koht ei olegi reedel Kopra talus Minu koht on! |
no kui Yoshy ja Random ja manic näiteks ei loe bakapeerudena siis ma ei teagi |
Ega sa ei tea jah Manicut, kes mind isiklikult oma foorumisse liituma kutsus, kõrvale jättes...
Kui ma õigesti mäletan, siis esimesele bakapeerude üritusele hjargi juures sai yoshy veel napilt-napilt sisse (olid arutelud, et kas ta ikka kvalifitseerub), peamiselt kuna ta oli endast foorumis hea mulje jätnud  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 17:36 Teema:
|
|
|
mina tahaks küll kolmepäevast üritust, aga 30 inimest vist küll kokku ei saaks reedeks. Ja ma ei saa aru miks te kurdate, et ei saa joomise pärast kolmepäevasest üritusest osa võtta, üldiselt võiks täiskasvanud inimesed oma piire teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 18:56 Teema:
|
|
|
Imo juua täis ja ropsida saab igalpool ja alati aga, et nautida meeldivat seltskonda kellel on sama huvi ei saa alati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 19:45 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Imo juua täis ja ropsida saab igalpool ja alati aga, et nautida meeldivat seltskonda kellel on sama huvi ei saa alati. |
kuidas see bakaga seotud on _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
metsavana

|
Postitatud: Teis Nov 20, 2012 22:53 Teema:
|
|
|
Näe mis juhtub kui foorumisse ei viitsi kaua vaadata (hääletamata jäi, vaat mis juhtus)
Mina olen igaljuhul kolmepäevase poolt. _________________ full-metal-metsavana.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Nov 24, 2012 21:14 Teema:
|
|
|
Hääletan kahepäevase poolt. |
|