Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Teis Okt 14, 2008 15:44 Teema:
|
|
|
mul on elioni digi tv suht peaaegu ültse ei ole seda multikat |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Okt 15, 2008 15:06 Teema:
|
|
|
Google'i otsing: "watch Avatar". Esimene tulemus. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Laup Okt 18, 2008 15:34 Teema:
|
|
|
Nüüd 3 season läbi.
Kas tuleb mingi uus Avatar ka või midagi?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 10:08 Teema:
|
|
|
avatar oli suht lahe aga võib-olla on ta nagu:''Tottaly spies'' seal kasutadakse neid igasuguseid manga stiili asju need Ghibi stiil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 10:11 Teema:
|
|
|
Misa kirjutas: | avatar oli suht lahe aga võib-olla on ta nagu:''Tottaly spies'' seal kasutadakse neid igasuguseid manga stiili asju need Ghibi stiil. |
...
Point?
Neil ja Totally spies'il on see sarnane, et mõlemad proovivad olla anime stiilis ja mõlemad kasutavad anime expressioneid. (Sweatdrop ( ) jms)
Kui seda sa ei mõelnud siis räägi selgemalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 11:16 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Misa kirjutas: | avatar oli suht lahe aga võib-olla on ta nagu:''Tottaly spies'' seal kasutadakse neid igasuguseid manga stiili asju need Ghibi stiil. |
...
Point?
Neil ja Totally spies'il on see sarnane, et mõlemad proovivad olla anime stiilis ja mõlemad kasutavad anime expressioneid. (Sweatdrop ( ) jms)
mõtlesin jah seda. ARIGATTO  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 12:36 Teema:
|
|
|
Misa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Misa kirjutas: | avatar oli suht lahe aga võib-olla on ta nagu:''Tottaly spies'' seal kasutadakse neid igasuguseid manga stiili asju need Ghibi stiil. |
...
Point?
totally spies on vist kõige halvem multikas mida ma elu sees olen näinud. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 16:08 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Misa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Misa kirjutas: | avatar oli suht lahe aga võib-olla on ta nagu:''Tottaly spies'' seal kasutadakse neid igasuguseid manga stiili asju need Ghibi stiil. |
...
Point?
totally spies on vist kõige halvem multikas mida ma elu sees olen näinud. |
hmm .. Mulle küll meeldib aga inimestele meeldivad erinevad asjad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 16:42 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Misa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Misa kirjutas: | avatar oli suht lahe aga võib-olla on ta nagu:''Tottaly spies'' seal kasutadakse neid igasuguseid manga stiili asju need Ghibi stiil. |
...
Point?
totally spies on vist kõige halvem multikas mida ma elu sees olen näinud. |
Ditto |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Püh Okt 26, 2008 09:21 Teema:
|
|
|
Head inimesed, kes Avatari näinud pole, ärge pange ta võrdlusele palju rõhku. Peale mõningate anime-mõjude, ei ole Avataril Totally Spies'iga eriti sarnasusi. See on hea.
Igal juhul, on teatud... ee, põhjuseid, miks Totally Spies inimesele meldida võib...
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/FetishFuel/WesternAnimation _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|