Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 09:58 Teema: "Omalooming" on suletud.
|
|
|
Alates tänasest (25. oktoobrist 2004.a) ei sisaldu baka.ee's enam alamfoorumit "Omalooming". Selle otsuse võtsime pärast juba pikemat aega kestnud kahevahelolekut vastu, kuna foorumist oli silmarõõmu asemel kujunenud liigtundlike autorite ja solvamisvajadusega "kriitikute" vahelise enesekehtestamise areen. Et mitte rääkida liiga umbisikuliselt, siis võite teha aplausi muuseas järgmistele isikutele: Mr. Cinnamon, New-Guy, rott666, Ran-chan ning kõik teised, kes "Omaloomingus" kunagi sellist juttu on rääkinud, milleks neil näost-näkku kohtudes julgust poleks.
Kui keegi soovib oma raha ja vaevaga "Omaloomingu" sarnase foorumi püsti panna, siis jõudu talle selleks, samuti on meilt võimalik (autorite nõusolekul) saada seni "Omaloomingus" üleval olnud töid või linke nendele. Kui mõni autoritest on ära unustanud, kuhu ta oma pilte salvestas või üles riputas, siis infot sellegi kohta on võimalik meilt saada.
Kokkuvõtlikult: "Omaloomingu" foorum on tänasest suletud. Otsus on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu. baka.ee meeskond tänab kõiki teid, kes oma loomingut teistele vaatamiseks üles panid, ja soovib teile kunstivallas helget tulevikku! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 10:11 Teema:
|
|
|
kurb küll, kuid jah omalooming läks käest ära.. saab ka ilma omaloominguta hakkama :P nii arvan vähemalt mina..
Oma arvamuse avaldamine eiole ju keelatud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
rott666
|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 10:36 Teema: Re: "Omalooming" on suletud.
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Et mitte rääkida liiga umbisikuliselt, siis võite teha aplausi muuseas järgmistele isikutele: Mr. Cinnamon, New-Guy, rott666, Ran-chan ning kõik teised, kes "Omaloomingus" kunagi sellist juttu on rääkinud, milleks neil näost-näkku kohtudes julgust poleks.
|
eh,poleks julgust?Ega see, et ma siin foorumis olen ei tähenda, et ma mingi võhik olen ja ei saa iseenda eest seista...pigem on asi vahemaades, sest mingi downi pärast kuhugi tlna sõita ja oma aega niisama raisata...?pigem sisustaksin oma vabaaega millegi paremaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 12:43 Teema:
|
|
|
mul kohe väga kahju et omalooming ää läx
see oligi mul lemmik teema  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 13:53 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | mul kohe väga kahju et omalooming ää läx
see oligi mul lemmik teema  |
sama siin:
mulle meeldis see kogemus nii väga, et ka eestis on väga häid manga stiilis joonistajaid...
...aga noh, vähemalt jääb mulle hea mälestus... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 14:28 Teema:
|
|
|
mnjah...kahju on tast küll
kui ma ei leia, et ainult nende nelja inimese pärast see kõik toimus.
oma arvamuse jätan ma ütlemata, kuna tahan veel foorumis mõni aeg pesitseda. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tanka

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 15:29 Teema:
|
|
|
mul polnud kunagi midagi kriitika vastu
omalooming oli p6nim6tteliselt ainuke p6hjus, miks ma siin k2isin  |
|
Tagasi üles |
|
 |
New-Guy

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 15:38 Teema:
|
|
|
Nii, et minu pärast...vabandan
Vabandan siiralt
See oli üks äge koht, kus oli nii üht kui teist.
Nii, et lumepall sai lõpuks nii suureks, et seda polnud enam võimalik peatada
Tuduluu  _________________ http://gallogeta.deviantart.com
(Meelis) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ran-chan

