|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Reede Dets 07, 2012 19:47 Teema:
|
|
|
Neerud ja waagina. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Püh Dets 09, 2012 12:23 Teema:
|
|
|
2 naist tantsimas |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Püh Dets 09, 2012 17:28 Teema:
|
|
|
Valges rüüs mees, kelle on silmad kaetud mustast, linasest riidega - teda ümbritseb mingusugune sümmeetriline tume kogu, mida saaksin nimetada vaid tema aura olemuseks.
Ma arvan, et üldiselt kirjeldab see pilt mulle põlastumust. Olgu see mees siis kas ise selle põlastumuse subjekt (ohver) või edasiandja, siiski, ta on sellega tihedalt seoses.
See must kogu ei pruugi isegi tegelikult "ebamäärane" olla, vaid neid võib ette kujutada ka tiibadena. See aga muudaks natukene pildi konteksti, sest tiivad esitaksid küsimuse - "Kas tema on selle põlastumuse edasiviiv jõud?"
Teiseks, kui ma kujutaksin nüüd reaalselt ette, et need ongi tiivad, siis saaksid nendest kahest tumedast, samas eemalduvast sirgema-poolsetest joontest pimeduse sünnitised. Nagu emased loomad sünnitavad järeltulijaid, siis ka pimedus ja kurbus sünnitab enda "lapsi".
Pilt on kurb, ega midagi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|