Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 23:25 Teema: Animeöö 3 - 01.-02. september Tartus
|
|
|
Nonii. Lähenemas on siis kolmas animeöö
Kuupäevad: 01.-02. september
Kellaajad: 19.00 (01.09) - 13.00-14.00 (02.09)
Koht: Noortekeskus Urg, Pargi tn. 8, Tartu
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**
* Kohapeal on olemas köök, aga see ei ole täiesti funkstioneeriv. Vee keetmiseks on heas korras kann olemas, niiet kes tahab nuudleid süüa, võtku pulgad/kahvel, kauss ja nuudlid ise kaasa. Alkohol pole lubatud!!!
** Sõltuvalt sellest, mida me vaatama hakkame sõltub ka see, kui palju me vaadata jõuame. Küll aga on plaan igast animest vähemalt 10 osa ära vaadata.
- Teatud aegade tagant toimuvad ka pausid, et inimesed saaks midagi süüa ning jalgu sirutada.
- Tegu on endise Noortekekuse Varjendiga. Kunagi ammu oli ta pommivarjend. Kõige lihtsamini jõuab sinna, kui minna Hansakeskuse ja Kohtumaja vahelist Kalevi tänavat pidi kuni paremat kätt ilmub munakivitee. See ongi Pargi tänav. Teistmoodi saab mööda Tähe tänavat. Aind et siis jääb munakivitee vasakut kätt. Pimedal ajal ei pruugi seda üles leida, kuna seal pole valgustust. Aga kui majade vahele tuleb tühi koht, kus on muruplats ning mäed, siis see on ilmselt õige koht
- Magamisega on nii, et kes kavatseb magada peab arvestama, et väga palju magamiskohta seal pole.
- Vaatamine toimub projektorilt seinapeale laskmisega ning kõrvalruumis telekast.
- Küsimuste korral saate siia teemasse postitada, mulle privaatteate saata või kui soovite, siis ka helistada. Minu number on Asashio kodukal
!!! Võimalik, et toimuvad mingid muudatused, jälgige seda postitust !!! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Veeb 27, 2008 00:05). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 14:27 Teema:
|
|
|
Kooli teema siis seekord jh
Mina igastahes kavatseb tulla... Kuid kunagi ei tea mis juhtuda võib
Noh... Minu poolest on väga hea idee... Enne kooli end mõõdukalt ära naerda sest Koolis ei saa essugi huvitav olema  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 14:36 Teema:
|
|
|
Mul arst keelas ilma alkoholita pidudel viibimise ära. Pidi mu närvikavale halvasti mõjuma. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 14:49 Teema:
|
|
|
mimmu tuleb ka kohale. Arvatavasti. .... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 15:16 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Mul arst keelas ilma alkoholita pidudel viibimise ära. Pidi mu närvikavale halvasti mõjuma. |
Ma saan sinust täesti aru, ma mõistan sinu valu. Mulle pandi sama diagnoos, kuid siiski veab sul. Animeöö ei ole pidu.
Mul on aga natuke pahasti, ma ei suuda 12 tundi ilma alkoholita olla.
 _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 15:27 Teema:
|
|
|
Mina ei saa tulla, sest viibin Soomes. Siiski ütleksin, et seekordse animeöö programmis on liiga vähe Cutie Honey-t. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 15:37 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | Kooli teema siis seekord jh  |
Koolikomöödiad, kui täpsem olla.
Ummi tuleb küll. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 16:31 Teema:
|
|
|
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 19:56 Teema:
|
|
|
Väga tore. Ma tahtsingi komöödiat
Aga selline küsimus.. et kui ma mõned dvd plaadid kaasa toon, kas ma saaks siis pooleldi vaadatud anime ülejäänud osad omale dvd'le?? Sest mu neti kiirus pole just kiita, ning kõvaketas kah täis, et nii oleks palju mugavam.. _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 23:11 Teema:
|
|
|
poizzz123 kirjutas: | Väga tore. Ma tahtsingi komöödiat
Aga selline küsimus.. et kui ma mõned dvd plaadid kaasa toon, kas ma saaks siis pooleldi vaadatud anime ülejäänud osad omale dvd'le?? Sest mu neti kiirus pole just kiita, ning kõvaketas kah täis, et nii oleks palju mugavam.. |
Am...sellega on väike probleem...minu läpakal on ainult CD-kirjutaja  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 07:31 Teema:
|
|
|
xin Zeran kirjutas: | Ma saan sinust täesti aru, ma mõistan sinu valu. Mulle pandi sama diagnoos, kuid siiski veab sul. Animeöö ei ole pidu.
 |
Suur hunnik inimesi tuleb kokku, möliseb, vaatab animet jne. Minul tekivad tingitud refleksid, mis eeldavad mingi õllemärjukest sisaldava anuma suule tõstmist ja rüüpamist. Järelikult on pidu! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 09:59 Teema:
|
|
|
Mõistan hjargi probleemi, ent tegemist paraku on noortekeskusega, seadus keelab seal joomist, kui ma õigesti mäletan... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 10:18 Teema:
|
|
|
Lahendus lihtne, hjarg jääb koju ja teostab seal oma protseduure. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 10:53 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | poizzz123 kirjutas: | Väga tore. Ma tahtsingi komöödiat
Aga selline küsimus.. et kui ma mõned dvd plaadid kaasa toon, kas ma saaks siis pooleldi vaadatud anime ülejäänud osad omale dvd'le?? Sest mu neti kiirus pole just kiita, ning kõvaketas kah täis, et nii oleks palju mugavam.. |
Am...sellega on väike probleem...minu läpakal on ainult CD-kirjutaja  | 10-ene cd torn kaasa =D
Genky saab end sassi cd-write-ida
Agas jh kui ma just läpakat järgmise nädala jooksul kätte ei saa siis tuleb (mul) nii teha =/
Aga selle alko probleemiga on selline asi... kannatate 12 tundi animeööl ära ja siis koju jooma
Edit: Kahju et ma alkoholi tarbimist ära pole õppind  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 11:06 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | 10-ene cd torn kaasa =D
Genky saab end sassi cd-write-ida
Agas jh kui ma just läpakat järgmise nädala jooksul kätte ei saa siis tuleb (mul) nii teha =/
|
Ma peaks sulle mainima, et mul pole kirjutusprogrammigi peal, sest ma ise CDsid ei kirjuta Aind DVDde peale. Aga ma arvan, et selle animesaamise saab ka kuidagi muudmoodi lahendatud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Reede Aug 24, 2007 16:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 15:12 Teema:
|
|
|
arvatavasti kohal ja siis krõllis silmadega ülikooli avaaktusele |
|
Tagasi üles |
|
 |
Niora

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 16:22 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | arvatavasti kohal ja siis krõllis silmadega ülikooli avaaktusele |
mis on siiski esmaspäeval, 3. septembril nii et pühapäeva öösel magad plus avaaktust saab alati ka Internetist otseülekandena vaadata! Silmad veelgi rohkem krõlli ho! _________________ *to be continued* |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 16:36 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | arvatavasti kohal ja siis krõllis silmadega ülikooli avaaktusele |
Ma võin ka öelda, et mina eelmine aasta aktusele ei läinudki, sest saal oli pungini rahvast täis. Niiet jah...kui on soov näha, siis võimalikult vara kohale või vaadata, nagu Niora soovitas, netist. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 15:57 Teema:
|
|
|
Mäh, natuke vara vist kolisin Soome. Aga head vaatamist teile minejatele. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 20:55 Teema:
|
|
|
Tulen ise ja toon isegi kellegi kaasa, kes varem animet ei vaadanud  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|