|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juun 12, 2014 19:58 Teema: Seikoku no Dragonar
|
|
|
Draakonid on nii lahedad, et Jumal tegi maa draakonikujuliseks!
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 22, 2014 13:22 Teema:
|
|
|
Ma ütlen nii palju, et see on nagu veidi koledam ja igavam Zero no Tsukaima tema heade ja vigadega. Neile, kes pole ZnT näinud, siis selline mõnus fantaasiamaailm maagiaga (sel puhul draakonitega) ning in-yo-face fanservice, aga selle taga peitub korralik seiklusliin.
Kuna paljudele ZnT juba ei meeldinud, siis Seikaku no Dragonari on raske soovitada. Kui temaatika meeldib, siis pigem vaadata juba ZnT. Kui januned värske fantaasia-seikluse järele, siis vaata Hitsugi no Chaikat - palju paremini väljaarendatud maailmaga ja suurepäraste märulistseenidega sari.
Kahe sõnaga, mõttetu vaatamine. 9/10 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mati
|
Postitatud: Esm Juun 23, 2014 20:53 Teema:
|
|
|
mulle isegi meeldib seikoku no dragonar ja meeldis ka zeron no tsukaima ja hitsugi no chaika on ka hea soovitaks kõiki kui sulle meeldib fantasy, action ja ka ecchi |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Juun 23, 2014 23:59 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ma ütlen nii palju, et see on nagu veidi koledam ja igavam Zero no Tsukaima tema heade ja vigadega. Neile, kes pole ZnT näinud, siis selline mõnus fantaasiamaailm maagiaga (sel puhul draakonitega) ning in-yo-face fanservice, aga selle taga peitub korralik seiklusliin.
Kuna paljudele ZnT juba ei meeldinud, siis Seikaku no Dragonari on raske soovitada. Kui temaatika meeldib, siis pigem vaadata juba ZnT. Kui januned värske fantaasia-seikluse järele, siis vaata Hitsugi no Chaikat - palju paremini väljaarendatud maailmaga ja suurepäraste märulistseenidega sari |
Küsimus. Kas peaheroine on possessive tsundere või mitte? Sest mind absoluutselt ei huvitanud see ecchi mis ZnT's oli, aga see, et peategelast koheldi kui puhast xxxx-i, ning isegi kui temast sai legendaarne sõdalane, oli üks teatud tüdruk, kes pidevalt tegi tapmis katseid, ning peategelane muidugi ei aidanud kaasa, sest tema tahtejõud oli sama tugev kui 0.1mm paksune klaas. Kord läks tülli Louise-ga või mis iganes tüdruku nimi oli ning õhtuks oli Saito tagasi, isegi kui see lahkumise põhjus oli see, et ta oli ori, kästi õlgedel magada ja tüdruk ründas hävitava maagiaga teda. Ning isegi pärast tagasi tulekut ei muutunud mitte midagi..
Kui seda.. KUI SEDA pole.. Siis ma võibolla viskan pilgu peale.
Kuigi see anime mulle ei meeldinud ja ma vaatasin seda 8~ aastat tagasi, siiamaani kummitab see kui närvi see anime mind ajas. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Juun 24, 2014 09:58 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: |
Küsimus. Kas peaheroine on possessive tsundere või mitte? |
kõigepealt: lol
ja siis: on küll
uuesti: lol
haiku by ummi _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Juun 27, 2014 01:39 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: |
kõigepealt: lol
ja siis: on küll
uuesti: lol
haiku by ummi |
4-4-4 silpi ei tee haikut, see on tavaline igav aba riimiskeem. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|