|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Light

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:06 Teema:
|
|
|
Huvi pärast küsin sult (Keitarò Urashimalt), et mis animet sa kõige esimesena siis nägid?
---
Umm...Love Hina mulle küll ei meeldinud, kui ma väga natuke sellest nägin, kuna mulle ei meeldi pervertsed animed, nagu Chobits, Love Hina ja muud seesugused pervertset animed.
---
Ma pole küll Chobitsit näinud, kuid ühes Manga ja Anime raamatus oli Chobitsi manga pilt ning see oli pervertse naljaga ja veel enne seda teadsin ma juba, et Chobits on pervertne, kuna mu vend ütles seda mulle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:32 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | Huvi pärast küsin sult (Keitarò Urashimalt), et mis animet sa kõige esimesena siis nägid?
---
Umm...Love Hina mulle küll ei meeldinud, kui ma väga natuke sellest nägin, kuna mulle ei meeldi pervertsed animed, nagu Chobits, Love Hina ja muud seesugused pervertset animed.
---
Ma pole küll Chobitsit näinud, kuid ühes Manga ja Anime raamatus oli Chobitsi manga pilt ning see oli pervertse naljaga ja veel enne seda teadsin ma juba, et Chobits on pervertne, kuna mu vend ütles seda mulle. |
Segane jutt + kirjaviga _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | Umm...Love Hina mulle küll ei meeldinud, kui ma väga natuke sellest nägin, kuna mulle ei meeldi pervertsed animed, nagu Chobits, Love Hina ja muud seesugused pervertset animed. |
sul on kuidagi väga lõtv (või lai) definitsioon sõnale perversne. see natuke aluspesu või palja ihu näitamist defineerub minu jaoks ehk ainult kergelt erootiliseks, midagi seksuaalselt loomuvastast ma seal küll ei näe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 21:29 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | Huvi pärast küsin sult (Keitarò Urashimalt), et mis animet sa kõige esimesena siis nägid?
---
---
Dragon Ball mingisugune ja häguselt ka miskine väga vana anime, aga millega tegu, ei tea. Ei mäleta isegi sisu ega miskit.
Ja ma ei tea, see nüüd küll pervertne pole. Väike ecchi doos küll, aga no ma ei tea, see nüüd küll midagi pervertset ei ole, vähemalt mitte suurel skaalal. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 11:35 Teema:
|
|
|
Chobitsi algus oli jah perverssne, aga lõpp kiskus rohkem nutuseks ja kurvaks. Chii ainult nuttis ja Hideki mõtles, kui halb ta on.
Ma olen vist hull, et selline värk mind liigutab.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 13:57 Teema:
|
|
|
No ma mõtlesingi ecchi't ja olin muidu kuulnud, et Chobitsis on kuidagi pervertsed naljad, kuid see ei vastagi tõele, nagu just kuulsin.
---
Ruri, no Love Hina on küll pervertne ehk ecchi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 23:21 Teema:
|
|
|
miks te küll midagi kergemat ei küsi?Ma ei mäleta enam seda esimest,sest olen vahepeal nii palju animesid näinud.See oli vist Printsess Mononoke või Kamikaze Kaitou Jeanne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 19, 2007 23:25 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | miks te küll midagi kergemat ei küsi? |
Mis oli esimene anime mis sulle kõige madalamalt meelde jäi ja miks? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 00:51 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | Ruri, no Love Hina on küll pervertne ehk ecchi. |
perversne mitte pervertne. ja tõenäoliselt on minu arusaam perverssustest hoopis teine kui sul, st ma ei loe seksuaalselt loomuvastaseks LH-s esinevat. samuti ka muidu loomuvastaseks, kuna tegemist on ikkagi animega.
samuti perversne ei võrdu ecchiga. perversne kaldub rohkem hentai poole, ecchi on lihtsalt erootiline ja sündsuse piirides. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Siku

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 01:41 Teema:
|
|
|
Kõige varajasem oli muidugi Digimon (esimene hooaeg), vilksamisi Pokemoni nägemist ma ei loe. Ah jaa, Muumitrollid ka, aga tol ajal pidasin seda vaid Soome päritolu multikas.
Kui nüüd tõsisemalt võtta, oli esimene anime minu jaoks Love Hina, mis jäi ikka pikaks ajaks meelde. Tegevustik ajas küll kohati väga vihaseks, sest peategelane sai pidevalt peksa. Tüdrukute käest. Aga noh jah. Esimene ta oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 13:54 Teema:
|
|
|
Esimene anime: pingviinipoeg lolo, käisin siis esimest korda elus kinos ja aeg oli 1980. lõpp.. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Reede Veeb 23, 2007 10:52 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Light kirjutas: | Ruri, no Love Hina on küll pervertne ehk ecchi. |
perversne mitte pervertne. ja tõenäoliselt on minu arusaam perverssustest hoopis teine kui sul, st ma ei loe seksuaalselt loomuvastaseks LH-s esinevat. samuti ka muidu loomuvastaseks, kuna tegemist on ikkagi animega.
samuti perversne ei võrdu ecchiga. perversne kaldub rohkem hentai poole, ecchi on lihtsalt erootiline ja sündsuse piirides. |
Tegelt jah..Love Hina õnnetuste sisu võib olla perversne aga..Seal ei ole mingeid hull perversseid asju. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Veeb 23, 2007 12:46 Teema:
|
|
|
incognito kirjutas: | Esimene anime: pingviinipoeg lolo, käisin siis esimest korda elus kinos ja aeg oli 1980. lõpp.. |
Pea nüüd, kas seda joonisfilmi näitas ka ETV kunagi (ja päris tihti ka veel). Pepe oli ka üks pingviinidest ja siis olid mingid pahad inimesed, kes pingviine tulid püüdma...? Segane jutt, aga mina olin selle vaatamise ajal lasteaia nooremates rühmades, nii et paar pilti mälus ainult on... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
sousuke

|
Postitatud: Reede Veeb 23, 2007 14:50 Teema:
|
|
|
Esimene, mis sügavalt meelde jäi, oli NGE. Põhjuseks vist peamiselt see, et 25. ja 26. osa (ning lisaks ka paar üksikut enne neid) pidid mind täiesti hulluks ajama, kui püüdsin aru saada, mis seal toimub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 02:07 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | incognito kirjutas: | Esimene anime: pingviinipoeg lolo, käisin siis esimest korda elus kinos ja aeg oli 1980. lõpp.. |
Pea nüüd, kas seda joonisfilmi näitas ka ETV kunagi (ja päris tihti ka veel). Pepe oli ka üks pingviinidest ja siis olid mingid pahad inimesed, kes pingviine tulid püüdma...? Segane jutt, aga mina olin selle vaatamise ajal lasteaia nooremates rühmades, nii et paar pilti mälus ainult on... |
just see sama http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1412 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 02:53 Teema:
|
|
|
Näed siis, ei olegi mu esimene anime mingine Digimon vaid on pärit hoopis varasemast ajast! Olen seda ikka päris mitu korda näinud. Võiks ka tänapäeval olla kas või etv-lt selliseid animesid, sest ¾anr on ilmatu suur, aga kahjuks on nüüdisajal otsustatud 10-aastastele suunatud müügiartiklite kasuks. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 15:51 Teema:
|
|
|
Aa jaa - Tom Sawyer oli ka anime ja sedagi vaatasin ma väga ammu.
Muide, vanasti ma veel ei teadnud, et Tom Sawyer anime on, kuid siis mõne aja pärast / palju aja pärast lihtsalt vend tuli ja ütles: "See Tom Sawyer, mis vanasti telekast tuli, oli tegelikult anime." või midagi seesugust aga igatahes kes veel ei teadnud, et Tom Sawyer on anime, siis pragu saite teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Veeb 25, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | Aa jaa - Tom Sawyer oli ka anime ja sedagi vaatasin ma väga ammu.
Muide, vanasti ma veel ei teadnud, et Tom Sawyer anime on, kuid siis mõne aja pärast / palju aja pärast lihtsalt vend tuli ja ütles: "See Tom Sawyer, mis vanasti telekast tuli, oli tegelikult anime." või midagi seesugust aga igatahes kes veel ei teadnud, et Tom Sawyer on anime, siis pragu saite teada. |
Omfg, tuleb välja et tõesti oligi.
Siis on see vist mu esimene, st seda mida ka mäletan.
Tegelikult oli üsna hea. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 26, 2007 10:44 Teema:
|
|
|
Ma ei tea, miks oleks mulle pidanud sügavalt meelde jääma näiteks Tom Sawyer vms. Ah, muidu... muumitrollid! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|