Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 23:41 Teema:
|
|
|
Ja mida sa nüüd sellega tegema hakkad kui küsida tohib? Puukujusid nikerdama w? _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 00:06 Teema:
|
|
|
Aga mina nägin Novaluxis viiest noast koosnevat nugade komplekti mis maksis vaid 15 krooni (neis kastides milles on igast mõttetut 15 kroonist nänni)! Selle raha eest tundusid päris kobedad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 00:08 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Ja mida sa nüüd sellega tegema hakkad kui küsida tohib? Puukujusid nikerdama w? |
Kui metsas matkal olles igav hakkab, miks mitte. Kuid asi on põhimõttes - kui veab, võid saada 20 eek eest parema noa, kui kaupsist (kaubamajast) röögatut raha välja käies.
See ei olegi kööginoaks mõeldud, matkal oli väga hea vorstikesi tappa-nülgida sellega, väga terav. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 00:58 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | bio-tmnt kirjutas: | Ja mida sa nüüd sellega tegema hakkad kui küsida tohib? Puukujusid nikerdama w? |
Kui metsas matkal olles igav hakkab, miks mitte. Kuid asi on põhimõttes - kui veab, võid saada 20 eek eest parema noa, kui kaupsist (kaubamajast) röögatut raha välja käies.
See ei olegi kööginoaks mõeldud, matkal oli väga hea vorstikesi tappa-nülgida sellega, väga terav. |
Kus sa siin süda talvel veel matkad ja vorstikesi tapad!
Kuid mis puutub teemasse, siis kuulsin et neid kööginuge tehaksee veel täitsa käsitsi vanade perekondlike kommete moodi. Kuid nende hinnad pidid jubedad olema. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 01:10 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: |
Kus sa siin süda talvel veel matkad ja vorstikesi tapad!
|
Kus sa siin talve näed?
Aga mida ma siin ikka räägin, eesti on uusrikkaid täis, ostke neid nuge endale kasvõi sahtlitäis. Ise määrin võid röstsaiale vene noaga, mis on nii nüri, et sellega on raske isegi võid lõigata.
Küsige endalt korra, mida kuradit te selle 2000+ noaga teete - koorite kartuleid nii et näpud lendavad?
Ahjaa, peab ikka eriti koba olema, et endale näppu lõigata. Ise jändan pidevalt köögis teravate nugadega, pöidlaotsa nahk on muidugi juba selline, et nuga peale ei hakkagi, kui kogemata vastu puutub. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 01:20 Teema:
|
|
|
Minu töös seisneb ka pidev noa kasutus. Alati on mul neid 2 tükki taskus, piisab ka ühest, kuid kui üks kuhugi vedelema jääb on teine kohe võtta.
Mul on need vahetavate teradega noad, mis on üli teravad pidevalt ning üle päva vahetan neil teri kuna nuga peab mul terav olema. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 08:48 Teema:
|
|
|
Mul ple pilte kuna isa on surnud ja ma ei tea kelle käes tema asjad on(kaasarvatud noad) Mul endal kodus on vist üks, aga see juba nüri Aga mul on victorinox cliber taskunuga 439.- maksis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 11:06 Teema:
|
|
|
Teema kaldub väga offtopic.
Teema käib ikkagi jaapani käsitsi valmistatud nugadest ja nende saadavus eestis. Vähemalt sarnase kvaliteediga nugade saadavus. Midagi ilusat ja unikaalset. Räägiks parem sellest mitte teemast kuidas 15eq taskunoaga naabri võsas matkal käisin.
Ja informatsiooniks neile, kes arvavad, et tema issid, onud ja suuremad vennad olid ilgelt vinged nugade meisterdajad või sepad. Vene ajal, isegi vabariigi algusaastatel, kuni tänapäevani, tehakse/tehti nugade teri peamiselt autode lehtvedrudest. Kõvemad puutöötlejad tegid käepidemed nt. pähklipuust vms sarnasest ilusa välimusega puidust. Mõned tegid ka erinevate värvidega pleksiklaasist.
Käinud, näuinud, teinud. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 11:40 Teema:
|
|
|
LMAO ma tegin oma noa sae kettast XD irw ja käepideme põdra sarvest. /Haige mis?/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 17:17 Teema:
|
|
|
zork, ehk on küsimus inimese maitses? Tundub, et alarkivi'l on teistsugune maitse. mis ei taha meie omaga ühilduda.
well. need viimased olid jah juba noad, mis näidati. ilusad olid nad ka. aga ma ise arvasin, et kui räägitakse ilusast noast, on juttu nikerdustega uhkest vigurist. need head kööginoad , mis esinesid kolmes kategoorias hinna järgi olid "tava" ilusad. vot |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 17:45 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | well. need viimased olid jah juba noad, mis näidati. ilusad olid nad ka. aga ma ise arvasin, et kui räägitakse ilusast noast, on juttu nikerdustega uhkest vigurist. need head kööginoad , mis esinesid kolmes kategoorias hinna järgi olid "tava" ilusad. vot |
Minu teadmist mööda, räägime kööginugadest, mis on ka praktikas kasutatavad. Mis on, tunnustatud jaapani meistrite poolt, käsitööna valmistatud. Jutt ei käi nendest nn. nugadest, mida sa võid leida SwordsOnline.com Fantasy Knives kategooria alt.
Mis asi on tava ilus?
Kurat, ma vigisen täna kuidagi liiga palju. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 11:23 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | well. need viimased olid jah juba noad, mis näidati. ilusad olid nad ka. aga ma ise arvasin, et kui räägitakse ilusast noast, on juttu nikerdustega uhkest vigurist. need head kööginoad , mis esinesid kolmes kategoorias hinna järgi olid "tava" ilusad. vot |
Nojah, mul on küll nii, et kui asi on ilus siis on ta ilus. Ei pea olema tingimata kalliskivide, kulla ja igasuguste väljaulatuvate kõverate asjade ning nikerdustega, et ilus olla. Ei liigita ka ilusat ise "tava" ilusaks ning "eri" ilusaks või midagi muud veel. Et mis vahe nagu neil on sul endal? |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 14:13 Teema:
|
|
|
tavailusaks pean asu, mis ei paista kuidagi väga silma kuid on siiski nauditava välimusega - neid võib pidada ilusaks, kuna nad ei ole koledad. vahel on nad oma lihtsuses lausa imelised, kui kõrval midagi , mis peaks olema eriti kean kuid ei suuda seda.
mittetavailusaks pean sju, millede välimust on ebaotstarbeliselt muudetud, et saavutada visuaalset effekti. ntx nikerdused, tarbetud kujumuutmised ja muu selline, mis ei täida prkatilist eesmärki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|