Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Veeb 27, 2010 17:20 Teema: Animeöö 11, 6-7 Märts
|
|
|
"Mis teemasid veel animeöö jaoks oleks pakkuda?"
"Aga teeme eriti halbade animete jaoks eraldi animeöö"
Registreerunuid: 24/25
Igaüks meist on näinud mõnd nigelat animet. Aga selliseid animeid, mille järel tekib tahtmine animekultuur täielikult maha kanda või lihtsalt banaalselt oma pead vastu lauda taguda ja karjuda "MIKS peaks keegi sellist jõledust tegema", on vähem kui arvata võiks. Antud animeööl üritame küsitluse abil näidata inimeste poolt kõige kohutavamateks valitud teoseid. Olgu siis põhjuseks algkoolitasemel animatsioon, olematu sisu, mõttetud tegelased, kõrvukriipiv muusika või lihtsalt fakt, et tegemist on puhta lauslollusega. Kavast oleme üritanud välja jätta animed, mis on halvad sellepoolest, et need venivad, on lausigavad või lihtsalt selgrootu masstoodang, mis lausa mitte millegi poolest silma ei suuda paista.
Kuupäevad: 6-7 märts 2010
Kellaajad: 19.00 (6.03) - 12.00 (7.03)
Koht: Tähe Noortekeskus, Tähe 101, Tartu
Registreerimine: Üritus piirarvuga (25 inimest). Registreerimiseks saata oma pärisnimi ja kasutajanimi mulle privaatsõnumina või richardman88@gmail.com. Kohad piiratud!
Pilet: üritus tasuta
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**
Praegu on kirjas:
Sin in the Rain
Mars of Destruction
Netrun-mon
Katekyo Hitman Reborn
Higepiyo
URDA
Training with Hinako
Yotsunoha
Akikan
Soul Link
Kindlasti tuleb veel palju muudki, aga praegu pole veel miski kindel. Vastake usinalt ankeedile
+ alternatiivne kava ja niisama vaba olemine teises ruumis
* Kohapeal söögitegemisvõimalust pole. Tõenäoliselt võtab keegi kaasa veekannu, et kohvi-teed teha.
** Mida ja mis järjekorras, selgub koha peal. Soovituste ankeet on avatud enam-vähem ürituse alguseni, kui soovid midagi kindlat, võta igaks juhuks ise kaasa.
- Iga paari tunni tagant või vajaduse järgi tehakse puhkepause. Kuna antud juhul on tegemist ärritava grupiga, võib juhtuda, et iga anime järel võib toimuda suurem raevu ventileerimine. Lisaks on enamus OVAd või lihtsalt lühikesed, nagu öeldud, pikka ja igavat kavasse võetud pole.
- Istekohtadega on tavaliselt kitsas olnud, võtke midagi pehmet istumiseks kaasa.
- Magamiskohti ei ole, tagumises toas toimub tõenäoliselt vaba olemine kuni hommikul ära väsitakse. Magamiskoti ja matiga saab vajaduse korral paar tundi ära magatud.
- Tegemist on noortekeskusega, purjus inimestel palume mitte kohale tulla, läbu ja lagastamist ei toimu.
- Põrand ei pruugi soe ja säravpuhas olla, sussid või paksud sokid jalga.
Kätte saab mind kas priva teel, richardman88@gmail.com või suurema mure puhul ka 58037474.
Registreerunute nimekiri:
1. Random
2. MTI
3. inz002
4. Clawson
5. Ummi
6. ewty
7. lostinthemist
8. Aiyoru
9. skullkiller
10. _koht vabanes_
11. stratofortress87
12. Stopa
13. Leilatar
14. Albert
15. Mysticel
16. Antiviirus
17. Erick
18. Heiki
19. Teele
20. Kazim
21. Krauka
22. Bohun
23. Triip
24. Siim
25. Siimu kaaslane (meilisüsteem jamab)
Jälgige teemat, võib ette tulla muudatusi. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Viimati muutis seda Random Hero (Reede Märts 05, 2010 20:37). Kokku muudetud 14 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Leilatar
|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 20:30 Teema:
|
|
|
Tulen  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 21:39 Teema:
|
|
|
Huvitav, et Reborn nii halb on. Ma teadsin, et ta on halb, aga täitsa vaadata ju kõlbab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 21:59 Teema:
|
|
|
reborn ei ole ju halb  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 22:10 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Huvitav, et Reborn nii halb on. Ma teadsin, et ta on halb, aga täitsa vaadata ju kõlbab. | ShinNatsume kirjutas: | reborn ei ole ju halb  |
Hakkab peale... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 23:13 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | reborn ei ole ju halb  |
Vot see on põhjus, miks me tegime küsitluse guuglis, mitte Bakas. Hakkab mingi vaidlus mõttetul, ehk siis maitse, teemal.
Mina aga kahjuks üritusele ei tule. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Märts 01, 2010 15:37 Teema:
|
|
|
Tulen ise ja võtan kaasa ka inimesi. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krauka

