|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 17:38 Teema:
|
|
|
Toredad mõõgad, kuid mõõga ostmisel pole erilist mõtet. Iseasi, kui tahaks cosplayda. Aga kahtlen selles. _________________
Never give up your dreams.
Viimati muutis seda Monkey D. Ruffy (Esm Veeb 12, 2007 18:26). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 17:54 Teema:
|
|
|
Teema alustaja ju ütles väga edukalt ära, miks need mõõgad kasulikud on - kui tahad cosplayda. Seega väide, et sellise ostmisel pole mingit mõtet on nagu väita, et võrguühendust ei ole mõttet muretseda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 18:12 Teema:
|
|
|
hinnast niipalju, et siinkohal nõustun Vabarna-senpaiga - Jakobsonid on väledad poisid, enne kui vaadata jõuad, on neid terve kamp kadunud. Mäletan, kuidas ehituse ajal raha läks, olid õnnelik, kui rahakotist korraga ainult üks Jakobson lahkus. Üks kord millegi sellise alla investeerida pole ju palju.
Niikuinii need, kes siin nutavad, et 500 on suur-suur raha, ostavad koolis endale kõige kallima prae, limpsivad päevas ära mitu pudelit 0.5 liitrist Coca-Colat (10 krooni tükk!!) ja koduteel ostavad poest paarikümne krooni eest endale näksimist. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:01 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Niikuinii need, kes siin nutavad, et 500 on suur-suur raha, ostavad koolis endale kõige kallima prae, limpsivad päevas ära mitu pudelit 0.5 liitrist Coca-Colat (10 krooni tükk!!) ja koduteel ostavad poest paarikümne krooni eest endale näksimist. |
Mul üldiselt see probleem on jah, vajan palju toitu ja päevas joon küllaltki palju koolat(pole üldse haruldane juhus kui päevas 2l cocat kulub). Eks raha jääb väheks muude asjade jaoks, ent vajadusel saavad need ka ostetud. Ülejäänud aja saab vähemalt korralikult söödud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:04 Teema:
|
|
|
minu Annelinna kraanivesi on ka päris hea, ei ole vaja seda roosteeemaldajat sisse ajada. Off-topic, kuid tähtis:
Coca-cola on puhas mürk!
emme kodus süüa ei tee? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:05 Teema:
|
|
|
Mis on kallis, sõltub hetkeolukorrast. Näiteks praeguse rahahulga juures pole 500 eeku minu jaoks just teab mis suur raha. (tahtis eputada oma rahaga) _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:09 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Mis on kallis, sõltub hetkeolukorrast. Näiteks praeguse rahahulga juures pole 500 eeku minu jaoks just teab mis suur raha. (tahtis eputada oma rahaga) |
siis jagame >
Minu kuu vaba raha on nt. seekord ligi 20 krooni  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
Kui te juba rahast räägite siis ma saan taskuraha umbes 500-1000(tahaks tööl käia ) Sellest läheb 125AnimeFesti jaoks iga kuu, et saaks palju filme vaadata ja 150 Coca-Cola plaza kinofilmile(mina+girlfriend). ülejäänud 200 taskuraha kooli puhveti jaoks.... Eriti midagi alles ei jää ja kooli puhvetis läheb ka päris palju...ja see näitab, et mul relva jaoks millega midagi teha pole, jääks 500kr küll üle. Ma ei osta ikkagi, kuna see relv arvatavasti laguneb kuidagi või murdub ja siis on kahju Niiet mina EI SOOVITA KELLEGIL seda mõõka osta, vähemalt seni kuni mõni relvaproff selle ülke vaatab jne... _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Esm Veeb 12, 2007 21:45). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:42 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Ummi kirjutas: | Mis on kallis, sõltub hetkeolukorrast. Näiteks praeguse rahahulga juures pole 500 eeku minu jaoks just teab mis suur raha. (tahtis eputada oma rahaga) |
siis jagame >
Minu kuu vaba raha on nt. seekord ligi 20 krooni  |
Jagame
Ja 500-1000... o.O Veab vast... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:49 Teema:
|
|
|
Palju sa siis saad? Mul klassijuhataj küsis palju mõni saab ja klasiivend ütles ,et ta saab kuni 2000kr.... Klassijuhataja lõi ta küll pahviks, aa ja ta olevat pidanud selle 2000 kõik puhvetis ära raiskama....Oskuslik majandamine(sarcasm on). Selle 2000 eest saaks päris hea mõõga. Ma ikkagi soovitan, et ärge sealt ostke, vaid kunagi Jaapanist mõne sepa käest. Jaapanis peaks VÄGA hea samuraimõõga saama umbes 10000eest juba vast  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:56 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | minu Annelinna kraanivesi on ka päris hea, ei ole vaja seda roosteeemaldajat sisse ajada. Off-topic, kuid tähtis:
Coca-cola on puhas mürk!
