Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 15:36 Teema:
|
|
|
püha jumal, mis siin toimub, inimesed on viisakad ja pöörduvad teineteise poole "kallike" ja "tibuke" mitte stiilis "sa väärastunud idoot" või "sinusugused peaks kõik ahju toppima"
tegelikult võiks elementaarset viisakust rohkem olla, mitte igas postituses teisi ajaviiteks mõnitama. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 15:49 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | püha jumal, mis siin toimub, inimesed on viisakad ja pöörduvad teineteise poole "kallike" ja "tibuke" mitte stiilis "sa väärastunud idoot" või "sinusugused peaks kõik ahju toppima"
tegelikult võiks elementaarset viisakust rohkem olla, mitte igas postituses teisi ajaviiteks mõnitama. |
word
Ainult, et sind me saaksime rumalukeseks või heal juhul lollikeseks kutsuda
Hmm... muidu tundub intrigeeriv see teema. Peaks proovi mõttes paar episoodi alla tõmbama. Jep |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 00:45 Teema:
|
|
|
Kellele meeldis Full Metal Alchemist, meeldib ka see. Atmosfäär tundub suht sama seal. Tähelepanuväärseteks tegelasteks on Oland (animete esimestes osades tõmbas küll judinad üle selja mõnes kohas) ja Alice (jõuline ja otsustusvõimeline tüdruk, hea vaheldus). Soovitan vaadata. Viimased osad on natuke igavaks läinud ainult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 02:22 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis see anime väga kuna zork tuli ja valas oma zorklandis(RH) tekinud viha siinsete realmaailma kasutajate peal välja!
Just see koht kus ta oma pikse kriitika bakalaste peale valla lasi, kuid ainult üks sai pihta! Kaitsetult lebas ta maas ning üritas vastu hakkata kuid ei, ei suutnud. Põhjendamatu raev laskus gravitationi peale!
Põhjendamatult ründas teda ühest teemast teise! Kuid miks?! Vastust ei ole ning laseb aina edasi oma kriitikaga! Kuid äkki, hele sähvatus taevavõlvil. Mis?! Mis se küll olla võis?! Ja siis ta saabus valgesrüüs, prillid ees ja lausus: ''Vaata! Kallis!'' ning gravitation vaatas. Ja nägi mida silm ka ei suutnud seletada! Kuid kes võis olla see halastaja kes päästis gravitationi Zorki julma kriitika käest?!
See ei olnud keegi mu kui lihtsuse lihtsus, lihasmass sõnades, haarmest haaratud ja sibula koortest kooritud siiruviiruline kammerer!!! _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Jan 20, 2007 23:58 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Põhjendamatult ründas teda ühest teemast teise! Kuid miks?! Vastust ei ole ning laseb aina edasi oma kriitikaga! |
Paistad luuleline inimene olevat, kuid ma ei saa su vaimuvälgatusest aru. Kus on kriitika ja viha väljavalamine? Ma ei ole mitte ühtegi põhjendamatut kirja antud teemas, millele sa vihjad, teinud. Et kui sulle on selge kirjaviis arusaamatu, siis küsi ja ma seletan veel selgemate sõnadega üle, miks ma midagi kirjutasin. Või propageerid sa oma vastusega siin seda, et tore on läbustada lihtsalt? |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 00:34 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Mulle meeldis see anime väga kuna zork tuli ja valas oma zorklandis(RH) tekinud viha siinsete realmaailma kasutajate peal välja!
Just see koht kus ta oma pikse kriitika bakalaste peale valla lasi, kuid ainult üks sai pihta! Kaitsetult lebas ta maas ning üritas vastu hakkata kuid ei, ei suutnud. Põhjendamatu raev laskus gravitationi peale!
Põhjendamatult ründas teda ühest teemast teise! Kuid miks?! Vastust ei ole ning laseb aina edasi oma kriitikaga! Kuid äkki, hele sähvatus taevavõlvil. Mis?! Mis se küll olla võis?! Ja siis ta saabus valgesrüüs, prillid ees ja lausus: ''Vaata! Kallis!'' ning gravitation vaatas. Ja nägi mida silm ka ei suutnud seletada! Kuid kes võis olla see halastaja kes päästis gravitationi Zorki julma kriitika käest?!