|
Postitatud: Esm Märts 01, 2010 18:41 Teema:
|
|
|
ma tuleks aga ma ei tea ühtegi teist ja mul on teisipäeval kool  _________________ Urusai! Urusai! Urusai! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Märts 01, 2010 18:58 Teema:
|
|
|
Krauka kirjutas: | ma tuleks aga ma ei tea ühtegi teist ja mul on teisipäeval kool  |
1. kui sa ei tule sest sa kedagi ei tea, ei saagi sa kedagi teadma
2. üritus on laupäeva-pühapäeva vahelisel öösel, teisipäevane kool ei tohiks mõjutada midagi _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Leilatar
|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 17:28 Teema:
|
|
|
võtan paar inimest kaasa ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 18:49 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Krauka kirjutas: | ma tuleks aga ma ei tea ühtegi teist ja mul on teisipäeval kool  |
1. kui sa ei tule sest sa kedagi ei tea, ei saagi sa kedagi teadma
2. üritus on laupäeva-pühapäeva vahelisel öösel, teisipäevane kool ei tohiks mõjutada midagi | Mida ummi ütles... Animeöödel on tark käia, saad uusi tuttavaid ja veel hullem võib olla mõned sõbrad(pikema aja järel muidugi)... Seega jalad alla ja hopp hopp, enne kui kõik kohad läinud on ja ka ainus võimalus sellisele üritusele järgmise 3 kuu jooksul Tartus tulla... Kodulinnas toimuvat asja ikka üle ei laseks.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 18:56 Teema: Re: Animeöö 11, 6-7 Märts
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Netrun-mon |
Küsitlusleht kirjutas: | Küll aga ei võta me arvesse mon'e |
Oo-emm-gee mis värk on. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 20:22 Teema:
|
|
|
Triip tuleb ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krauka

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 21:58 Teema:
|
|
|
Uih, ma vaatasin kalendrist täiega valesti.
Ma vast siis tulen, ilmselt vean endast vanema tuttava kaasa.
Üksi võõras seltskonnas olla on üsna nigel.
Ega nagu mingit vanusepiirangut pole?? _________________ Urusai! Urusai! Urusai! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 22:03 Teema:
|
|
|
Krauka kirjutas: |
Ega nagu mingit vanusepiirangut pole?? |
Ei ole, muidugi nooremad külastajad peavad vanematelt luba küsima. Et nagu "emme emme kas ma võin multikaid vaatama minna ööseks". _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krauka

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 22:17 Teema:
|
|
|
Mu paps tuleb ka korra kohale et vaadata kus ma olen aga see peaks ka kõik olema.
EDIT: Ma loodan et ma ära ei unusta.
Ma olen selline lootusetult hajameelne  _________________ Urusai! Urusai! Urusai! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kristjan R. a.k.a Bohun

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 22:35 Teema:
|
|
|
Mina ka (sest Kraukat ei lasta muidu välja). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krauka

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 22:38 Teema: Re: Animeöö 11, 6-7 Märts
|
|
|
Random Hero kirjutas: | 21. Krauk |
Natuke valesti
Ole hea paranda ära
EDIT: Aitäh  _________________ Urusai! Urusai! Urusai!
Viimati muutis seda Krauka (Teis Märts 02, 2010 22:41). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Märts 02, 2010 22:39 Teema:
|
|
|
Ummi, -mon anime on üsna kindel stiil ja Netrun-mon selle alla ei lähe., kuigi nimi on jah selline.
Teiseks, nimi läheb kirja nendel, kes mulle on privaatsõnumi või meili saatnud. Kuna kohad on piiratud ja peaaegu täis, siis "võtan äkki sõbra kaasa" jutu peale ei reageeri, kui just sõbra (hüüd)nimi ilusti privas kirjas pole.
Piirarv pole raudpoltkindel, kuid selle ületamisel ei mahu kõik lihtsalt korraga vaatamisruumi.
Lisaks paluksin igaühel auskoht ja kohalejõudmise trajektoor järgi uurida, ei suuda garanteerida, et suvaline telefoni teel kätte saadud inimene oskab teed juhendada. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
|
Tagasi üles |
|
 |
|