OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

jama torrentitega
Mine lehele Eelmine  1, 2

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
-hectic-

Postitus Postitatud: Teis Jan 16, 2007 23:57    Teema: Vasta viitega

kle saada praegune pilt, sest eelmisel näitab et seederid on off aga ma tahan näha mis praegu toimub siis saan aru äkki mis viga on.. :S
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Random

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 00:01    Teema: Vasta viitega

-hectic- kirjutas:
kle saada praegune pilt, sest eelmisel näitab et seederid on off aga ma tahan näha mis praegu toimub siis saan aru äkki mis viga on.. :S

Kõik on sama, ainult et all on kollase märgi asemel roheline linnuke. ja kiirus on max mis elion lubab.

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 00:08    Teema: Vasta viitega

noh vaata neid seemneid seal on 0(xxx)
0 näitab et kõik on offline
(xxx) näitab kui palju seede kokku on swarmis (kui keegi sisse tuleb siis lääb 0~1)

Oled vaadanud et saadavus oli aint 0.230 seega 23% aint jagatkse seega pead ootama millal keegi sisse tuleb või otsima uue torrenti MILLEL on seed'e

use:
torrentscan.com
Tagasi üles
poizzz123
sumimasen

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 01:13    Teema: Vasta viitega

-hectic- kirjutas:
noh vaata neid seemneid seal on 0(xxx)
0 näitab et kõik on offline
(xxx) näitab kui palju seede kokku on swarmis (kui keegi sisse tuleb siis lääb 0~1)

Oled vaadanud et saadavus oli aint 0.230 seega 23% aint jagatkse seega pead ootama millal keegi sisse tuleb või otsima uue torrenti MILLEL on seed'e

use:
torrentscan.com

Selle asja kohta ei oska eriti midagi öelda, aga eks hectic knows best'' LaLaLaa

Igatahes... ma vaatasin, et sul sellel pildil näitab, et sul neid 'peere' kah eriti ei ole... Siinkohal kah üks soovitus: ei maksaks leechereid/peere kah kinni keerata, sest isegi kui nad ei seedi siis tuleb neilt ikkagi faili osi... vist (just to let you know...) ???

Ning mul tavaliselt öösiti tõmbamas arvuti... siis peaks mul neti kiirus vist 12Mbit/s olema, aga pagan... aeglaselt tulevad ikka failid GRRRR!
Chiisan

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 02:21    Teema: Vasta viitega

Ma ei tea, et kas see aitab sind kuidagi, aga mul ka mingi paar päeva tagasi kõik asjandused Azureususel lihtsalt hüppasid punaseks ja läksid nulli. Mingi fail error tuli ka...et midagi kuskilt oli nagu puudu..aga force re-check tegi mul jälle kõik korda ja ma sain oma Haru no Ashioto kätte!

*mõnikord aitavad kõige lihtsamad lahendused* LaLaLaa
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
chi

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 02:31    Teema: Vasta viitega

Võibolla oleks aeg torrenti clienti vahetada?

Bitcomet For example.
http://www.bitcomet.com

PS:kasutan ise versiooni 6.2(kuna see on ainuke stabiilne versioon, mis pole ühtegi korda crashinud võrreldes kõigi teistega.)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jackwood
Saksa pervert ameles lumemehega

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 19:58    Teema: Vasta viitega

chi kirjutas:

Bitcomet For example.

PS:kasutan ise versiooni 6.2(kuna see on ainuke stabiilne versioon, mis pole ühtegi korda crashinud võrreldes kõigi teistega.)

Kas Bitcomet ei ole mitte paljudes kohtades bännitud kuna kasutas keelatud võtet, et võimalikult kiirelt tõmmata?

PS: Mis sa nussid nende programmidega kogu aeg? Kuidas minul programmid ei crashi? Samuti on mul hiir ligi 3 aastat vastu pidanud. Klaviatuuril töötavad kah kõik nupud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
-hectic-

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:12    Teema: Vasta viitega

Ma näiteks olen mingi 5 aastat azureusiga tõmmanud siiamaani pole ühtegi viga olnud ja arvuti pole ka läägima hakanud, kuigi ülejäänud kurdavad et imeb arvuti tühjaks - jura jutt ütlen selle peale!
Soovitan kasutada Asureusi, portidel vahemikus 49152–65534 (vali ebaloogiline sest mudu võib kasutuses olla, tekib info lääg)
Asureus + Cmr2005 = normaalne LaLaLaa LaLaLaa
Tagasi üles
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:40    Teema: Vasta viitega

See loeb arvutist ja palju RAMi sul on. Endal vahepeal paneb Azureus arvuti kõvasti hanguma. Nõrgematele arvutitele on Azureus täielik surm. Eks asi ole ka selles, et asi on Java baasil. Kuid muidugi töötab ta perfektselt ja kindlasti parim BitTorrent klient üldse. (Y)

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
-hectic-

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:50    Teema: Vasta viitega

Keitarò Urashima kirjutas:
See loeb arvutist ja palju RAMi sul on. Endal vahepeal paneb Azureus arvuti kõvasti hanguma. Nõrgematele arvutitele on Azureus täielik surm. Eks asi ole ka selles, et asi on Java baasil. Kuid muidugi töötab ta perfektselt ja kindlasti parim BitTorrent klient üldse. (Y)

HAHAHA mul on 512 ram 1.2GHZ CELEKAS ja radeon9200se 32mb! :P
Cmr2005 on üle cpu võimete aga mängib graafika 75% ja Asureus töötab samal ajal
Tagasi üles
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:56    Teema: Vasta viitega

-hectic- kirjutas:

Võib-olla tõesti.

