|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Apr 11, 2008 08:20 Teema:
|
|
|
See on juba natuke vana teema aga lisaksin siia veel kaks head animed:
Da Capo, ToHeart |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Apr 11, 2008 12:25 Teema:
|
|
|
Minu arvates on kõikide romantiliste animede koorekiht Hachimitsu to Clover (y)
Ja Nana ja Paradise Kiss. Girl meets Girl on ka väga romantiline, kuid seal on tegu shoujo ai armukolmnurgaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Estix

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 16:18 Teema:
|
|
|
Ei tea kas ma sain valesti aru, aga minu arvates oli Eureka 7 üpriski romantilise sisuga. Küünlavalgel neljasilmavahelisi einestamisi seal ei olnud, aga peaaegu kõik muu poisi-tüdruku ja mehe-naise vahelistest suhetest oli küll olemas.
Peamine põhjus, miks ma arvan, et ma sain ülesandest valesti aru, on see, et tegu pole just tundmatu animega ja keegi teine polnud seda maininud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 16:54 Teema:
|
|
|
Kui niimoodi võtta, nagu eeskõneleja, siis on ju peaaegu iga anime romantiline anime. Eureka 7 oli pigem hea sisuga mecha. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Estix

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 17:15 Teema:
|
|
|
Ei ütleks, et peaaegu kõik on sarnased. Selliseid animesid, kus taolised suhted on konkreetselt esiplaanil, ei ole just rohkem kui neid, mille puhul on olulisemad muud tegevused (isiklikud kogemused).
Aga samas...eks ma ole ka üpriski nuub animete juures...ei tule kahjuks, kui targemaid kuulata Proovin mõne eelpakutuga tutvuda, ja siis otsustada, kas ja kui palju ma mööda panin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Reede Apr 18, 2008 23:27 Teema:
|
|
|
Shinkai filmid! Voices of a Distant Star (Hoshi no koe), Beyond the Clouds, 5 Centimeters per Second. Pärast nende vaatamist jõuab kohale, et kurb=ilus.
Ef ~ a Tale of Memories, True Tears, Kanon, Air, Welcome to the NHK!, Paradise Kiss .. tohutult head!
Onegai Twins / Please Twins on ka selline .. naljakas-romantiline, aga minu jaoks natuke liiga tavaline. Ma tahan kurba
Ma ise suht palju samasuguseid vaatan, aga julgeks soovitada teisi ka, mis on väga liigutavad, aga põhiolemuselt mitte nii väga romantilised: Seirei no moribito, Noein, Basilisk (suht verine, aga väga emotsionaalne), Witch Hunter Robin, Shingetsutan Tsukihime
Viimati muutis seda joan (Teis Mai 27, 2008 20:53). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 12:38 Teema:
|
|
|
Nana oli hea romantiline anime.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|