|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 27, 2014 02:35 Teema:
|
|
|
Sarabada, klimbid! Olite liiga head meie maailma jaoks... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Jan 27, 2014 11:24 Teema:
|
|
|
Demokraatia võlud ja valud.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Jan 27, 2014 13:17 Teema:
|
|
|
Ometigi õiglus võimutseb ja klimbisupp sai troonilt tõugatud. Nii intensiivset supihääletust pole mu silmad varem näinud. Pinge on õhust haihtunud ja nüüd saab rahus edasi tegutseda. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
kiirnuudel

|
Postitatud: Esm Jan 27, 2014 14:17 Teema:
|
|
|
Nii. Nüüd sain ka mina lõpuks raha makstud ja olen tulemas :
Muhaha!  _________________ さくら |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Jan 28, 2014 13:30 Teema:
|
|
|
Nii muuseas mainin, et esitamisele tuleb suure tõenäosusega äärmiselt tõsine ja põhjalik ettekanne järgneval teemal "Anime: WHAT HAPPEN" |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 29, 2014 13:22 Teema:
|
|
|
Natuke hilinenud päevakava. Sel aastal võtame natukene vabamalt, ehk osade tegevuste vahel rohkem vaba aega
13:00 Saabumine
14:00 Nimesildid, tutvumine ja grupipilt*
16:00 Yoshy ettekanne
17:30 Traditsiooniline viktoriin
18:30 Õhtusöök
19:30 Mecha-viktoriin
20:30 Paroodiavõistlus
22:00 Saun, auhindade jagamine ja muud lõbusad tegevused
23:00 Disko!
Hommikusöök kell 10:30
* Grupipilt võib liikuda mõnele hilisemale ajale sõltuvalt kohalolijate arvust
Lisategevustena on kohapeal lauamänge, ehk mõned konsooilmängud, piljard ja võib jooksvalt veel midagi huvitavat välja mõelda. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 11:43 Teema:
|
|
|
Ma tahaks teada, millal ja kus ma auto peale saan. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 12:32 Teema:
|
|
|
Nüüd, kui kokkutuleku alguseni on jäänud napilt 24 tundi, kiire sohileht mechaviktoriinil osalejatele.
Edukaks osalemiseks peaks olema ära vaadatud:
1. Gundam Wing
2. Gundam 00
3. Gundam Unicorn
4. Gundam SEED kuni episoodini 16
5. Gundam Build Fighters
6. Vähemalt üks episood Valvrave'i
7. Turn A Gundam
Lisaks vaadake jeeni kurss üle ja kes tahab, see võib ka South Parki kaheksanda hooajaga tutvust teha. Lisateadmised gunplast ei tee ka liiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 13:44 Teema:
|
|
|
Pange endale külge midagi, mis tekitab tunde, et oleks lahe kui te oleks kostüümi lõpuni teinud, sest õhtul toimub väga legitiimne lebo-cosplay võistlus.
Kohe praegu mõelge mingi tegelase peale, kes teile meeldib ning proovige leida või luua talle omane kostüümielement (või kaks) - soeng, särk, sümbol, ripats, sõrmus, prillid, meik ja maalingud, müts, piip, relv, raamat, toit, jook, püks, seelik, nägu, suhtumine, saavutused, hiigelrobot: misiganes!!
Võistlejad pannakse proovile, et selgitada, kellel on kõige suurem cosplay spirit. Pange vaim valmis! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 15:27 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | lebo-cosplay võistlus. |
Kas eksklusiivselt animetegelased või kui palju painutada annab? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 15:28 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Ummi kirjutas: | lebo-cosplay võistlus. |
No kuule, ega cosplay mingi anime-eksklusiivne asi ole! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 17:07 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Nii muuseas mainin, et esitamisele tuleb suure tõenäosusega äärmiselt tõsine ja põhjalik ettekanne järgneval teemal "Anime: WHAT HAPPEN" |
Ootan huviga |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 17:22 Teema:
|
|
|
Kopra talu andis teada, et peamajas avanevad ükshaaval toad kusagil kella 16ks. Et siis kes peamajas, need saavad oma asjad nati hiljem tubadesse panna. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 22:14 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Pange endale külge midagi, mis tekitab tunde, et oleks lahe kui te oleks kostüümi lõpuni teinud, sest õhtul toimub väga legitiimne lebo-cosplay võistlus.
Kohe praegu mõelge mingi tegelase peale, kes teile meeldib ning proovige leida või luua talle omane kostüümielement (või kaks) - soeng, särk, sümbol, ripats, sõrmus, prillid, meik ja maalingud, müts, piip, relv, raamat, toit, jook, püks, seelik, nägu, suhtumine, saavutused, hiigelrobot: misiganes!!
Võistlejad pannakse proovile, et selgitada, kellel on kõige suurem cosplay spirit. Pange vaim valmis! |
Kas säästukostüümis peab kogu aeg olema või on see mingiks ajaks? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Reede Jan 31, 2014 23:39 Teema:
|
|
|
glaurung kirjutas: | Nüüd, kui kokkutuleku alguseni on jäänud napilt 24 tundi, kiire sohileht mechaviktoriinil osalejatele.
Edukaks osalemiseks peaks olema ära vaadatud:
1. Gundam Wing
2. Gundam 00
3. Gundam Unicorn
4. Gundam SEED kuni episoodini 16
5. Gundam Build Fighters
6. Vähemalt üks episood Valvrave'i
7. Turn A Gundam
Lisaks vaadake jeeni kurss üle ja kes tahab, see võib ka South Parki kaheksanda hooajaga tutvust teha. Lisateadmised gunplast ei tee ka liiga. |
So what you're saying is, RNG engage. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Veeb 01, 2014 00:00 Teema:
|
|
|
kas viimane aasta ei olnud just vastupidi, et põrandaküte oli põhja keeratud ja kõndimine keeruline? _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Veeb 01, 2014 10:15 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Bushidon kirjutas: | Ummi kirjutas: | lebo-cosplay võistlus. |
No kuule, ega cosplay mingi anime-eksklusiivne asi ole! |
Ma olen nii teemast väljas, et kohutav lihtsalt. Sesmõttes, et mu ideeoli piisavalt obskuurne, et aru saaksin sellest vist ainult mina, et keda ma kehastaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Veeb 01, 2014 10:17 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Stopa kirjutas: | Bushidon kirjutas: | Ummi kirjutas: | lebo-cosplay võistlus. |
No kuule, ega cosplay mingi anime-eksklusiivne asi ole! |
Ma olen nii teemast väljas, et kohutav lihtsalt. Sesmõttes, et mu ideeoli piisavalt obskuurne, et aru saaksin sellest vist ainult mina, et keda ma kehastaks. |
Ideaalne! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Veeb 01, 2014 10:30 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | kas viimane aasta ei olnud just vastupidi, et põrandaküte oli põhja keeratud ja kõndimine keeruline? |
Kusjuures vist oli jah, sest nad olid pannud põrandakütte. Aga noh, igaks juhuks võib ikka võtta  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
 |
baka.ee foorum /
-> üritused |
Kõik ajad on GMT + 2 Tundi Mine lehele Eelmine 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Järgmine
|
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10 |
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|