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 21:01    Teema: Vasta viitega

Tglt parim on utorrent1.6 kuna see ei võta rami ega midagi.(1mb kõvakettaruumi)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
xin Zeran
Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 21:16    Teema: Vasta viitega

-hectic- kirjutas:

Cmr2005 on üle cpu võimete aga mängib graafika 75% ja Asureus töötab samal ajal

Kas ma pean ka enda nokut sinu sõrmkübaraga võrdlema nüüd hakkama?
Azureusi põhi probleem on tema arhitektuur, ehk siis maakeeles, on progetud JAVAs. Kui see sulle midagi ei ütle, siis hoia parem IT maailmast ennast kaugemale.

$> man woman
No manual entry for woman
$> exit

Church of Scientology
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Random

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 21:17    Teema: Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:
Tglt parim on utorrent1.6 kuna see ei võta rami ega midagi.(1mb kõvakettaruumi)

Ja näete seda ma kasutangi, teoreetiliselt pidi see kesteab millise arvutisarnase asjaga kah käima minema, töötab isegi Win95 keskkonnas (võite ise mõelda, mis arvutid need sellised olid)

programm ise on alla 1 MB. samal ajal ülimalt lollikindel, Azureusega oli kogu aeg mingi jant.
Kasemees Enn elab kase sees

Postitus Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 21:20    Teema: Vasta viitega

Heh, ma kasutan ise ka utorrent 1.6 ja ei oska midagi halba öelda, aga see on sellepärast, et ma muidu torrenteid pole kasutanud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 21, 2007 15:05    Teema: Vasta viitega

jackwood kirjutas:

PS: Mis sa nussid nende programmidega kogu aeg? Kuidas minul programmid ei crashi? Samuti on mul hiir ligi 3 aastat vastu pidanud. Klaviatuuril töötavad kah kõik nupud.

Hetkel selle pärast, et tegin windowsi puhta installi uuele kõvakettale.

See on tõesti huvitav, windows on ju kurikuulus, et suudab kõike ettearvamatult kokku jooksutada. "... has encountered an error and needs to close. we are sorry for the inconvenience (but not for your data loss HAW HAW HAW)

hiir maksis 50 krooni, hea et niigi kaua vastu pidas.

Postitus Postitatud: Püh Jan 21, 2007 15:52    Teema: Vasta viitega

njaa torrentid on lahedad asjad tõesti
ma teiste ISP'de kohta kyll ei tea aga või õelda niipalju, et Elionil on pordid lahti vaid kõige kallimal Kodulaheduse(peab ise küsima et lahtid ned tehtaks) ja Digi-TV ühendusel, ülejäänud teistel on kõik TCP pordid kinni ja torrentite tõmbamine tõseiselt kohe ikaldab

EDIT-
poizzz123 kirjutas:
113 on Elionil kah lahti vist.. igatahes mul on see Azureusil pordiks settitud..
Tee proovi.. ???

pandi kinni kõikidel teistel peale nende mis ma ütlesin
  /\)
 / /
( Y)
 ""

Viimati muutis seda Arno (Püh Jan 21, 2007 18:03). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 21, 2007 15:56    Teema: Vasta viitega

Tahaks veel kord tänada poizzz123-te selle eest, et ta mulle sell lahtise porti ütles. Endal vajus ka suu lahti, kui hommikul torrent käima pannes oli õhtuks enam-vähem kogu Onegai Teacher kohal ja võis otsast vaatama hakata.
sumimasen

Postitus Postitatud: Püh Jan 21, 2007 17:03    Teema: Vasta viitega

Pole tänu väärt! Happybunny

Minu hiir maksis u 150EEk ja peab ilusti vastu kuigi mul on mingi nn. destruction grip ja sõbra juures ei lasta PS2 kah mängida T_T
veso
kes vana asja mäletab

Postitus Postitatud: Teis Jan 23, 2007 10:01    Teema: Vasta viitega

jackwood kirjutas:
chi kirjutas:

Bitcomet For example.

Kas Bitcomet ei ole mitte paljudes kohtades bännitud kuna kasutas keelatud võtet, et võimalikult kiirelt tõmmata?

õigus LaLaLaa mul ple ka kunagi progre crashinud :) ja kõik arvuti jupid on terved olnud sellest ajast mil arvuti sain, njh papagoi on mitu korda juhtmed läbinärinud LaLaLaa

~~~~~~In FLames <3~~~~~~
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes