|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 11:50 Teema:
|
|
|
Läksin kell 1 magama. Kuna kell 3 olin veel ärkvel, mõtlesin teleka käima panna. Nägin siis lõpust mingi osa ainult, päris mõnus oli. eriti kui see jaapanlane ukse taga hõikus ja siis uksesilmast oga välja lendas.
Ainus mis ei meeldinud, oli see kella tagurpidi liikumine, kuidagi ei tundunud, et kell käiks tagurpidi, pigem oli tegu arvuti toodetud efektiga.
Pärast seda vaatasin "õudus"filmi Avameri ja pean ütlema, et nii vähehirmutavat õudusfilmi pole ma enne näinud. isegi haidokumentaalid ise on hirmsamad. Süzee: kaks inimest hulbivad merel ja paar kala näksivad neid vahel natuke. lõpuks sureb mees lihtsalt vaikselt öösel ära, naine vajub vaikselt vee alla ja ongi lõpp. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 16:05 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Pärast seda vaatasin "õudus"filmi Avameri ja pean ütlema, et nii vähehirmutavat õudusfilmi pole ma enne näinud. isegi haidokumentaalid ise on hirmsamad. |
Lihtsalt huvi pärast küsin... kas sa "Küla" oled näinud?
spoiler Seal sai siilide jõuluvana mängiv idioot pimeda naise käest tappa. (kukkus auku vist) _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 16:52 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Pärast seda vaatasin "õudus"filmi Avameri ja pean ütlema, et nii vähehirmutavat õudusfilmi pole ma enne näinud. isegi haidokumentaalid ise on hirmsamad. |
Lihtsalt huvi pärast küsin... kas sa "Küla" oled näinud?
spoiler Seal sai siilide jõuluvana mängiv idioot pimeda naise käest tappa. (kukkus auku vist) |
oot, kas see oli film, mis kahtlaselt baseerub Siim Veskimehe "Kõveral Metsal"? no et inimesed kardavad seda, mis metsas liigub. ja kui ei ole, siis kas keegi võiks öelda, mis on selle filmi nimi, kus umbes keskaja inimesed elasid külakases metsa ääres, pugesid keldritesse peitu kui miskid elukad tulid jne. sry, olen ainult reklaame näinud. _________________

Viimati muutis seda Random (Püh Nov 05, 2006 17:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 17:01 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
oot, kas see oli film, mis kahtlaselt baseerub Jaan Veskimehe "Kõveral Metsal"? no et inimesed kardavad seda, mis metsas liigub. ja kui ei ole, siis kas keegi võiks öelda, mis on selle filmi nimi, kus umbes keskaja inimesed elasid külakases metsa ääres, pugesid keldritesse peitu kui miskid elukad tulid jne. sry, olen ainult reklaame näinud. |
Umbes nii see oligi. Kuigi see polnd keskaegne, lihtsalt küla oli suht vanade kommetega. Keskajal polnud autosid. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 17:16 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Keskajal polnud autosid. |
Ega seal külas ei olnud autosid kah. Küla asus lihtsalt karmi kaitsevööndiga "looduskaitsealal", mille ümber toimus kaasaegne elu (+ nad ei olnud siiski nii rikkad, et üle küla lennuliiklus ära keelata). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 17:22 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Ummi kirjutas: | Keskajal polnud autosid. |
Ega seal külas ei olnud autosid kah. Küla asus lihtsalt karmi kaitsevööndiga "looduskaitsealal", mille ümber toimus kaasaegne elu (+ nad ei olnud siiski nii rikkad, et üle küla lennuliiklus ära keelata). |
Kuramus küll, ma pean seda filmi nägema, tundub nagu oleks 1:1 Siim Veskimehe pealt maha viksitud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 21:02 Teema:
|
|
|
Homme, esmaspäeval, 13. november:
22:25 Välisilm esitleb: Keiser Hirohito (Emperor Hirohito, Inglise 2005)
Ta oli jaapanlaste jumal ja Teise maailmasõja liitlastele üks vihatumaid mehi maailmas. Valitsenud Jaapanit aastail 1926-1989, peeti tema nimel alates Mandþuuriast kuni Pearl Harborini kaks aastakümmet sõdu, kus hukkus miljoneid inimesi. Ent Hirohito ei pidanud kunagi sõjakuritegude pärast vastust andma. Kuidas õnnestus tal vastutusest pääseda? _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 01:03 Teema:
|
|
|
natukene hilja..aga hetkel tuleb etv'st hea asi
Draamafilm Tütarlaps pärlkõrvarõngaga (Girl With a Pearl Earring, Luksemburgi/Inglise 2003)
"Hollandi kunstniku Vermeer van Delfti loomingust on säilinud 35 maali. “Tütarlaps pärlkõrvarõngaga” räägib kujuteldava loo maali taga. Noor tütarlaps Griet võetakse kunstniku majja abiks, sest perre on sündimas uus laps. Majapidamist juhib Vermeeri raudse käega ämm Maria Thins. Kunstnik tajub, et tüdrukus peitub rohkem, kui tema päritolust võiks eeldada ja võtab ta abiks värve segama. Ka Vermeeri jõukale patroonile van Ruijvenile hakkab Griet meeldima ja ta tellib naise portree. Peter Webberi esimene mängufilm pühendub sügava lihtsuse peegeldamisele, mis Hollandi keskaegse maali veel sajandeid hiljem salapäraseks muudab. Suurte sündmuste poolest vaene film vaatleb kunstniku ja modelli suhet, mida võib-olla saaks pidada kiindumuseks, kui filmi tegelased ise seda vaid märganud oleks. Preemiaid, kaasa arvatud Euroopa filmiauhind, on “Tütarlaps pärlkõrvarõngaga” võitnud eelkõige operaatoritöö eest. Osades Scarlett Johansson, Colin Firth, Tom Wilkison jt." (copy-paste kava.ee)
edit: Mul on kahju nendest, kes seda ei juhtunud vaatama ja on vähegi huvitatud kunstist ja muust kõigest paremast. See oli ikkagi tohutult hea, eriti visuaalses mõttes ja loo ülesehitusel. Ei imesta ka, sest P.Webber ("six feen under"!!!!) oli ka siin osaline!!! ...et jah..mina olen rahul...
aga jah..väga väsinud nüüd..head ööd rahvas!
edit2: Üks tobe küsimus sellega seoses: Mis asi oli nende kõrvarõngastega? Ma ei mõista, et miks naine peaks saama vihaseks või nimetama pilti siivutuks, kui seal kannab teenijanna kõrvarõngaid. Kas see alandas teda kuidagi moodi (tema omad ja nüüd teenijal kõrvas) või need kõrvarõngad sümboliseerisid midagi, millele ma ei saanud pihta (või naine eeldas, et kunstnik magas temaga. Nagu ma "kunstnike armuelust" sain teada, siis oma modelli mõistmiseks pead sa temaga...) Enamasti sümboliseerivad pärlid just puhtust, süütust, ilu jne...kuid midagi labast sellega ei meenu...nii et väike segadus...
edit3: Paistab, et jõudsin siiski ise ette..asi ei olnudki niivõrd kõrvades..kui
huultes Virtuous women did not open their mouths in paintings.
edit4: nii..peale selle fakti teadasaamist muutus kogu pilt minu jaoks- Vermeeri teos on tõesti suurepärane! Mulle meeldib pildil olev kontrastsus.
niii..nüüd ma lähen tõesti magama! _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Jan 08, 2007 02:16 Teema:
|
|
|
Dokumentaalfilm Viimnepäev (End Day, Inglise 2005)
8.01.07
kell23:10
"Kuidas meeldiks ärgata viimasel päeval? Kas parem on megatsunami, komeedirünnak, tapjaviirus või kontrolli alt väljunud teadus? Kõiki neid võimalusi on teadlased ette näinud. Tulemuseks on rohkete eriefektidega film maailma viimasest päevast. Ja ei maksa unustada, et iga variant on mõeldav. "
Teema tundub huvitav, kuigi juba igatepidi ära räägitud...kuid...mina pooldan komeedirünnakut...ilus vaatepilt!
PS
midagi huvitavat lugemiseks _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Jan 08, 2007 14:14 Teema:
|
|
|
Ma olen vist seda näinud. Kui olen, siis oli sea igatahes hea film. Täna kavatsen ma siiski magada. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Jan 08, 2007 14:55 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ma olen vist seda näinud. Kui olen, siis oli sea igatahes hea film. Täna kavatsen ma siiski magada. |
Kurat, ma tahtsin täpselt seda sama öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 19:59 Teema:
|
|
|
TÄNA!!!
00:15 Mängufilm Lahingulaev Galaktika ( Battlestar Galactica, USA 2003 )
"Sarnaselt Star Trekile käsitleb ka see sari igavest võitlust hea ja kurja vahel. Kadunud on tehnilised ja mittemidagiütlevad kaklused, mis on asendunud sügavama galaktika-uurimisega." (ww.kava.ee)
MIKS: TV seeria oli suurepärane... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 20:22 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | MIKS: TV seeria oli suurepärane... |
Nõustun 100%. Vaatan kindlasti ja loodetavasti on hea, häid ulmefilme on nii vähe viimasel ajal.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 20:44 Teema:
|
|
|
FUCK YEAHHHH!!!
Täna õhtul, TV3. Battlestar Galactica. Jess-jess.
Tegelikult, huvitav et nad seda näitavad, sest aasta tagasi jooksis seriaal ise ka meie kanalitel. Hmm-hmm.
Igatahes, tegemist on siis BSG mini-seriaaliga, mis juhatab sisse terve seeria uuendatud ning nüüdseks juba kolm hooaega joosknud versiooni. Ehk siis see on kõige parem punkt seriaali enda vaatamise alustamiseks ning see on kättesaadav juba kolme ja poole tunni pärast! Woo!
Stoori... ma ei hakka rääkima. Seda on palju lahedam hakata vaatama puhta lehena, ilma mingisuguste eriliste ootusteta. Võib-olla ütlen siis ainult seda ette, et erinevalt Star Trek'ist on see seriaal üsna tõsine ning püüab oma kontekstis olla võimalikult realistlik, eriti tehnoloogia koha pealt. Kasutusel on küll muust ulmest teada-tuntud vahendid nagu näiteks Warp Drive, kuid kõik muu tehnoloogia on iganenud. Galactica ise näeb välja nagu mingisugune allveelaev pigem, kus ruumi vaenlaste liikumise vaatlemiseks kasutatakse radareid ning kus sõdurid on sunnitud kitsastes bunkrites elama.
Ta on natuke nagu kõige esimene Kidou Senshi Gundam oma olmelt, kuid dialoogid ning kogu character development on ka tollest klassikust IMHO peajagu üle. Ja muu tehniline teostus on samuti esmaklassiline, kui mitte lausa veatu.
Nii et, vaadake. Ja siis võime eraldi eteema teha kus me suud vahutades ootame millal järgmine episood välja tuleb ning tehisintellekti-alastele eksistentsiaalsetele küsimustele vastuseid otsime.
Space is the place.
p.s. Chiisan, sa võiksid oma kirjeldustesse lisada, et mis kanali pealt see asi tuleb. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 21:29 Teema:
|
|
|
Mul jäi juba eelmine kord sarja vaatamine hilise kellaja tõttu pooleli. Arvatavasti hakkavad osad eetris olema jälle 2-3 paiku öösel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 21:58 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Nii et, vaadake. Ja siis võime eraldi eteema teha kus me suud vahutades ootame millal järgmine episood välja tuleb ning tehisintellekti-alastele eksistentsiaalsetele küsimustele vastuseid otsime. |
Fushi, ma pean sind natukene kurvastama, et seda tõonäoliselt ei juhtu. Nimelt see ei ole see pikk Battlestar, vaid mini Battlestar ning kestab kõigest 180 minutit ja, nagu ma aru sain, näidatakse korraga ära. Rohkem neid kahjuks ei tule, vähemalt mitte tv 3'lt. Mini seeria hinnang imdb's, mida sa kindlasti märkasid, on millegipärast ka tunduvalt madalam.
Kuid Chiisani see ei morjenda , sest peale Utena vaatamist veendus ta, et raitinguid ei tasu alati niivõrd uskuda. Utena Movie oli minu meelest tunduvalt parem kui Seriaalid. Viimased hakkasid isegi lõpus venima!
Või ma sain millestki valesti aru...sest kui kui tuleksid kõik, siis Chiisan oleks happy-happy...uus Dark Angel tema jaoks st. loobub kõigest, et minna koju vaatama
acousmatique kirjutas: |
p.s. Chiisan, sa võiksid oma kirjeldustesse lisada, et mis kanali pealt see asi tuleb. |
Kusjuures...ma olen alati mõelnud, et ma olen seda teinud ning isegi olin hämmingus, kui ma nägin, et ma EI OLE seda teinud. Huvitav, kas inimene saab olla veel hajameelsem.
PS: Täna oli Prison Break'i viimane osa... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 22:04 Teema:
|
|
|
"Forresteri leidmine" ("Finding Forrester" USA 2000)
William Forrester (Sean Connery) on eraklik kirjanik, kelle saatus viib kokku noore korvpalluri Jamaliga (Rob Brown). Nagu selgub, on poisil annet ka kirjutamise peale, kui vaid keegi talle õige suuna kätte näitaks. Kahe täiesti erinevatest maailmadest pärit inimese vahel tekib erakordne side, millest kumbki pool midagi uut õpib. Eriti siis, kui nende sõprus tõsiselt proovile pannakse.
Rezhissöör: Gus Van Sant
Osades: Sean Connery, Rob Brown, Anna Paquin, Busta Rhymes
Kuna: Esmaspäeval (29.01)
Mis kell: 21.25
Kus: TV3
Miks: Nauditav ja hea film
 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 22:24 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | Fushi, ma pean sind natukene kurvastama, et seda tõonäoliselt ei juhtu. Nimelt see ei ole see pikk Battlestar, vaid mini Battlestar ning kestab kõigest 180 minutit ja, nagu ma aru sain, näidatakse korraga ära. Rohkem neid kahjuks ei tule, vähemalt mitte tv 3'lt. Mini seeria hinnang imdb's, mida sa kindlasti märkasid, on millegipärast ka tunduvalt madalam. |
acousmatique kirjutas: | Igatahes, tegemist on siis BSG mini-seriaaliga, mis juhatab sisse terve seeria uuendatud ning nüüdseks juba kolm hooaega joosknud versiooni. Ehk siis see on kõige parem punkt seriaali enda vaatamise alustamiseks ning see on kättesaadav juba kolme ja poole tunni pärast! Woo! |
Mini on seeria algus. Kuna mini oli edukas, otsustati terve seriaal teha. Niip-niip.
Ning see reiting võib kus kurat kerida, sest mini on sama kõva kui seriaal ise ehk siis AWESOME.
Also, ma võin sulle Prison Break'i teise hooaja esimesed episoodid anda, nii palju kui väljas on.
Edit: See genky postitatud film on memeetiliselt tähtis! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 23:54 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Igatahes, tegemist on siis BSG mini-seriaaliga, mis juhatab sisse terve seeria uuendatud ning nüüdseks juba kolm hooaega joosknud versiooni. Ehk siis see on kõige parem punkt seriaali enda vaatamise alustamiseks ning see on kättesaadav juba kolme ja poole tunni pärast! Woo! |
Oihhh...*läheb nurka häbenema*
Tsiteerin:: |
Also, ma võin sulle Prison Break'i teise hooaja esimesed episoodid anda, nii palju kui väljas on. |
Väga suur ahvatlus...aga..aga..jätan vahele..vähemalt esialgu, sest erinevalt mõnest siin, ma vaataksin selle ka läbi, mis tähendab, et ma leiaksin veel mõne põhjuse, miks mitte õppida või miks mitte kooli minna. Kuid kunagi tulevikus tuletan sulle meelde..u. kui kõik osad on väljas
PS: 19 min pärast telekas lahti ja tv 3 käima panna! _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 00:33 Teema:
|
|
|
TV3 ütles mulle, et kavatsevad kevadel mõlemad BSG kaks esimest hooaega ära näidata. Eks näis.
Mudu Stargate ning Farscape teevad imo küll pika puuga sarjale ära, aga sellegipoolest priima sari tõesti. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|