Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mis kuupäevadel kokkutulekut pidada? |
17.-18. märts |
|
36%
|
[ 9 ] |
24.-25. märts |
|
64%
|
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 25 |
|
Autor |
Teade |
Tenshi-san

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 17:51 Teema:
|
|
|
Kas siis kedagi tallinnast ei tulegi?  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 18:02 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | Kas siis kedagi tallinnast ei tulegi?  |
Ainuke autoga mineja oleks ilmselt hjarg, aga ta pole märku andnud, kas ta tuleb või ei. Tallinna rahvast muidu tuleb küll. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 18:35 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | Kas siis kedagi tallinnast ei tulegi?  | Mina olen ´Tallinnast  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 18:59 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | Kas siis kedagi tallinnast ei tulegi?  | Mina olen ´Tallinnast  |
Mina samuti. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 19:57 Teema:
|
|
|
Niiet kolm inimest juba Need kes Tallinnast nendega võiks ennem kokku saada, aga sellest räägime märtsis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 19:59 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | Kas siis kedagi tallinnast ei tulegi?  |
Ainuke autoga mineja oleks ilmselt hjarg... |
hjarg elab juba umbes aasta jagu Tartus, muide. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 20:34 Teema:
|
|
|
mul endal juba tuli selline mõte et ma Tulen laupäeva hommikul kuressaarest ja lähen Tartusse...aga ma olen esimestkorda tartus niiet jah..vb oleks hea kui ma saaks tartu bussijaamas kellegagi kokku ja siis saaks koos temaga autopeale ja sealt läheks _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea?
Viimati muutis seda Tenshi-san (Laup Veeb 03, 2007 22:38). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 21:03 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | genky kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | Kas siis kedagi tallinnast ei tulegi?  |
Ainuke autoga mineja oleks ilmselt hjarg... |
hjarg elab juba umbes aasta jagu Tartus, muide. |
Ups : D Mulle seondub hjarg kuidagi alati Tallinnaga . Minu viga  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 14:29 Teema:
|
|
|
Kas keegi kes tuleb tartust on veel autos mõni vaba koht kaa? _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 15:19 Teema:
|
|
|
Aa kas mingisugune "üritusemaks" on k? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 15:39 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Aa kas mingisugune "üritusemaks" on k? |
On küll. Kunstimäel oleks 250.- + siis väike summa selleks, et ma saaks muretseda mõned vajalikud asjad ürituseks. Ma arvan, et see on mingi 25.- vms. Ma pean veel vaatama, palju mis asi läheb. Aga miski veebruari lõpuks panen kõik hinna ja asjad välja  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 15:44 Teema:
|
|
|
250/nägu? jõhker, väga jõhker. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 15:50 Teema:
|
|
|
uau, hind on ....
üüratu  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 15:55 Teema:
|
|
|
See 250.- sisaldab ööbimiskohta ja sooja hommikusööki, mida me kamba peale saame ise valida. Ja arvestada tuleks ka, et see hind on kohale vastav, sest maja on suur, väga korralikud WCd ja vannituba (du¹¹iga!), suur maalapp ja bernhardiin, kes teie pükse täis ilastab : D
Tegelt aega ju on. Üle kuu. Minul isiklikult üldse praegu raha pole, aga kokkutulekuks kraabin kokku
Edit: kööki küll kasutada ei saa, aga nad ise elavad ka seal majas, niiet see on arusaadav. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 16:00 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | ja bernhardiin, kes teie pükse täis ilastab : D
|
omg mis seal ruumis on mingid koduloomad või . sry mul l'ks kohvi klava peale [mber kysim2rke ja asju pole m6nda aega
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 16:10 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | omg mis seal ruumis on mingid koduloomad või . sry mul l'ks kohvi klava peale [mber kysim2rke ja asju pole m6nda aega
 |
Hehe...Toas teda siiski pole. Suur loom ju. Kül aga väljas. Eelmise aasta kelgutajad mäletavad, kuidas ta üritas meid takistada mäest alla laskmast ja enesele haiget tegemast Väga seltskondlik kuts muidu. Autode peale aind haugub. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 16:43 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | Kas keegi kes tuleb tartust on veel autos mõni vaba koht kaa? |
etkel veel kas 1 või 2 kohta on vabad _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 16:55 Teema:
|
|
|
palun uuri järgi, kas neil kasse ka on. kui mingi kass on kõik kohad oma karvu täis ajanud, on minul olemine küll väga nutune. seda sõna otseses mõttes, olen kasside vastu allergiline. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 17:17 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | palun uuri järgi, kas neil kasse ka on. kui mingi kass on kõik kohad oma karvu täis ajanud, on minul olemine küll väga nutune. seda sõna otseses mõttes, olen kasside vastu allergiline. |
Minu mäletamistmööda neil küll kasse ei olnud. Vähemalt need kaks korda mis ma seal käinud olen, pole ühtegi näinud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 17:18 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | seda sõna otseses mõttes, olen kasside vastu allergiline. |
jep ma ka maailma armsaim väike karvapall on võimeline mind oma passiivse kohalolekuga ära tapma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|