Liitunud: 1 Aug 2004 Postitusi: 116 Asukoht: Kusagil oma maailmas^-^'
|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 15:56 Teema:
|
|
|
gomen nasai onju aga kas on siis tõesti õige teisi sõimata ja siis veel karistuseta minema pääseda? minu arust oli see nüüd täiesti absurd ja cinnamon oleks seda kõike ka viisakamalt öelda saanud  _________________ You hate me for the things I haven't done,
And all your feelings for me are gone..
Beat me up, take away the pain,
Do not stop, soothe me again...
Knock me down, take away the pain,
Heal my wounds, soothe me again...
PB Forever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 16:27 Teema:
|
|
|
IMHO oli omaloomingu sulgemine küll liiga trastiline samm. Kui on paar indiviide, kes "reostavad" teemasi, siis tuleks ikka neid karistada, mitte kõiki neid kes korralikult käituvad ja asja vastu huvi tunnevad. Kus mujal, kui siin samas BAKA foorumis, saavad meie kallid külastajad enda teoseid näidata ja tänu rohketele näpunäidetele ka ennast edasi areneda?
Ma kashjuks ei mäleta, et kas teema sticki's oli ka reeglid käitumise kohta selles foorumis. Igaljuhul tuleks õiget käitumist rohkem rõhutada.
Mulle meenutab selline käitumine "Ühe haige pärast terve linna maha põletamist". Pole meest, pole probleemi? Pole foorumit, pole probleemseid postitusi? Minu silmis kuidagi lapsik käitumine.
Kui moderaatorid ei suuda või ei viitsi teemasi korras hoida, siis võiks nt. BAKA meeskonda mõne kompetentse inimese juurde võtta.
Ma loodan, et teema millalgi uuesti avatakse. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 17:31 Teema:
|
|
|
Ran-chan kirjutas: | gomen nasai onju aga kas on siis tõesti õige teisi sõimata ja siis veel karistuseta minema pääseda? minu arust oli see nüüd täiesti absurd ja cinnamon oleks seda kõike ka viisakamalt öelda saanud  |
muidugi oleks saanud igasugu asju paremini teha, aga kuna aega ei saa paraku tagasi keerata siis tuleb lihtsalt osata kriitilisust piirata
ja ega ainult kaneeli härra nüüd must lammas pole, niipalju kui mina erinevates foorumites ja üldse olen tähele pannud on kõigil inimestel ikkagi see kriitiline külg olemas, lihtsalt mõnel inimesel tuleb see rohkem esile
ja see et ühe lolli pärast linn maha põletatakse, ei vasta igakord tõele, sest siiamaani oleme me ju kõik omaloomngu foorumis sõna sekka öelnud, muidugi juhtub olema ka suht mõtetut lollust
ehksiis minupoolt hetkel viimane soovitus oleks:
töötame õige rohkem koos, üksteist aidates, sest kriitikat on isegi maailmas rohkem kui vaja oleks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Okt 25, 2004 18:14 Teema:
|
|
|
Ma vist ei väljendunud oma esimeses postituses piisavalt selgelt, ehkki lootsin seda teha.
Sestap rõhutan veelkord, et "Omaloomingu" sulgemine ei ole mingi äkkotsus, mis tehtud hetkeemotsioonide ajel. See mõte on päevakorras olnud juba pikemat aega ning et eilne "vallatu eneseväljendamine" ühes konkreetses teemas sai viimaseks piisaks kujundlikku karikasse, on kahetsusväärne, aga täiesti ettemääramatu tõik. Samuti on sellesuunalist juttu foorumis varemgi kirja pandud ning vähemalt mulle on üllatuseks, et see üldse kellelegi üllatuseks on.
Vastamaks küsimusele, olid "Omaloomingus" tõepoolest olemas suhteliselt lakoonilised reeglid, mis olid täienduseks seal ühtlasi kehtinud ning praegugi kogu baka.ee's kehtivatele üldistele käitumisreeglitele.
xin Zeran kirjutas: | Pole foorumit, pole probleemseid postitusi? Minu silmis kuidagi lapsik käitumine. |
Kahtlemata võib see nõnda tunduda. Õnneks on isegi baka.ee kasutajatele tagatud kõik Eesti Vabariigi põhiseadusega kindlaks määratud põhiõigused ja vabadused, sh õigus vabale enesemääramisele, mis peaks võimaldama taolist meelehärmi tekitavat olukorda leevendada.
xin Zeran kirjutas: | Kus mujal, kui siin samas BAKA foorumis, saavad meie kallid külastajad enda teoseid näidata ja tänu rohketele näpunäidetele ka ennast edasi areneda? |
Väga õige küsimus, millele aktiivsemad teie hulgast võiksid soovi korral hakata vastust leidma. Loodetavasti saame juba varsti kuulda Eesti esimesest doujinshi-portaalist. Ganbatte!  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Odin

