Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 15:07 Teema: mobiiltelefonid
|
|
|
Pange siia oma mobiiltelefonid, pilt, omadused ja miks meeldib
Siin minu oma:

Mul see mobla päris kaua olnud, aku on suhteliselt hea(vähemalt alguses oli)
Mulle meeldib selle välimus ja seda on mugav käes hoida  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 16:17 Teema:
|
|
|
Lihtne, pole kaamerat, diktofoni, ei saa muusikat kuulata ega helinaks panna, net puudub, mälu on imeväike, aku on naqu igal teisel nokial.. I LIKE << väga lihtne kasutada, vali ja helista  |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 16:32 Teema:
|
|
|
Mul on suht tavaline telefon, Sony Ericcson J210i.
Telefonil pole fotokat ega sinihammast, aga saab minna internetti, piltsõnumeid saata ja isegi infrapuna on olemas.
Pilt:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 17:01 Teema:
|
|
|
Aasta teema.
Mul on selline telefon:
Pole ühtki paha sõna öelda.
Edit: Krt, just märkasin, et offtopic. Pole parata, pean selle häbiga nüüd edasi elama. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 17:10 Teema:
|
|
|
Nett on olemas. Mugav käes hoida. Infrapuna. Diktofon, Kaamera ja Raadio kõik sees. Sõnumi maht: 200. Nii mono kui ka polü helinad. Või siis mp3-d kah. Ilus. Meeltlahutav. Mugav ja käepärane. Saab eputada, helistada ja surfata. Mida veel telefonist tahta? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Siku

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 18:50 Teema:
|
|
|
Nokia 3200 on olnud aastast 2004 vist. Endal küll hetkel teistsugune taust, mis on ka üks põhiomadusi, miks see telefon mulle meeldib. Sellele saab ükskõik mida panna korpuseks.
Aga põhiliselt meeldib see telefon mulle, sest sellega saab helistada, saata sõnumeid, arvutada, panna äratuskella (suurt muud vaja pole) ja see ei purune nii kergelt. Uued telefonid tunduvad, et need lähevad kohe kohe katki.
Nokia 3200 on kobakäpa unistus... |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 19:04 Teema:
|
|
|
Minul Nokia 3100. Kuskil 2.5 aastat vana, originaalaku peab kui midagi ei tee 8 päeva. Saab sõnumeid saata ja helitada kah. Ühe MMS-i olen saatnud, netis olen kah oma tunnike olnud.
Viimase kuu aja jooksul olen moblaga rohkem mänginud kui kogu eelnenud perioodi jooksul kokku.
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 20:41 Teema:
|
|
|
punane Samsung SGH-X460, 2 aastat vana. väike ja nunnu välimus + baasfunktsioonid ilma üleliigse kolata. kuna üldiselt olen ajudeta beib, ostangi telefone põhiliselt välimuse järgi. aga niisugust, mis sellest kindlalt rohkem meeldiks, pole veel turule tulnud.
 _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 20:52 Teema:
|
|
|
doujimasan on tüdruk? tore teada. back to teh topic.

Alcatel One Touch 756. Ostetud 2005 3. juulil. Vist üks parimaid telefone, mida olen kasutanud. Esiteks, aku, mis peab minu helistamise juures vähemalt nädala, tavaliselt rohkem. Teiseks - ülimalt hea VGA kaamera, mis on alati laskevalmis ja alati kaasas. Samas on tegemist prantslaste loominguga, mis muudab selle kohati väga keerukaks, kohati liiga lihtsaks. Maksis vist mingi 700 krooni tutikana Tele2 poest. Lisaks ostsin arvutile ifrapuna jubina. Ahjaa, pluss on see, et mp3 helinaid, videosid, pilte, spikreid ja kõike muud saab telefoni laadida. Lisaks veel 120*160 ekraan, mis on ikka väga suur ja selge.
Ahjaa, imelik on see, et see tagumine läikiv asi on peegel, üks selle osa asub aga täpselt telefoni raskuskeskmes, nii et kui telefonile natukenegi hoogu anda, pöörleb see laual uskumatult kaua, sellega saaks pudelimängu näiteks mängida, kui pudelit pole  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 21:19 Teema:
|
|
|
Mul on selline telefon. Wipiduu ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
-XXX-
|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 22:04 Teema:
|
|
|
see minu 6021
helistada ja sõnumeid saata saab
ainuke viga on see, kui hääletu peale panen ei helise telefon enam aga kui sms tuleb, piiksub ikka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 22:20 Teema:
|
|
|
Minul siis Siemens C55
Meeldib selle pärast, et see on väike ja armas.
Mängud on seal igavad, lindistada saab, pildistada jms muidugi teha ei saa.
Kuna ma kasutan seda põhiliselt äratuskellana, ei häiri mind ka see, et aku peab u 2 päeva vastu, kui mobiili kogu see aeg mitte puudutada.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 22:21 Teema:
|
|
|
See on siis minu kaun. Sel asjandusel on siis bluetooth, infrapuna, kaamera, raadio, netis saab käia ja ka mp3 saab kuulata jne jne. _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 22:23 Teema:
|
|
|
Mul on kammereri telefoni täiendatud variant.
pms. suht samasugune aga seest kuldne ja kest valge ja lehemustriline. vbolla panen pildi ka millalgi. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Kolm Märts 21, 2007 23:40 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Minul siis Siemens C55
Mängud on seal igavad, lindistada saab, pildistada jms muidugi teha ei saa.
Kuna ma kasutan seda põhiliselt äratuskellana, ei häiri mind ka see, et aku peab u 2 päeva vastu, kui mobiili kogu see aeg mitte puudutada.  |
Mul paistab see sama olevat, aga kuna mul korpuse pealt see C 55 kiri maha kulunud on, siis tavaliselt ei suuda ma meelde tuletava, mis ta täpselt on. Aga ta on mul ka ainult helistamiseks ning äratuskellaks ja veel välja vahetada pole tahtnud. Aga kui vahetada, siis ... ehk võiks järgmine näiteks see olla.
Viimati muutis seda zork (Nelj Märts 22, 2007 08:41). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 03:41 Teema:
|
|
|
Nokia 6610i. See telefon just eriti ei meeldigi, aga vähemalt saab helistada ja sõnumeid saata. Isegi Googlest taksonumbreid saab vaadata. Tegelikult saab veel pilti teha, aga need on nii kehva kvaliteediga, et seda funktsiooni mul vaja pole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 09:18 Teema:
|
|
|
Minul siis selline.
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 09:31 Teema:
|
|
|
Selline sis Nokia E65, kõige olulisem funktsioon peale helistamise ja sõnumite on Wlan. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 09:37 Teema:
|
|
|
Nokia something something.
Aku peab, helistada saab. Muuks telefoni ei kasuta. Aa, taskulamp on ka küljes! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 09:41 Teema:
|
|
|
ostsin miski 2004suvi sest sai soodsalt koos õppelaenuga.. alguses mõtlesin küll et lahe (vahetas 5110 välja) aga pettusin suht koheselt.. mulle mobiil ikka rääkimiseks.
Järgmise ostan sellise millel FFXIII jookseb  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|