emme kodus süüa ei tee? |
colal pole midagi nii väga viga, pudeli saab vähemalt ikka päevas ära juua
aga vot need energia joogid on saatanast rsk, jääd neist sõltuvusse ja tervise keeravad ka jubedalt per*..(tean kogemusest ·-·)
nii et jooge teed see hea ja odav võrreldes nende jookidega
...500kr mõnel kuu sõõgiraha rsk, kurat rikkad lapsed ei mõista raha väärtust
ja midagi katana taolist mõõka olen ka poes kunagi näinud, metallist ja puha kuid see poeke pandi ammu kinni vms ja mõõgake maksis ka mõne kõva kilo (loe mitu tonni OMG -EDIT- mitu tuhat krooni//) _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
""
Viimati muutis seda Arno (Esm Veeb 12, 2007 22:13). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 21:59 Teema:
|
|
|
Arno kirjutas: | Random Hero kirjutas: | minu Annelinna kraanivesi on ka päris hea, ei ole vaja seda roosteeemaldajat sisse ajada. Off-topic, kuid tähtis:
Coca-cola on puhas mürk!
emme kodus süüa ei tee? |
colal pole midagi nii väga viga, pudeli saab vähemalt ikka päevas ära juua
aga vot need energia joogid on saatanast rsk, jääd neist sõltuvusse ja tervise keeravad ka jubedalt per*..(tean kogemusest ·-·)
nii et jooge teed see hea ja odav võrreldes nende jookidega
...500kr mõnel kuu sõõgiraha rsk, kurat rikkad lapsed ei mõista raha väärtust
ja midagi katana taolist mõõka olen ka poes kunagi näinud, metallist ja puha kuid see poeke pandi ammu kinni vms ja mõõgake maksis ka mõne kõva kilo (loe mitu tonni) | Esiteks katana ei kaalu väga palju. Teiseks: taskuraha on tglt vähe, aga ei kurda kuna ma tean kui raskelt tglt 500kr tuleb. Kolmandaks: Katana ple puhtast metallist vaid seal teemantpuru ka teral, et lõikaks ikka 4. Ma joongi teed(igapäev väheamlt 2tassi) ja Coca ei osta, ainult Nestea Peachi või mineraalvett. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 22:28 Teema:
|
|
|
*naerab*
Mul on umbes kahe miljoni väärtuses kinnisvara. Aga ma ei kavatse seda maha müüa ja ära raisata.
Tagasi mõõkade juurde. oot, kõigepealt ikka coca-cola juurde - see on jube suhkruvesi, millele on kohutavas koguses värvained hulka pandud. Kas keegi on pidanud klaasi pesema, mille põhja on natuke colat ära kuivanud? See ei tule ju sealt kuidagi maha. Ja see oli ainult tilk, mitte 2 liitrit päevas, mida su neerud ja maks peavad puhastama, et sa üldse elus püsiks.
Mõõkadest ka natuke. Kui RASKE on siis üks mõõk? Ma võtsin ükskord suvel kaika asemel ühe rauajupi kätte ja üritasin sellega mõõgelda. Ei õnnestunud eriti, asi oli lihtsalt liiga raske minu jaoks - korra hoog sees, ei saanud seda enam kuidagi pidama. Aga ega asjal käepidet ka ei olnud.
Muuseas, kas Jaapani mõõgad on tasakaalustatud mingil moel, vähemalt osad? Euroopa mõõkadele pandi raskus käepideme otsa, nii et mõõga raskuskese oli täpselt käepideme otsas. See muutis küll terve mõõga raskemaks, kuid tegi juhtimise palju kergemaks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 22:45 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Tagasi mõõkade juurde. oot, kõigepealt ikka coca-cola juurde - see on jube suhkruvesi, millele on kohutavas koguses värvained hulka pandud. Kas keegi on pidanud klaasi pesema, mille põhja on natuke colat ära kuivanud? See ei tule ju sealt kuidagi maha. Ja see oli ainult tilk, mitte 2 liitrit päevas, mida su neerud ja maks peavad puhastama, et sa üldse elus püsiks. |
Sa võiks enne uurida natuke, mis cocas on, nimelt on seal ühte värvainet ja kui ma õigesti mäletan pole see eriti ohtlik aine kah. Coca tuleb väga edukalt klaasilt maha minu arvates. Ja kui ma toituks selle järgi, mis tervislik on siis ma ei sööks ega jooks praktiliselt mitte midagi, mis mulle maitseks.
Kusjuures, ema ei tee kodus eriti süüa jah, minu ema ametiks pole koduperenaine, tal on tähtsamatki teha. Ma olen võimeline ise ka süüa tegema üldiselt.
Mõõkade juurde - loomulikult on jaapani mõõgad tasakaalustatud(vähemalt igasugune loogika ütleb mulle nii). SSJ_Silver - ma pean kurvastusega jällegi ütlema, et tegemist on cosplay jaoks mõeldud mõõkadega. Need pole mõeldud selleks, et sa saaks eputada oma sõprade ees, et mul on 1000000000 kr maksev mõõk kodus, vaid selleks, et sa saaks eputada oma sõprade ees oma laheda cosplayga. Cosplay jaoks osta kallimat mõõka kui 500 kr oleks pigem rumalus, kui see, et ostad "odava" mõõga selleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 23:26 Teema:
|
|
|
Asi selles, et halvasti tehtud asja peale ma raha ei raiska(jätan pigem ostmatta) kui oleks ilus ja oleks kvaliteeti, siis juba mõtleks kauem selle üle.