Liitunud: 21 Juun 2003 Postitusi: 49 Asukoht: Valhalla...(Tallinn)
|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 00:32 Teema:
|
|
|
Oeh...minu jaoks kaotab see foorum enamasti oma mõtte, see oli põhiline asi mille pärast tulla. Aaga noh, mida siin iriseda, mis tehtud see tehtud, pole minu asi.
Arvan, et foorum kaotab selle tagajärjel päris palju populaarsust. _________________ whatever... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 01:21 Teema:
|
|
|
Odin kirjutas: | Arvan, et foorum kaotab selle tagajärjel päris palju populaarsust. |
eks seda näeb. samas pole tõenäoliselt ülejäänud foorumil selliste isikute näol palju kaotada, kes enamasti ainult omaloomingus sõna võtsid, sest arvatavasti ei panda seda tähelegi, et nad kadunud on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 09:59 Teema:
|
|
|
avaldaksin omaltki poolt kaastunnet populaarse teema sulgemisel, kuid ega see ju nüüd maailma lõpp ole Kui aus olla, siis liikusin meeleldi ringi just teistes teemades kui omaloomingus, sest lihtsalt ei jõudnud ega tahtnud mõnede juttu kuulata, ning tean veel teisigi inimesi, kes nii tegid.
Kuid kui kunagi peaks kohe anime/manga omaloomingu leheke valmima, siis andke aga teada, sisse tahaks kindlasti piiluda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 11:49 Teema:
|
|
|
Kas poleks mõeldav avada mingit sorti galerii baka esilehel, see tähendab foorumist eraldi, kuhu kõik registreerunud kasutajad saaksid omi pilte üles riputada, aga neid ei saaks kommenteerida, kui siis ainult privas... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 12:07 Teema:
|
|
|
uplink kirjutas: | Kas poleks mõeldav avada mingit sorti galerii baka esilehel, see tähendab foorumist eraldi, kuhu kõik registreerunud kasutajad saaksid omi pilte üles riputada, aga neid ei saaks kommenteerida, kui siis ainult privas... |
Nii ja naa... see eeldab ikkagi mingit kvaliteedikontrolli, et päris soperdused ülesse ei ilmuks. Ning see kvaliteedikontroll langeks minu ja Vabarna habrastele õlgadele, kes me võime olla õelamad ja vastikumad ja nõudlikumad kui kõik teised kasutajad kokku :p
Lühidalt, mina ei taha kunstikriitikuks saada! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 12:18 Teema:
|
|
|
Omalooming oli jah üks suuremaid põhjuseid miks ma siin käisin. Huvitav on näha kuidas meie Eesti rahvas siis ka joonistab...teistes teemades ei räägita ka eriti midagi erilist...ei tia.....ikka kurb on küll... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinnu
|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 13:18 Teema:
|
|
|
ma ei laseks ÜHTEGI pilti esilehele kui see oleks minu teha mis läheks ja mis ei läheks : D
seega. VALIGE MIND! : D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mr Cinnamon

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 147 Asukoht: Uchuu Senkan Yamato!
|
Postitatud: Teis Okt 26, 2004 15:04 Teema:
|
|
|
Mina galerii abimodeks. : )
Kinnas ja Mina hoiaksime asja saastast puhtana. Kõik oleks tipp-topp. _________________
Avatar tehtud Mr Cinnamoni poolt, suured tänud talle.
I was a VIP at a Trance party! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|