See ei olnud keegi mu kui lihtsuse lihtsus, lihasmass sõnades, haarmest haaratud ja sibula koortest kooritud siiruviiruline kammerer!!! |
Mõned on meil tõesti siin väga luulelised! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 01:30 Teema:
|
|
|
Ühel hetkel kõndis Zork mulle vastu, tõstis oma käe ja lasi selle valla ning lausus: ''Miks?!''. Tema sõrmejäljed põlevad ikka mu näos ja sama kusimus on ka minu meelel: ''Miks küll on Zork nii vaenulik, miks miks?!'' kuid mõstus ei vastanud. Nii ma seisin seal, olles rahutult rahulik kuid need jäljed näos ei andnud rahu. Mõte jooksis kuid mitte sinna suunas kus vaja. Aeg oli olla rahulik ja käituda nagu inimene, kuid miski ärritas või lausa mõnitas meeles. Nii ma seisin seal silmitsi tema lausega. Kuid õhus oli tunda imeliku lõhna, oli see tortilla, mis küpses ahjus või oli see midagi ebameeldivat. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 09:36 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Ühel hetkel kõndis Zork mulle vastu, tõstis oma käe ja lasi selle valla ning lausus: ''Miks?!''. Tema sõrmejäljed põlevad ikka mu näos ja sama kusimus on ka minu meelel: ''Miks küll on Zork nii vaenulik, miks miks?!'' kuid mõstus ei vastanud. |
Võibolla sellepärast ei vastanud, et sa ise vaenulik oled. Ma võin olla ennast ehk mõnevõrra teravalt väljendanud olla, kuid mitte otseselt vaenulikult ega solvavalt, erinevalt sinust. Et sa võiks selle teiste suuvoodri mängimise ära lõpetada ning enda vaenulikkuse põhjuste üle mediteerida. Kui gravitation tõesti tunneb, et ma tema suhtes väga vaenulik olen ja teda solvan, las ütleb siis ise. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 10:13 Teema: Re: Pumpkin Scissors
|
|
|
c0en kirjutas: |
Osasid 15/24
seal olid TANGID,püsse ka lasti, rongiga sõideti,natuke ebainimlikku bauerit, mingit lahmimist ei olnud sari edeneb normaalse rytmiga, arenedes ni sisulises kui ka... (mõte lõppes). |
Teemasse tagasi minnes... rohkem actionit võiks olla. Esimene osa petab natuke ära, mina ootasin vähemalt rohkem tegevust ning kiiremat arengut, kuid vaadates, et juba 15 osani jõutud, siis areneb lugu siiski natuke aeglaselt. Tegevus on samuti siiani olnud stiilis - võtame juhtumi ette, lahendame ära. Tegelastesse eriti süvenetud pole, ainult Alice kohta pikemalt tagatausta näidatud. Lisaks on natuke veel mõista antud, et kuskil taga käärib siiski veel mingi suurem asi. Kokkuvõttes midagi erilist ei ole, aga kõige halvem ka mitte, jääb keskpärasuse kanti. Aga vaadata kõlbab ja tahaks teada, mis neil seal armees siis nende numbriga 9 algavate üksustega tehakse ja mis nad on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 00:53 Teema: Re: Pumpkin Scissors
|
|
|
zork kirjutas: | Lisaks on natuke veel mõista antud, et kuskil taga käärib siiski veel mingi suurem asi. Kokkuvõttes midagi erilist ei ole, aga kõige halvem ka mitte, jääb keskpärasuse kanti. Aga vaadata kõlbab ja tahaks teada, mis neil seal armees siis nende numbriga 9 algavate üksustega tehakse ja mis nad on. |
Lõppes ära ja samas nagu ka ei lõppenud. Need asjad, millele vihjati vahepeal(see tagataustal kääriv suurem asi, numbriga 9 algavad üksused) jäidki vihjamiseks ning nedest midagi väga teada ei saanudki. Võibolla teevad veel teise seeria otsa millalgi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 05, 2007 22:03 Teema:
|
|
|
Mul on zorkiga samad mõtted. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 20:44 Teema:
|
|
|
PU-PU-PU-PUMPKIN SCI-SCI-SCI-SCISSORS!!!!  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2012 09:05 Teema:
|
|
|
Iseenesest kontsept oli ju hea, kunst samuti. Stoori jäi natuke lahjaks.
Kahjuks lõppu polnud. S.t, et ei saagi teada, mis värk nende eksperimentidega ja sinise laternaga oli.
Pettunud olin, sest ei seedi seeriaid, millel pole lõppu.
Kui küsite, kas vaadata või mitte, siis pigem siiski mitte. Ja nagu näha 5a on viimasest postitusest möödunud ja järge pole. Arvataon, et ei tule ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Esm Nov 19, 2012 08:52 Teema:
|
|
|
Vaatasin ise ka just anime ära, 2 päeva võttis aega. Iseenesest on anime ise suht lahja , paar huvitavat kohta on siiski sees. _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|