[Offtopic...]
Humm...
Sain Kunagi 10 EEKU kuus.....nüüd Kahel tööl samaaegselt olles alla eesti keskmise palga ja kui maksud makstud saab, ei jää eriti midagi alles...
....Mis Coolasse puutub, siis probleem on selles, et tas on väga palju suhkurt. (SUHKUR= TEIE SURM, Ise Joon piima ja olen õnnelik) Vaadake Trailerit... Supersize ME:
Why are Americans so fat? Two words: fast food. What would happen if you ate nothing but fast food for an entire month? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 23:38 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | Ise Joon piima ja olen õnnelik |
mina joon viina ja olen ka õnnelik. viin on ka ilusat punast värvi mis teeb mind veelgi õnnelikumaks. varsti lasen enda punast ka kõrvale ja siis on kaks punast, üks hele ja teine tume ning mina olen ikka õnnelik. aaah, peale piisavalt palju punast värvi hakkab mingi hele valgus paistma, paradiis vist... |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Teis Veeb 13, 2007 00:20 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | Asi selles, et halvasti tehtud asja peale ma raha ei raiska(jätan pigem ostmatta) kui oleks ilus ja oleks kvaliteeti, siis juba mõtleks kauem selle üle.
[Offtopic...]
Humm...
Sain Kunagi 10 EEKU kuus.....nüüd Kahel tööl samaaegselt olles alla eesti keskmise palga ja kui maksud makstud saab, ei jää eriti midagi alles...
....Mis Coolasse puutub, siis probleem on selles, et tas on väga palju suhkurt. (SUHKUR= TEIE SURM, Ise Joon piima ja olen õnnelik) Vaadake Trailerit... Supersize ME:
Why are Americans so fat? Two words: fast food. What would happen if you ate nothing but fast food for an entire month? |
Nägin kah seda filmi kiirtoidust.. Päris muljetavaldav tulemus
Tervis läks ikka päris "pekki.
Ja cosplay puhul eelistaks ise kah midagi odavat ja ehk siis visuaalselt korralikku isegi, kui tuul selle pooleks puhuks (mis on ebatõoenäoline)
Ja ega seda cosplay jaoks kasutatavat mõõka ju millegi lõikamiseks/tapmiseks ei kasutata, rohkem siis poose jaoks... _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 13, 2007 00:26 Teema:
|
|
|
no eks ta metallist ikka ole. Lased käia peal tervakas ja ongi relv valmis. Samas on endal kurb kogemus turult ostetud taskunoaga, mille tera oli nii pehmest materjalist, et seda ei saanudki tervaks.
Kui Karst mulle miskit ei too, lähen ostan meetripikkuse ja ~10 CM laiuse jupi lehtmetalli, lasen käia peal teravaks ja nikerdan ise käepideme külge.
Muuseas, ma saaks vist enamuse rahast kokku lihtsalt sahtleid, kapi- ja diivanialuseid puistades, mul on nimelt kodus tohutu hulk metallraha. Kunagi oli kokku korjatud ja sorteeritud ~200 krooni eest sente-münte, nüüd on igas sahtlipõhjas peotäis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Veeb 13, 2007 13:38 Teema:
|
|
|
Natuke offtopic ja hästi rumal postitus:
Ma vaatasin kunagi Discovery kanalit. Seal jooksis ka saade, mis näitas, kuidas katanasi tehakse. Täpsemalt vaatasin ma seda umbes 2,5 korda. Igatahes see oli väga õpetlik. Ma muud ei viitsi rääkida ja osad või paljud võivad seda isegi teada, aga see tera tehti nii, et võeti jupp metalli, mis oli ette valmistatud ja siis hakati seda voltima. Ja ikka korralikult palju peab voltima. Siis on tera hästi tugev ja see eemaldab ebapuhtused vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 13, 2007 14:33 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Natuke offtopic ja hästi rumal postitus:
Ma vaatasin kunagi Discovery kanalit. Seal jooksis ka saade, mis näitas, kuidas katanasi tehakse. Täpsemalt vaatasin ma seda umbes 2,5 korda. Igatahes see oli väga õpetlik. Ma muud ei viitsi rääkida ja osad või paljud võivad seda isegi teada, aga see tera tehti nii, et võeti jupp metalli, mis oli ette valmistatud ja siis hakati seda voltima. Ja ikka korralikult palju peab voltima. Siis on tera hästi tugev ja see eemaldab ebapuhtused vms. |
Olen isegi sarnaseid asju vaadanud ja pean natuke täpsustama.
Voltimistehnikat, ehk siis tera on kihiline, kasutatati sellepärast, et jaapani rauamaak ei olnud just kõige kvaliteetsem ning nii sai ka odavast materjalist normaalse mõõga.
Teine üldlevinud valearvamus on, et mida rohkem voltida, seda parem. Tegelikkuses nii ei ole. Mingi piirini on see kasulik, kuid sellest edasi mõjub üldstruktuurile halvasti ja mõõga kvaliteet on madalam. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|